arkadaslar red sea serverinde 75 lvl % 50 glavier charımı satacagım icinde tavsanı(ölü) 1 gunluk gold presi bankada 20 m parası ustunde 2-3 deisiyo parası var itemler muhtesem deil ama saglam hepsi +3-4-5 stamina mana int str basılı 16 k canı var kusura bakmayın resim koyamıyorum cunku bilmiyorum char satısı icin istanbuldaki adanada ki arkadaslarım tercihimdir. 2 yıldır kazanamıom ossyi artık buna bi dur demek lazım o yuzden satacam charı. bot yuzu gormemistir elle kastım kendim NOT: adanada veya istanbulda tanıdıgı olan arkadaslarım bu illerdeki arkadasları sayesinde alışverişi yapabilir hatırlatiim dedim. havale ile falan olmuyo bu işler cunku sen havale yap ben sana id sifre yollicam desem o arkadasım bana nasıl guvenecek deil mi? ama guvenirlerse ben isteyene tc kimlik nomu felan veririm bi yamuk yaparsam hakkımda islem yapabilir. noolcak ki demeyin sonucta adam kandırmaktır bu islem yapılır hakkımda bu da bilginize
bu arada bana msn le ulasmayabilirsiniz telefonumu veriyorum bi msj atarsanız ben sizi ararım 05054945914 bu telim kangsta_89@hotmail.com bu da msn ama simdiden soluyorum msnden ulasamayabilirsiniz ulasamazsanız kusura bakmayın
uygun fiyatta vermeyi dusunuyorum
yok mu isteyen bu arada resim koymayı bilen varsa soleyebilir mi bilsem koyacam
konu up
hayırlı ramazanlar
upupupupupupup
arkadaslar red sea serverinde 75 lvl % 50 glavier charımı satacagım icinde tavsanı(ölü) 1 gunluk gold presi bankada 20 m parası ustunde 2-3 deisiyo parası var itemler muhtesem deil ama saglam hepsi +3-4-5 stamina mana int str basılı 16 k canı var kusura bakmayın resim koyamıyorum cunku bilmiyorum char satısı icin istanbuldaki adanada ki arkadaslarım tercihimdir. 2 yıldır kazanamıom ossyi artık buna bi dur demek lazım o yuzden satacam charı. bot yuzu gormemistir elle kastım kendim NOT: adanada veya istanbulda tanıdıgı olan arkadaslarım bu illerdeki arkadasları sayesinde alışverişi yapabilir hatırlatiim dedim. havale ile falan olmuyo bu işler cunku sen havale yap ben sana id sifre yollicam desem o arkadasım bana nasıl guvenecek deil mi? ama guvenirlerse ben isteyene tc kimlik nomu felan veririm bi yamuk yaparsam hakkımda islem yapabilir. noolcak ki demeyin sonucta adam kandırmaktır bu islem yapılır hakkımda bu da bilginize
10 Eylül 2008; 12:46:44 Yeni mesajlar yok bu arada bana msn le ulasmayabilirsiniz telefonumu veriyorum bi msj atarsanız ben sizi ararım 05054945914 bu telim kangsta_89@hotmail.com bu da msn ama simdiden soluyorum msnden ulasamayabilirsiniz ulasamazsanız kusura bakmayın
fiyatı konusuruz e mail atın
upupupupupupupupupup
upupuppupuupupupuppupup
upupupupupupuupupupup
boyle char satılmaz
RESIM KOY!!!!!!!!!
2 debırde konuyu uplama
quote:
Orjinalden alıntı: CcCVaTaNCcC
boyle char satılmaz
RESIM KOY!!!!!!!!!
2 debırde konuyu uplama
Senin kafan güzel mi?Adam neden uplamıycak acaba?Hay Allahım resim koy satış kurallarına göre düzenle kesinlikle bi alıcı bulursun.
upuupupupup
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme