Şimdi Ara

RED PLUS (Network marketing) e katılıyorum DÜŞÜNCELERİNİZ SORULARINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
20.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşünceleriniz neler katilmadan size de bir danışayım dedim

Daha once bu is ve turevlerine girmis olan uye var mı?

Şirket : Ağ pazarlama veya çok katlı pazarlama, (İngilizce: Network marketing) şirketlerin kendi imkânları yerine bireylere imkân sağlayarak ürünlerini pazarlama yöntemidir. Ürün, direkt olarak alıcıya ulaşır.

Size tam içerigini anlatamam sirketin ama networkmarketing yani ag pazarlama sirketi üsteki tanimida vikipediden buldum zaten

Düşünceleriniz sorulariniz varsa soyleyin ne gibi sıkıntıları olabilir

Edit: Girmek istedigim network kendini sadet zinciri gibi bir sirket gormuyor.
    Bizde ortada bir mal var onu satiyoruz devlet bizden de bu is icin vergi kesiyor diyorlar.

Aklima vergisi olan bir isin nasil illegal olabileceğini bilmiyorum. Vergisi varsa legaldir kanimca

Evet gorusleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 28 Ocak 2017; 19:32:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LÜTFEN İLK BURAYI OKUYUNUZ ANA KONUDUR
    LÜTFEN İLK BURAYI OKUYUNUZ ANA KONUDUR
    LÜTFEN İLK BURAYI OKUYUNUZ ANA KONUDUR

Öcelikle tekrar hoşgeldiniz . Bu mesajı yazarken ki tarih 06.03.2018, Konun ilk mesajını değiştirmek istemiyorum çünkü bu yukarıdaki yazılarım işe girmeden önceki duygularımı , merakımı korkularımı , kaygılarımı size gösteriyor .

Şimdi ise aradan geçen bu zamanda başımdan gelenleri anlatacağım. Fazla zamanı olmayanlar içinde söyleyeyim başarılı oldum gerçi başarı herkese göre değişir ama Ayrıca İzmirliyim ama istediğiniz şehirde olun yardımcı olabilirim. Sizlere de Kısaca hikayemi anlatayım

Bir Arkadaşım tarafından ( En yakın arkadaşımdı yani referansım güçlüydü :) ) hiç bilmediğim bir yere çağrılıyorum ve Network Marketing (NM) sektörüyle ilgili bana birşeyler anlatıyor. Anlatımı bittikten sonra , kendi başıma bir araştırıp , başka birinden de onay almak içgüdüsüyle de bi masada türlü türlü bahaneler söyleyerek kalkıyorum . Sunum bittikten sonra 2 şey düşünmüştüm ilki

Ulen bunu ilk kim buldu (NM) ? Aslında ilk kimin bulduğu bilinmiyor ama tarihte ilk adı geçen Carl Rehnborg , 1934 yılıda california vitamin compa şirketini kuruyor ve satışa başlıyor
    1945 te ise NM mantığını çok daha iyi bir hale getirerek Nutrillite Products şirketini kuruyor
    Nutrillite products firmasında distribitör olan Rich devos ve jan van andel bu firmadan ayrılarak ANWAY i kuruyor.
    Anwayin kurulmasıyla da Dünya Ticaret Örgütü tarafından bir iş kolu olarak kabul ediliyor.
    1990 larda artık Türkiye ye gelmeye başlıyor. Artık bir iş modeli , ek gelir fırsatı kimine göre bir yatırım adına ne derseniz.
    1994 de ülkemize doğrudan satış derneği kuruluyor. Bundan sonra hikaye daha farlılaşmaya daha dallanıp budaklanmaya başlıyor .

Peki biz bunu nasıl kullanıyoruz

Türkçesiyle Ağ Pazarlama İngilizcesiyle Networkmarketing Tüketiciye ulaşırken ürünler pazarlama maliyetini düşürmek . Tüeeticiye ürünleri en hızlı şekilde ulaştırmak.
    Ağ pazarlama şirketlerinin bunu yaparken kullandıkları en doğru şey şu
    Ürünleri ulaştırırken veya pazarlaren kendi imkanlarını kullanmak yerine bireylerin imkan sağlayıp bu şekilde insanlara ulaştırmak

Bizim normalde alıştığımız hep hep şuydu

Bir ürün aldığınızda almak ve kullanmak fiilerini gerçekleştiriyorduk NETWORK MARKETİNG İSE bunun yanına KAZANMAK FİİLİ de ekliyr

Aklınızda biraz daha belirlenmesi için altta resim koydum. Bir ürün müşteriye ulaştırılasıya kadar onlarca aracıdan geçiyor. VE her aracıdan ürünün daha da pahalılaşıyor. Yukarıda da dediğim gibi NM ise aracılara gidecek olan pay olmadığından şirketler bu paraları bireylere imkan sağlatıyor

