< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu kaypak herifler erkeğim diye geçinirler erkek adam mert olur ve sözünde durur gece yastığa başlarını koyduklarında nasıl rahat uyuyorlar çok merak ediyorum mesela ben borcu hiç sevmem ve hemen öderim yoksa rahat edemem örnek olarak geçenlerde mahallede tanıdık bir esnaf var 25 TL'lik kahvaltı yemiştim ve cebimde 20 TL vardı 5 TL'yi iki üç gün sonra versem olurmu dedim sağolsun beni tanıdıkları için kabul ettiler ve ben 3 gün sonra 5 TL'yi verdim
|
Ben bir arkadaşa 2000tl verdim 1 ay sonra verecek diye 1bucuk senede parca parca anca aldım bir daha da asla
|
Abi-kardeş ilişkinizi beğendim böyle devam.
|
Sen borç vermemişsin resmen kamu hizmetine sunulmuşsun
|
daha bugün abime verdim bekar olduğum için param olduğunu biliyor her götü sıkışmasında benden istiyor hayır verse vermiyorda verirsede çocuklarının yanında veriyor içinden onlarada harçlık vereyim diye. bugün 11 bin tl verdim bugünkü para 5,45 asgari ücret ediyor dedim seneye verecek asgari ücreti 5,45 ile çarpıp alacağım bu sefer seve seve verecek çünkü işin içinde karısı falanda var anneme babama söyleme dedi vermezse sülalaye reklam yapacağım arabamın arkasına afiş yapacağım show habere çıkacağım kaçma ihtimali yok .
|
Çok yanlış. O işin doğrusu şu. O laptopu 1000 TL' ye siz alacaktınız. Eline para geçip geri almak istediğinde 1500' e geri satacaktınız.
|
böyle bir durum hiç yaşamadım çünkü kimseye borç vermedim. vermem de. bizim ülkede borç verip alma olaylarını çok iyi biliyorum. karşıdaki kişiyle borcumu alamadığım için aram bozulacağına vermediğim için aram bozulsun. zaten borç vermediğim için arayı bozan adamla da işim olmaz iyiki bozulmuş derim. ben kimseden borç istemiyorum kimse de benden istemesin
|
29 yaşındayım, işsizim ve toplam 1500tlye yakın alacağım var. Alacaklı olduğum arkadaşlarımın hepsi de çalışıyor.
İnsanları anlamak zor. |
Umarım benim kardeşimde o kadar para verir bir gün bana.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|