Şimdi Ara

RED PLUS (Network marketing) e katılıyorum DÜŞÜNCELERİNİZ SORULARINIZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
20.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Network marketing olayı hakkında bilgim iyi sayılır. Birkaç sorum olacak

Ne pazarlıyorsunuz?

Ne kadara pazarlıyorsunuz? Maliyetiniz nedir? (Tahminen)

Ürünün piyasada muadili var mı? Varsa onun fiyatı ne kadar?

Sorularıma cevap verdiğin takdirde tavsiye verebilirim.

Hocam dedigim gibi daha katilmadim haliyle sirketle alakam yok sık sık foruma girdigimden bilgi almak istedim

Pazarlanan sey deri mont derimood markasi olmasi lazim 1200 tl arti marka elçiligi veriliyor

Tahminimce mont toptan ve fazla satin alindigindan 200 -250 gibi bir ucreti olabilir

3 soruyu tam anlayamadim bilmiyorum hocam

Bana yol gosterirseniz yardimci olursaniz çok sevinirim

Tavsiyem bulaşma.

Günümüzde saadet zincirleri ilk günkü gibi değiller eskiden ortada satışı yapılan bir mal yoktu yeni üye para verip sisteme dahil oluyordu ve başkalarını katmaya çalışıp onların parasını alıyordu. Belli bir süre sonra katacak yeni üye kalmadığında sistem yeni üyelerin üzerine çöküyordu. Günümüzde ise bu olayı daha akla mantığa yatkın hale getirmek için bir ürün satışı yapıyormuş gibi görünüyorlar. Evet ortada bir mal var ama piyasasinin çok üstünde satılıyor. Mega holding birkaç yıl önce 700 liraya alan adı satıyordu mesela. Satılan mal sadece bir temadan ibaret. Ama arkadaki olay hep aynı. Yeni üyeler eskilere para aktaracak ve başkalarını sisteme dahil edecekler. Sistem yeni üye bulamayıp cökene kadar.

Derimodun sitesine gir bak. Ceketlerin parekende satış fiyatı 600-700 lira. Toptan alım yaparsan daha da ucuza gelmesi lazım. Hadi biz 700 kabul edelim yine de. 1200-700=500. Buradaki 500 lira saadet zincirine gidiyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaplumbağa kardeşim seni seviyorum lütfen bu tür sistemlere bulaşma. Ponzi sistemlerinin ürünlü halidir, para piramitin üstüne doğru akar alttakiler de çalışarak üstündekileri doyurur.

Seni bu sisteme davet eden de kendi çıkarları için davet ediyor. Seni davet ederse senden para kazanacak.

Başkasını getir - parayı götür sistemlerine tek kuruş kaptırmayın.

• Hocam beni dusündügünuz için çok teşekkür ederim.

2 aydır katilip katilmama durumum var martın sonuna kadar dusunmek istedim . Bu 2 ayda kritigini yapicam . Dusunceleriniz benim icin onemli zaten hepsi bana bir öğüt

Çok duygusal bir cevap oldu

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Hocam bir deri ceketin ederi 350-7000 tl arasi değiştiği için hukuki olarak yasa disi olan bir sey yok ve bu sirket yeni 1500 uyesi var . Saddet zinciri devlet el koymasaydi cok buyurdu kanimca . Yani bu sirket daha büyüyecek ve ben bu isten parami kurtarir ve para kazanirim gibi geliyor iste ama

Sizide cok rahatsiz ettim forumu buyuzden de seviyorum herkes cok yardimsever. Size gerçekten tesekkur ederim vaktinizi ayirip hic tanimadiginiz birine laf anlatmaya calistiginiz için cok saolun

• Birkaç gündür karşıma çıkan metwork şirketini araştırırken buraya rastladım. Naptın hocam sonucu merak ettim sonuç nedir. Böyle şeylere hiç ilgi duymam ama araştırmayı sever.

• Çevremde yakin 2 arkadaşım mega holdinge girdiler yapmayın etmeyin dedim ben kötü oldum sen niye girmiyorsun diye, anlatamadim şimdi pismanlar.

Olay basit sen arkadaşlarını getiriyorsun para kazanıyorsun bu arkadaştan oda başkasını getiriyor.Surekli birilerini sisteme dahil etmeniz yani satış yapmanız lazim yani yakinlarini dolandirmani istiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Burgazlix39x

Çevremde yakin 2 arkadaşım mega holdinge girdiler yapmayın etmeyin dedim ben kötü oldum sen niye girmiyorsun diye, anlatamadim şimdi pismanlar.