Yukarıda referans satiş sistemini gördünüz peki bu referans satış sistemin sadece NM mi kullanıyor?
    Hayır aslında günlük hayatta birçok yerde kullanıyoruz . Mesela burgerdan aldığımız 2 li menüler yada vadofone nun arkadaşını getirirsen 1000 dk hediye gibi kampanyalar . Ağ pazarlama (NM) şirketleri bunu kullanırken sisteme dökmüş oluyor ve sürekli kazanç sağlıyabiliyorlar. Kendi başına bir sektör oluyor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DOLANDIRICILIK :) SAHTEKARLIK KISMINA GELELİM

Benimde en çok korktuğum kısım burasıydı . İlk gün internette gelip araştırmalar yaptığımda kalbim durmuşa dönmüştü . Ama araştırmalarımı kesmedikçe doğru kaynaklara baktıkça içim rahatlamıştı. TAbibu benim işe girmemi 3 ay geciktirdi ama olsun en azından karşımdaki insanlarla empati yapabiliyorum . Konuya geçmeden ncede şunu yazmak istiyorum Bizim güzel insanlarımız Hiç bir konuda bilgisi olmasa bile her konuda bir fikri vardır ve bunu aleladen dile getirmekten hiç korkmaz . Çevremde de çok gördüm karşıma da çok oturdular . Ben bunu biliyorum deyip kibirlenip sunum sonunda aaa bu farklıymış diyenler

KİMSE ÇAKALLIĞINI DÜŞÜNMEMİŞMİDİR BUNUN DEMİŞTİM

Charles PONZİ yle tanıştım :) kesin araştırın

Ponzi sistemler ve Piramid sistemler le tanıştım , Ortada ürün yok yada sözde bir ürün var , fatura yok vergi yok falan

kısaca nitelikli doandırıcılık . Örnekle anltayım

bana 3 kişi geliyor ve ben bunlardan 1000 tl alıyorum ve onlara her ay 100 tl vereceğimi söyleyip 20 aylık bir anlaşma yapıyorum .
    1.ay doluyor ve ben bu insanlara toplam 300 tl veriyorum kasada 700 tl kalıyor ama insanların güvenini kazanyorum .
    2. ay 5 kişi daha geliyor kasada toplam para 5700 oluyor ay sonu ödeyince 4900 a düşüyor
    3.ay 20 kişi gelsin kasadaki para 24900 oluyor yani bugün aldığı parayı yarın veriyor. Hızla büyümeye devam ediyor hatta haftada milyon dolarları aşıyor . Devlet el koyuyor . Bir çok farklı ülkede birçok farklı insana defalarca inanılmaz rakamlara ulaşıp dolandırıyorlar .

Türkiyede de örnek Kenan Şeranoğlu yani Saadet Zinciri . Kairos mesela üye oluyorsunuz , sözde bilgisayarınızın hardisckini kullanıyor buna bağı olarakta size para veriyor . kısaca yattığım yerden para kazanaım emek vermeden zaman ayırmadan kolay yoldan zengin olma yolları.

Peki şirketinizin NM şirketi olduğunuz piramid sistemler yada ponzi sistemler olmadığını nasıl anlıyoruz

Ortada anlamlı fahiş fiyata satılmayan bir ürün var mı ?
    Kazanç planı açık net bir şekilde ifade ediliyor mu ?
    Vaad Veriliyormu ? ( Kardeşim sen gir kesin 10 ay sonra oturduğun yerden kar ediyorsun gibi

UNUTMAYIN BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDADIR
    -----

NETWORK MARKETİNG DE EMEK dökmedikçe para kazanamazsınız ama emeğiniz fazlasıyla alırsınız
    Bana gelirsek arkadaşlarla bir işinucundan tuttuk bir öğrenci içinde iyi paralar kazanıyorum şuanda ama paradan daha çok kişisel gelişim olsun etkili konuşma olsun bana katkısı büyük oldu . Nisan ayında da Sırbistana tatile yollıyacak şirket esinlikle benle iletişime geçebilirsiniz .

ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 7 Mart 2018; 1:49:14 >

• Keriz turnusolu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamı dolandırıcı oluyor, eş anlamlısı da saadet zinciri. İyi bi silkelerler seni orada.

• Enayiler olmasa uyanıklar nasıl para kazanacak bu dünyanın kuralı bu, yarın bir gün telefondan arayıp terör örgütüne üyesiniz para verin derlerse ver çekinme kurtar kendini terör örgütünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madame Bovary -- 28 Ocak 2017; 11:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

Anlamı dolandırıcı oluyor, eş anlamlısı da saadet zinciri. İyi bi silkelerler seni orada.

