Şimdi Ara

Reddedilince Nasıl Karşılık Verelim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bir cevap vermeliyiz beyler.Azarlayıp kapatmalımı yoksa bense seni sevmeye devam edeceğim gibisinden cümlelermi kurmalı.Birde bu işi internetten yapacağım.Ek açıklama yapayımmı.Çünkü kızı davet ettim bir kere gelmedi.Bu yüzden reddedileceğimi düşünüyorum.Söyleyip olayı kafamda bitirmek gibi niyetim var.Nasıl bir cevap vereyim

• Eyvallah de gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya benimsin ya toprağın de.
  • Kendin gibi davran bir kızın kimyanı bozmasına izin verme.Erkekte en sevmediğim olay kız görünce birden değişen tipler nefret ediyorum o tiplerden.

• Olur arada öyle de
  • Hayırlısı be gülüm
  • peki sen bilirsin :) desem nasıl olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canın sağolsunn..

• Tamamen seni nasıl reddettiğine bağlı.
  • Bayiltip....... anladin sen onu

• interneti bırak gerçek hayata dön daha çok iz bırakırsın.
  • Takmıyormuş gibi davran ama önceleri fazla bağlandıysan ve kız da bunu anladıysa ne dersen de hala sevdiğini anlayacaktır.
  •  Reddedilince Nasıl Karşılık Verelim ?
  • esas can alici soru o değil de şu bence;

reddetti. Ancak sana mesaj atmadan,senden haber almadan yapamiyor. konuşmayalim artik bitsin diyorsun,devam ediyor. Ama sevgili degilsiniz,geçmişte soylediginde unutamadigim biri var diyerek reddetti.

Izlenilecek yol böyle bi durumda ne olmali?

• quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

interneti bırak gerçek hayata dön daha çok iz bırakırsın.

internetten ekledim ilk gün buluşma teklif ettim kabul etmedi okuldada hep arkadaşlarıyla takılıyor tek görsem konuşucam ama olmuyor
  • canın sağolsun de bencede ayrıca kızlar duymaktan daha çok hoşlanırlar mesajlarla falan la filanla biyere kadar çık yüzüne söyle reddersede etsin.ama iz bırakırsın seni takip eder hareketlerini inceler şu an kız peşimden koşuyor eskiden ben ona bakardım o bana bakıyor şimdi dediğimi yap yüzüne söyle reddersede köpeğin olacak bekle :)
    ayrıca yaz buraya sürekli takip edelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

internetten ekledim ilk gün buluşma teklif ettim kabul etmedi okuldada hep arkadaşlarıyla takılıyor tek görsem konuşucam ama olmuyor

yani daha aranızda bir sohbet, muhabbet olmadı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

yani daha aranızda bir sohbet, muhabbet olmadı ?

yok oldu bir ara çok chat yapıyordukta şimdi sıkıldım biraz ben bir yere gitmeyecek çünkü naber yazıyorum oda bana soruyor devamını yazmıyoruz ikimizde birde yüzyüze nasılsın dediğimde çok çekingen oluyor o yüzden arkadaşlarının yanında demem tek yakalamam lazım ama hiç tek gezmiyor samimi bir arkadaşı var hep onunla

quote:

Orijinalden alıntı: InMyDarkestHour

canın sağolsun de bencede ayrıca kızlar duymaktan daha çok hoşlanırlar mesajlarla falan la filanla biyere kadar çık yüzüne söyle reddersede etsin.ama iz bırakırsın seni takip eder hareketlerini inceler şu an kız peşimden koşuyor eskiden ben ona bakardım o bana bakıyor şimdi dediğimi yap yüzüne söyle reddersede köpeğin olacak bekle :)
    ayrıca yaz buraya sürekli takip edelim :)

pek öyle bir kız değil sanmıyorum koşacağını ben sadece kafamda onu siilmek için bu açılımı yapacağım birde giderkende ulan doğrumu yapıyoruz diye düşündürtmek istiyorum kızı

• Sus ve yoluna devam et sakin israr etme itici olursun

• "bense seni sevmeye devam edeceğim gibisinden cümlelermi kurmalı."
    adamım bu cümleyi kur kızın egosu kabarsın seni yan cebe monta etsin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.