Şimdi Ara

Reddedilince Nasıl Karşılık Verelim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ne yaparsan yap yüzüne söyle eğer internetten yaparsan teklifi.kız senin özgüvensiz biri olduğunu düşünür ve böyle biriyle olmak istemez önce birşeyler paylaşın aranızda kız öyle bir konuma gelsinki neden mesaj atmıyor bu desin düşündür kızı seviyormu beni sevmiyormu diye beynini sök tak :)
  • sakın yapma, sonrası daha kötü oluyor.

bırak kalsın öyle
  • ben reddedildiğimde tamam dedim ve kızdan uzaklaştım sadece.
  • zaten şakaydı de
  • açılmasammı acaba
  • Kolay gelsin hayırlı isler veya

Kuzenim veya yeğenim söyletti de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Mart 2013; 12:39:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pardon ark yazmış :s.s.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

quote:

quote:

interneti bırak gerçek hayata dön daha çok iz bırakırsın.

internetten ekledim ilk gün buluşma teklif ettim kabul etmedi okuldada hep arkadaşlarıyla takılıyor tek görsem konuşucam ama olmuyor

yani daha aranızda bir sohbet, muhabbet olmadı ?

yok oldu bir ara çok chat yapıyordukta şimdi sıkıldım biraz ben bir yere gitmeyecek çünkü naber yazıyorum oda bana soruyor devamını yazmıyoruz ikimizde birde yüzyüze nasılsın dediğimde çok çekingen oluyor o yüzden arkadaşlarının yanında demem tek yakalamam lazım ama hiç tek gezmiyor samimi bir arkadaşı var hep onunla

quote:

Orijinalden alıntı: InMyDarkestHour

canın sağolsun de bencede ayrıca kızlar duymaktan daha çok hoşlanırlar mesajlarla falan la filanla biyere kadar çık yüzüne söyle reddersede etsin.ama iz bırakırsın seni takip eder hareketlerini inceler şu an kız peşimden koşuyor eskiden ben ona bakardım o bana bakıyor şimdi dediğimi yap yüzüne söyle reddersede köpeğin olacak bekle :)
    ayrıca yaz buraya sürekli takip edelim :)

pek öyle bir kız değil sanmıyorum koşacağını ben sadece kafamda onu siilmek için bu açılımı yapacağım birde giderkende ulan doğrumu yapıyoruz diye düşündürtmek istiyorum kızı

senden olmaz adamım. açık ve net. arkadaşları olsun yanında ne olurda?

• peki de bitir bir daha görüşme
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Reddedilince Nasıl Karşılık Verelim ?

Bune abi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

quote:

quote:

quote:

quote:

interneti bırak gerçek hayata dön daha çok iz bırakırsın.

internetten ekledim ilk gün buluşma teklif ettim kabul etmedi okuldada hep arkadaşlarıyla takılıyor tek görsem konuşucam ama olmuyor

yani daha aranızda bir sohbet, muhabbet olmadı ?

yok oldu bir ara çok chat yapıyordukta şimdi sıkıldım biraz ben bir yere gitmeyecek çünkü naber yazıyorum oda bana soruyor devamını yazmıyoruz ikimizde birde yüzyüze nasılsın dediğimde çok çekingen oluyor o yüzden arkadaşlarının yanında demem tek yakalamam lazım ama hiç tek gezmiyor samimi bir arkadaşı var hep onunla

quote:

canın sağolsun de bencede ayrıca kızlar duymaktan daha çok hoşlanırlar mesajlarla falan la filanla biyere kadar çık yüzüne söyle reddersede etsin.ama iz bırakırsın seni takip eder hareketlerini inceler şu an kız peşimden koşuyor eskiden ben ona bakardım o bana bakıyor şimdi dediğimi yap yüzüne söyle reddersede köpeğin olacak bekle :)
    ayrıca yaz buraya sürekli takip edelim :)

pek öyle bir kız değil sanmıyorum koşacağını ben sadece kafamda onu siilmek için bu açılımı yapacağım birde giderkende ulan doğrumu yapıyoruz diye düşündürtmek istiyorum kızı

senden olmaz adamım. açık ve net. arkadaşları olsun yanında ne olurda?

