Babamı eskiden çok severdim ama son 1 yıldır bana çok kötü davranıyor ne yapsam bana sinirleniyor ve bu yüzden sinir sahibi oldum her zaman olan bir olayı size anlatacağım telefonla babamı aradım ve ona rica ederek “baba bana birtane a101 deki cipsten alabilirmisin” (aslında sürekli ruffles yiyen biriyim ama ona fazla para harcatmamak için az fiyatlı bir cips söyledim) ve bana tavrı “Benim parammı var sana hep alıyorum herşeyi (aldığı haftalık küçük salam) bende tamam baba sen bilirsin dedim ve o an normaldir dedim ama 4 saat sonra eve geldi ve 10 tane türk kahvesi 6 tane 6 lı soda 5 tane damak baklavalı çikolata aldı ve ben sinirlendim ve dedimkihani oaran yoktu dünyanın malını almışssın dedim ve bana gülerek sanane dedi bende tamamdır dedim. Ve o gün hesap alım satımı yaptım elimde pubg hesabım vardı bir sitede 500 tlye ilana koydum ve sattım sonra full alım aatım yaptım hesabımı full doldurdum ve 3200 kazandım 1 haftada sonra eve herieyi aldım (babam hariç herkese) dolap full dokmuştu annem mutlu oldu ablamda sonra babam geldi ve dediki sen paramı çaldın fln dedimki ben helalinden kazanıyorum ve en azından ailemede değer vererek harcıyorum dedim) sizce burda haklı olan kim? |
Babam bana param yok diyip kendisine herşeyi alıyor?
-
-
Baban haklı. Adam gidip çalışıp kazanıyor, sana temel şeyleri de sağlamış, aç bırakmıyor. Cips almak zorunda değil. Kendi kazandığı parayı istediği gibi harcıyor dediği gibi sanane.
-
Öyle baba olmasın daya iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neresi haklı, s....... öyle babayı !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 7 Ağustos 2024; 22:30:59 >
Al benden de o kadar. Çocuğu olmayan sallıyor tabi. Asıl baba kendi yemez çocuğuna yedirir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
allah uçak kazası vermesin derler forumun batısında
-
,Ya reis şimdi param olsaydı kendim gidip alırdım ama param yoktu ve sadece bir ricaydı ve bana param yok diyip kendine bunları alması çokmu ve ayrıca senden baba falanda olmaz kendi kazandığı parayı istediği gibi harcıyor ne be ailesi var burada kendisinede alacak tabi ama iyi baba kendini en son düşünür öyle yer
-
Kendine aldığı 10 tane türk kahvesi 6 tane 6 lı soda 5 tane damak baklavalıdan sana vermedi mi?
Bak beni sinirlendirme yaptıklarını tek tek sayarım.
-
Kahve çok içiyor yanına sodayla beraber keyif yapıyor çikolatayıda kendi çayının yanına 3 çaya 1 paket bitiriyor?
-
O aldıklarından sana verdi mi vermedi mi?
Vermedi
-
Ayıp etmiş, sen haklısın o zaman. Önce çocuklarına verir bir baba, kalırsa kendi yer. Yaşın kaç senin?
Yaşımı söyleyemem ama ergenliğe 2 senedir girdim
-
Olmasın benden baba istemiyorum zaten çocuk onunla uğraşmam ben. Belki baban da böyle düşünüyordu ama toplum baskısından dolayı evlenmek zorunda kalmıştır. İyi tarafından bakarsan bu durum paranın ne kadar önemli bir şey olduğunu sana gösteriyor. Belki de seni hırslandırmıştır. İlerde baban sayesinde maddi durumun iyi olabilir.
-
Said Abi derin konsey üyesi hocam aklinizda olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin konseyiniz varsa bizim de henüz açıklamadığımız konsey oluşumumuz var yakın zamanda üyeleriyle birlikte açıklayacağız.
-
Aranızda sorun var anlaşılan, mümkün baba'n sana kızmış. PC başından kalkmıyor,ders çalışmıyor, gelecek ile ilgili birşeyler yapmıyorsan kızabilir. Sen söyledin pugb oyunu sattım diye. PC başından biraz ayrıl bence.
Ne olursa olsun böyle baba olmaz ya. Kendi rahmetli ailem dahil böyle saçma sapan ailelerin anne baba olmasını sindiremiyorum.
Kardeşim bu çocuk o eve zorla mı geldi ya???? Yaptıysan ömrünün sonuna kadar bakacaksın ha bakamam zor geliyor diyorsan neden yaptın ulan???
Ne babalar gördüm. Cebindeki son 100 tlyi çocuğuna verip kendi otobüse minibüse bile binemeyip yürüyen,
Ne babalar gördüm çocuğuna çocuğuna ev arac alan
Ne babalar gördüm, bencil sadece kendini düşünüp evladına sadece yük gibi davranan
Allah diye bir şey olsa bunların hiçbiri olmazdı bunu da belirteyim.
Inanana saygım sonsuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Al benden de o kadar. Çocuğu olmayan sallıyor tabi. Asıl baba kendi yemez çocuğuna yedirir.
|
Benzer içerikler
- jilet sivilce yapar mı
- aştiden anıtkabire nasıl gidilir
- suyu en bol ilimiz
- marmaray ile kocaeli"ne nasıl gidilir
- kalpador ne demek
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X