Olay basit sen arkadaşlarını getiriyorsun para kazanıyorsun bu arkadaştan oda başkasını getiriyor.Surekli birilerini sisteme dahil etmeniz yani satış yapmanız lazim yani yakinlarini dolandirmani istiyorlar

Hocamne dusundugunuzu biliyorum . Bende zaten ise girmeden once kaygilarim vardi bunlarin bir kisminida forumada paylasmistim Ama hocam arastirmaktan hic pes etmedim . Isimde de basarili oldum ve suan sirkette iyi bir yerdeyim .Kendi organizasyonumu kurdum , arkadaslarimla beraber bir sin ucundan tutuyoruz beraber eglenip birbirimize destek cikiyoruz

NEtworkMarketingin de birkac sirketten ibaret olmadigini , buyuk bir sektor oldugunu ogrendim

Internette olsun kitaplarla olsun cidden isi bilen insanlardan olsun Networkmarketingi hep arastirdim ve katilmaya karar verdim .

Uzulerek soyluyorum ki herseyde oldugu gibi bu istede birsey bildigini sanan cok insan var. Kulak dolmasi bilgilerle biryere gelemeyiz . Kapsamli bir arastirma yapinca ise girdim ve iyikide girmisim diyorum . Cunku bu is sadece para kazanmak icin yapilan bir is degil kisisel gelisim olarakta cok sey katiyor daha konusmak istedigim cok sey var cok uzun yazmayayim okunmaz sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

Orijinalden alıntı: Burgazlix39x

Çevremde yakin 2 arkadaşım mega holdinge girdiler yapmayın etmeyin dedim ben kötü oldum sen niye girmiyorsun diye, anlatamadim şimdi pismanlar.

Hocamne dusundugunuzu biliyorum . Bende zaten ise girmeden once kaygilarim vardi bunlarin bir kisminida forumada paylasmistim Ama hocam arastirmaktan hic pes etmedim . Isimde de basarili oldum ve suan sirkette iyi bir yerdeyim .Kendi organizasyonumu kurdum , arkadaslarimla beraber bir sin ucundan tutuyoruz beraber eglenip birbirimize destek cikiyoruz

NEtworkMarketingin de birkac sirketten ibaret olmadigini , buyuk bir sektor oldugunu ogrendim

Internette olsun kitaplarla olsun cidden isi bilen insanlardan olsun Networkmarketingi hep arastirdim ve katilmaya karar verdim .

Uzulerek soyluyorum ki herseyde oldugu gibi bu istede birsey bildigini sanan cok insan var. Kulak dolmasi bilgilerle biryere gelemeyiz . Kapsamli bir arastirma yapinca ise girdim ve iyikide girmisim diyorum . Cunku bu is sadece para kazanmak icin yapilan bir is degil kisisel gelisim olarakta cok sey katiyor daha konusmak istedigim cok sey var cok uzun yazmayayim okunmaz sonra

Okunur okunur yaz sen bende merak ediyorum hatta girmeyi bile düşünüyorum. Aylik geliriniz ortalama ne kadar bunuda burdan veya ozelden yazarsaniz sevinirim.

• Bayadır girmiyordum konun içinde hiç bilgi yazmıyordu şimdi düzenledim baya zamanımı aldı ama olsun . şuan 3800 tıklanma var demekki çoğu kişi gelip bakıyor bilgilendirmek daha iyi olur
    Arkadaşlar herzaman size herzan yardımcımcı olmaya çalışırım yıllardır buradayım zaten biliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklını kullanan saadet zinciri dahi olsa güzel para kaldırabilir, nerede çokluk orada b*kluk düsturu ile katılımcı çoğalınca paranızı çekip ayrılabilirsiniz.

• Aksam bira daha editleyeegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi Nakamoto

geçmiş olsun, şu an sana ne desek boş. 1 yıl sonra ne durumda olduğunu belirtmek için konuyu günceller misin? %90 batmış olacak.

Konuya attığım ilk mesajı da editledim bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Network marketing olayı hakkında bilgim iyi sayılır. Birkaç sorum olacak

Ne pazarlıyorsunuz?

Ne kadara pazarlıyorsunuz? Maliyetiniz nedir? (Tahminen)

Ürünün piyasada muadili var mı? Varsa onun fiyatı ne kadar?

Sorularıma cevap verdiğin takdirde tavsiye verebilirim.

ürünümüz deri çekettir

Sp ye göre değişiyor 1200 2200 ürüne deriye dana koyun kuzu olmasına göre . Maliyeti 600 700 tl civarıdır . Bu durumda da fena değil

ürünün muadili yok yani şirketin kendi markasının kendi ürünü .

Şirketin çok reklamını yapmayalı isteyen pm atar daa çok NM yapalım konu reklamdan çıksın

• Benim bi arkadaş da katıldı da tokatlanır çok geçmeden

• Hocam isler nasil yolunda mi bi dm gelir misinz

• Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Geleyim hocam :)
  • Bende bu işin içindeyim. Soru sormak isteyen varsa dm'den sorabilir :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.