Attiginiz butun yorumlar eksi sozlukle ayni

Bilginiz varsa eleştirin

Sadet Zinciriyle hicbir alakasi yok .Sadet zincirinde elden parayla veriliyor vergi yok birsey yok bu iste devlet vergi bile kesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

Anlamı dolandırıcı oluyor, eş anlamlısı da saadet zinciri. İyi bi silkelerler seni orada.

Attiginiz butun yorumlar eksi sozlukle ayni

Bilginiz varsa eleştirin

Sadet Zinciriyle hicbir alakasi yok .Sadet zincirinde elden parayla veriliyor vergi yok birsey yok bu iste devlet vergi bile kesiyor

Bilgim var da konuşuyorum.

Artık yüm saadet zincirleri vergi kesiyor, ofisleri çalışanları bile var. Anlatan vetgi kesiyor yeaa diye iyi bi kandırmış seni. Ben uyarayım da, yine de silkelenirsen sorumluluk bizden gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 28 Ocak 2017; 12:3:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crimson kullanıcısına yanıt
    Vergisi olan sey yasal degilmidir

• Nitelikli dolandırıcılık olarak görüyorum. Üst kademelerdeki 3 5 eleman sağlam parayı indirir cebe. Sende üç kuruş kazanicam diye eşine dostuna kazik attığınla kalırsın.

• Sazan. avi lerin krali. Herkesin lafina degilde. Bu isi millete kakalamaya calisanlara inanmanda ilginc.

• quote:

Vergisi olan sey yasal degilmidir

Yasal dolandırıcılık olmuyor mu sanıyorsun?

Jet fadıl da yasaldı ona bakarsan, hatta televizyonda boy boy reklamları dönüyordu zamanında

• sakın bulaşma böyle işlere elindeki nakitten de olma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ise ilk arkadasim girdi cocuga kufur bile ettim bana sormadan niye boyle islere bulusuyorsun diye . Sonra gittik arkadasimin arkadasiyla konuştuk. Cocuk isle ugrasiyormus haliyle iyide konusuyor beni etkiledi mantikli konuştu.

Ya zaten bizim ulkemizdeki herkes akilli herkes kendince Zeki bu yuzden hickimseye güvenmiyorum zaten. Sadece fikirinizi almak istedim

• iyi kandırmış helal olsun
  • RX 480 kullanıcısına yanıt
    İçi boş bir mesaj daha

Şundan dolayi şöyle kandırilıyorsun de canimi cigerimi ye

• geçmiş olsun, şu an sana ne desek boş. 1 yıl sonra ne durumda olduğunu belirtmek için konuyu günceller misin? %90 batmış olacak.
  • Network marketing olayı hakkında bilgim iyi sayılır. Birkaç sorum olacak

Ne pazarlıyorsunuz?

Ne kadara pazarlıyorsunuz? Maliyetiniz nedir? (Tahminen)

Ürünün piyasada muadili var mı? Varsa onun fiyatı ne kadar?

Sorularıma cevap verdiğin takdirde tavsiye verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Network marketing olayı hakkında bilgim iyi sayılır. Birkaç sorum olacak

Ne pazarlıyorsunuz?

Hocam dedigim gibi daha katilmadim haliyle sirketle alakam yok sık sık foruma girdigimden bilgi almak istedim

Pazarlanan sey deri mont derimood markasi olmasi lazim 1200 tl arti marka elçiligi veriliyor

Tahminimce mont toptan ve fazla satin alindigindan 200 -250 gibi bir ucreti olabilir

3 soruyu tam anlayamadim bilmiyorum hocam

Bana yol gosterirseniz yardimci olursaniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 28 Ocak 2017; 21:58:8 >

• quote:

quote:

Ne pazarlıyorsunuz?

Hocam dedigim gibi daha katilmadim haliyle sirketle alakam yok sık sık foruma girdigimden bilgi almak istedim

Pazarlanan sey deri mont derimood markasi olmasi lazim 1200 tl arti marka elçiligi veriliyor

Tahminimce mont toptan ve fazla satin alindigindan 200 -250 gibi bir ucreti olabilir

Yaptığın işin ne olduğunu bilmiyorsun daha..

• quote:

Orijinalden alıntı: Moonel

quote:

quote:

Ne pazarlıyorsunuz?

Yaptığın işin ne olduğunu bilmiyorsun daha..

Ben isi yapmiyorum dedim . Ama işi biliyorum . Bize verilen mont derimood magzalarinda satiliyormu suan onu bilmiyorum . Daha once satilmismidir evet

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.