Şimdi Ara

ALLAH'A YEMİN ETTİM BUNDAN SONRA HİÇKİMSEYE BORÇ PARA VERMEYECEĞİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
10.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım markette farklı kişillere 1.000 TL'ye yakın borç para verdim ve bunlardan iki kişi işten çıktı ve verdiğim para yalan oldu şu anda çalıştığım markette ise 3 farklı kişiye toplamda 130 TL verdim yeni maaşlar yattığı halde bu 3 arkadaş utanmadan ve sıkılmadan maaşın tümünü borçlarına yatırdıklarına pişkin pişkin söyleyerek borçlarını vermemekte ısrar ediyorlar bende sizin vereceğiniz paraya lanet olsun diyerek Allah'a havale ettim ve Allah'a bundan sonra hiçkimseye borç para vermeyeceğime dair yemin ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kaypak herifler erkeğim diye geçinirler erkek adam mert olur ve sözünde durur gece yastığa başlarını koyduklarında nasıl rahat uyuyorlar çok merak ediyorum mesela ben borcu hiç sevmem ve hemen öderim yoksa rahat edemem örnek olarak geçenlerde mahallede tanıdık bir esnaf var 25 TL'lik kahvaltı yemiştim ve cebimde 20 TL vardı 5 TL'yi iki üç gün sonra versem olurmu dedim sağolsun beni tanıdıkları için kabul ettiler ve ben 3 gün sonra 5 TL'yi verdim
    daha bugün abime verdim bekar olduğum için param olduğunu biliyor her götü sıkışmasında benden istiyor hayır verse vermiyorda verirsede çocuklarının yanında veriyor içinden onlarada harçlık vereyim diye. bugün 11 bin tl verdim bugünkü para 5,45 asgari ücret ediyor dedim seneye verecek asgari ücreti 5,45 ile çarpıp alacağım bu sefer seve seve verecek çünkü işin içinde karısı falanda var anneme babama söyleme dedi vermezse sülalaye reklam yapacağım arabamın arkasına afiş yapacağım show habere çıkacağım kaçma ihtimali yok .
    böyle bir durum hiç yaşamadım çünkü kimseye borç vermedim. vermem de. bizim ülkede borç verip alma olaylarını çok iyi biliyorum. karşıdaki kişiyle borcumu alamadığım için aram bozulacağına vermediğim için aram bozulsun. zaten borç vermediğim için arayı bozan adamla da işim olmaz iyiki bozulmuş derim. ben kimseden borç istemiyorum kimse de benden istemesin
  • santa claus gibi adammışın denk gelseydim alırdım senden borç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde babaya bile verilmez hocam, saglik olsun. Çocuğunun sadakasi de gec sinir etme kendini degmez

• daha bugün abime verdim bekar olduğum için param olduğunu biliyor her götü sıkışmasında benden istiyor hayır verse vermiyorda verirsede çocuklarının yanında veriyor içinden onlarada harçlık vereyim diye. bugün 11 bin tl verdim bugünkü para 5,45 asgari ücret ediyor dedim seneye verecek asgari ücreti 5,45 ile çarpıp alacağım bu sefer seve seve verecek çünkü işin içinde karısı falanda var anneme babama söyleme dedi vermezse sülalaye reklam yapacağım arabamın arkasına afiş yapacağım show habere çıkacağım kaçma ihtimali yok .
  • Sen borç vermemişsin resmen kamu hizmetine sunulmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

daha bugün abime verdim bekar olduğum için param olduğunu biliyor her götü sıkışmasında benden istiyor hayır verse vermiyorda verirsede çocuklarının yanında veriyor içinden onlarada harçlık vereyim diye. bugün 11 bin tl verdim bugünkü para 5,45 asgari ücret ediyor dedim seneye verecek asgari ücreti 5,45 ile çarpıp alacağım bu sefer seve seve verecek çünkü işin içinde karısı falanda var anneme babama söyleme dedi vermezse sülalaye reklam yapacağım arabamın arkasına afiş yapacağım show habere çıkacağım kaçma ihtimali yok .
    Bir düşündüm de ne kadar kötü bir durum be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 bin TL dedin demi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir arkadaşa 2000tl verdim 1 ay sonra verecek diye 1bucuk senede parca parca anca aldım bir daha da asla

• Bu kaypak herifler erkeğim diye geçinirler erkek adam mert olur ve sözünde durur gece yastığa başlarını koyduklarında nasıl rahat uyuyorlar çok merak ediyorum mesela ben borcu hiç sevmem ve hemen öderim yoksa rahat edemem örnek olarak geçenlerde mahallede tanıdık bir esnaf var 25 TL'lik kahvaltı yemiştim ve cebimde 20 TL vardı 5 TL'yi iki üç gün sonra versem olurmu dedim sağolsun beni tanıdıkları için kabul ettiler ve ben 3 gün sonra 5 TL'yi verdim

• bileydim bende borç isterdim senden 300-500 tl kadar
  • Allaha niye yemin ediyorsun

• borç tahsil etmek zordur , en kolayı hayır demektir
  • sende safmısın hocam be her isteyene borç vermişsin. Ders olsun sana
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    dostum sende para çok var oyüzdeni dağıtıyorsun sana koymaz bana iki üç mavi fişeklesene

• Ahbap bana 100₺ ateşle borçlarını tahsil edeyim

• Şu borç olayından dolayı o kadar çok param gittiki ama hala akıllanmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

vermeseydin?

• böyle bir durum hiç yaşamadım çünkü kimseye borç vermedim. vermem de. bizim ülkede borç verip alma olaylarını çok iyi biliyorum. karşıdaki kişiyle borcumu alamadığım için aram bozulacağına vermediğim için aram bozulsun. zaten borç vermediğim için arayı bozan adamla da işim olmaz iyiki bozulmuş derim. ben kimseden borç istemiyorum kimse de benden istemesin

• İşte kardeş bende aynen bundan sonra sizin gibi yapacağım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.