reklam olmak istemiyorum ilişki olsa bile sınıfta gizlemeye çalışırım

• o karnındakı cocugu aldırıcaksın dıye sesli bir sekılde bagır sonra arkanı don ve git
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

o karnındakı cocugu aldırıcaksın dıye sesli bir sekılde bagır sonra arkanı don ve git

• Ters cevap vermen o kızı sevmediğini laf olsun diye çıkmak istediğini gösterir, liseyi bitirene kadar girme bu işlere en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

o karnındakı cocugu aldırıcaksın dıye sesli bir sekılde bagır sonra arkanı don ve git

Reddedilince Nasıl Karşılık Verelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Ters cevap vermen o kızı sevmediğini laf olsun diye çıkmak istediğini gösterir, liseyi bitirene kadar girme bu işlere en iyisi.

ne lisesi ya üniversitedeyim tecrübesizlikten liseli gibi davramam normal birazda bundan korkuyorum
  • quote:

quote:

Ters cevap vermen o kızı sevmediğini laf olsun diye çıkmak istediğini gösterir, liseyi bitirene kadar girme bu işlere en iyisi.

ne lisesi ya üniversitedeyim tecrübesizlikten liseli gibi davramam normal birazda bundan korkuyorum

ozaman tecrübeliymiş gibi davran netten vücut diliyle alakalı şeyler öğren az-çok uygula(hayvan gibi uygulama ) kız neden seninle çıksın ? bunu sor kendine cevap sayısını kendi kafanda arttırırsan ozaman kızında ilgisini çekersin diğerleri amele gibi davranıyorsa olgun olduğunu kanıtla herkese sınıfın erkeği sensin artık hayde kızın karşsına dikil ve söyle . SENİ SEVİYOYUUMM

http://www.youtube.com/watch?v=_bvJCb7AGCE

• hmmmm tamam rahatsız ettiğim için üzgünüm. Mutluluklar
  • quote:

quote:

quote:

ozaman tecrübeliymiş gibi davran netten vücut diliyle alakalı şeyler öğren az-çok uygula(hayvan gibi uygulama ) kız neden seninle çıksın ? bunu sor kendine cevap sayısını kendi kafanda arttırırsan ozaman kızında ilgisini çekersin diğerleri amele gibi davranıyorsa olgun olduğunu kanıtla herkese sınıfın erkeği sensin artık hayde kızın karşsına dikil ve söyle . SENİ SEVİYOYUUMM

o zaman ilk önce iyice samimi olmaya çalışayım ondan sonra bir buluşma ayarlayabilirsem orda söylerim en yakın arkadaşı gelsede olur o zaman farketmez ama 5-6 tane kızın içinde direk söylersem ikimizde çok zor durumda kalırız

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman ilk önce iyice samimi olmaya çalışayım ondan sonra bir buluşma ayarlayabilirsem orda söylerim en yakın arkadaşı gelsede olur o zaman farketmez ama 5-6 tane kızın içinde direk söylersem ikimizde çok zor durumda kalırız

buluşma ayarlamaya falan çalışma kıza çaktırmadan onu tek yakala ayrıca onunla konuşurken dikkat et sözleirne -yani onunla ilgilendiğini ve onu takip ettiğini göster- ilgiden hoşlanır kızla muhabbet et bir süre sonra tel nosunu iste -sakın başkasından alma - sonra bu kızı tek başına yakalama ve onunla konuşma olaylarını sıklaştır ama çokta sık değil sonrasını akışına bırak -bu arada 1-2 hafta sonra mesajlaşmayada başlayabilirsin- kızdan cevap yoksa dümeni 90 derece sağa kır. :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.