Şimdi Ara

red sea da 75 lvl full str glavier satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar red sea serverinde 75 lvl % 50 glavier charımı satacagım
    icinde tavsanı(ölü) 1 gunluk gold presi bankada 20 m parası ustunde 2-3 deisiyo parası var
    itemler muhtesem deil ama saglam hepsi +3-4-5 stamina mana int str basılı
    16 k canı var kusura bakmayın resim koyamıyorum cunku bilmiyorum
    char satısı icin istanbuldaki adanada ki arkadaslarım tercihimdir.
    2 yıldır kazanamıom ossyi artık buna bi dur demek lazım o yuzden satacam charı.
    bot yuzu gormemistir elle kastım kendim
    NOT: adanada veya istanbulda tanıdıgı olan arkadaslarım bu illerdeki arkadasları sayesinde alışverişi yapabilir hatırlatiim dedim.
    havale ile falan olmuyo bu işler cunku sen havale yap ben sana id sifre yollicam desem o arkadasım bana nasıl guvenecek deil mi?
    ama guvenirlerse ben isteyene tc kimlik nomu felan veririm bi yamuk yaparsam hakkımda islem yapabilir.
    noolcak ki demeyin sonucta adam kandırmaktır bu islem yapılır hakkımda bu da bilginize

• bu arada bana msn le ulasmayabilirsiniz telefonumu veriyorum bi msj atarsanız ben sizi ararım
    05054945914 bu telim
    kangsta_89@hotmail.com bu da msn
    ama simdiden soluyorum msnden ulasamayabilirsiniz ulasamazsanız kusura bakmayın
  • uygun fiyatta vermeyi dusunuyorum
  • yok mu isteyen bu arada resim koymayı bilen varsa soleyebilir mi bilsem koyacam
  • konu up
  • hayırlı ramazanlar
  • upupupupupupup
  • arkadaslar red sea serverinde 75 lvl % 50 glavier charımı satacagım
    icinde tavsanı(ölü) 1 gunluk gold presi bankada 20 m parası ustunde 2-3 deisiyo parası var
    itemler muhtesem deil ama saglam hepsi +3-4-5 stamina mana int str basılı
    16 k canı var kusura bakmayın resim koyamıyorum cunku bilmiyorum
    char satısı icin istanbuldaki adanada ki arkadaslarım tercihimdir.
    2 yıldır kazanamıom ossyi artık buna bi dur demek lazım o yuzden satacam charı.
    bot yuzu gormemistir elle kastım kendim
    NOT: adanada veya istanbulda tanıdıgı olan arkadaslarım bu illerdeki arkadasları sayesinde alışverişi yapabilir hatırlatiim dedim.
    havale ile falan olmuyo bu işler cunku sen havale yap ben sana id sifre yollicam desem o arkadasım bana nasıl guvenecek deil mi?
    ama guvenirlerse ben isteyene tc kimlik nomu felan veririm bi yamuk yaparsam hakkımda islem yapabilir.
    noolcak ki demeyin sonucta adam kandırmaktır bu islem yapılır hakkımda bu da bilginize

kangsta_89
    Er

10 Eylül 2008; 12:46:44
    Yeni mesajlar yok
    bu arada bana msn le ulasmayabilirsiniz telefonumu veriyorum bi msj atarsanız ben sizi ararım
    05054945914 bu telim
    kangsta_89@hotmail.com bu da msn
    ama simdiden soluyorum msnden ulasamayabilirsiniz ulasamazsanız kusura bakmayın

• fiyatı konusuruz e mail atın
  • upupupupupupupupupup
  • upupuppupuupupupuppupup
  • upupupupupupuupupupup
  • boyle char satılmaz

RESIM KOY!!!!!!!!!

2 debırde konuyu uplama
  • quote:

Orjinalden alıntı: CcCVaTaNCcC

boyle char satılmaz

RESIM KOY!!!!!!!!!

2 debırde konuyu uplama

Senin kafan güzel mi?Adam neden uplamıycak acaba?Hay Allahım resim koy satış kurallarına göre düzenle kesinlikle bi alıcı bulursun.
  • upuupupupup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.