< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Babam bana param yok diyip kendisine herşeyi alıyor? (2. sayfa)
-
-
16.5 yaşında bir oğlu olan bir baba olarak ben de öyleyim çok şükür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alaka yani anlamadım
Ben seni niye sinirlendireyim ki ?
Aşağı yukarı oğlumla aynı yaştasın
Yok be kardeşim
Balgam at
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ne len 2009 konusu gibi...
-
Hocam bence o kadar degildir olsa bile bizde çocugun boğazından kesilmez, notu düşükse bir disiplinsizlik varsa pc telefon isteyince notları toparla konuşuruz denir hele eve abur cubur alıp çocuga vermemek olucak iş degil
-
reis pc yok
-
Param yoktu rica ettim diyorum.
-
Csb gibi geldi.. Yaş kaç?
-
Haklısın, ama forumun çoğunluğunu her şeyi hak ettiğini düşünen ergenler oluşturduğu için bayağı yüklenecekler sana
-
Nasil hakli, adam mi yalvardi annemle o isi yap, zevkini al, ben dogayim, benim babam ol diye? Bence o kadar uzun boylu degil. Bir baba, bir anne, cocugunun basina geleceklerden omrunun sonuna kadar sorumludur. O sorumluluga hazir degilsen, yapmayacaksin cocuk.
Cocuk asalak bi tip olduysa, o da anne babanin hatasi. Benim her istedigim alindi cocukken, ben niye asalak olmadim? Simdi bu adamdan her turlu psikopatlik beklenir. Babasi psikopat cunku.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldi biri...
-
33 yaşındayım, 2 çocuğum da var. Öyle babanın karakterine tükürmek lazım.
Gerçekten satın alamayacağın bir şey istediklerinde ne yapacaksın? Almayınca, alamayınca gelip arkandan sosyal medyada sayıp sövdüklerinde..?
-
Konu cips ama. Bahsettiğin ap ayrı bir konu.
Konu karakter meselesi. Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor.
Şimdi cips, yarın yemek, öbür gün kıyafet, haftaya kulaklık, gelecek ay telefon...
-
Namık Kemal...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X