Şimdi Ara

Red John Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Mentalist dizisinde Red John adlı seri katilin nasıl biri olduğunu ve asıl amacının ne olduğunu diziyi ilk izlemeye başladığımdan beridir merak etmekteyim. Gerçi dizinin henüz 2. sezonu 8 bölümünde kaldım ama ilerki bölümlerde de kolay kolay açıklamayacaklarını zannediyorum. Sizin yorumlarınız nelerdir ? Çok da spoiler vermeden yazalım :)

Red John Sorunsalı

• 2. sezon 22.bölümde kaldım. red john hala epey belirsiz. ama konu aslında klasik. karakteristik olarak aynı iki karekterden biri iyi tarafı biri kötü tarafı seçer ve karşı karşıya gelir olay bu. (bence)
    edit : yani böyle düşünüyorum çünkü beni böyle düşündürmeye iten açık nedenler var. mesela rj zaten seri katil. jane ise intikam söz konusu olduğunda fikrini açıkça ortaya koyuyor. bir gün rj elimize düşerse öldürürüm diyor. ayrıca
    o bölüm kaçıncı bölüm bilmiyorum da şu ajanların katleden kadın rj ın aslında jane e çok benzediğini onun da bu şekilde akıl oyunlarıyla uğraştığından bahsediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 2 Mayıs 2011; 17:54:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

2. sezon 22.bölümde kaldım. red john hala epey belirsiz. ama konu aslında klasik. karakteristik olarak aynı iki karekterden biri iyi tarafı biri kötü tarafı seçer ve karşı karşıya gelir olay bu. (bence)
    edit : yani böyle düşünüyorum çünkü beni böyle düşündürmeye iten açık nedenler var. mesela rj zaten seri katil. jane ise intikam söz konusu olduğunda fikrini açıkça ortaya koyuyor. bir gün rj elimize düşerse öldürürüm diyor. ayrıca
    o bölüm kaçıncı bölüm bilmiyorum da şu ajanların katleden kadın rj ın aslında jane e çok benzediğini onun da bu şekilde akıl oyunlarıyla uğraştığından bahsediyor

evet o bölümü izledim. sanırım 2. sezon 8. bölümdü diye hatırlıyorum.

• Şuan günceldeyim bende yavaş yavaş birşeyler çıkmaya başlıyor sanırım Red John hakkında..Benim tek şikayetim dizi çok hoş,güzel ama şu Red John bölümleri arasında çok ara var..Mesela bi sezon başında 2 bölüm falan veriyor Red John ile ilgili sonrası taaa 23 ve 24. bölüm..Biraz araya serpiştirseler hoş olurdu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.