Şimdi Ara

Babam Herkese Borç Veriyor Kafayı Yicem Bir Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Kısaca durumumuz ve babamdan bahsetmek istiyorum.Sadece derdimi anlatmak ve sanmıyorum ama çözüm bulmak amacım.

Babam ailesine karşı sert ve otoriteli,arkadaşlarına çok düşkün birisi.Eskiden beri durumumuz iyi olmamasına rağmen herkese para yağdırıyor.

Asgari ücretle çalışıyordu seneler önce gitti arkadaşına 10 bin tl borç verdi.Elden,nakit ON BİN TL.Sonra o parayı 7-8 sene sonra tamamen alabildi parça parça... Öldük alana kadar parayı.

Birkaç sene sonra arkadaşı istememesine rağmen ev alıyormuş 2000 tl verdi.Para yalan oldu.

Durumumuz biraz iyi oldu son zamanlar,babam bir kebapçıda çalışıyor iyi dediysem de..

Az önce bir arkadaşı aramış yine.Ev alıyormuş,babamdan 20 bin tl kredi çekmesini istemiş.O ödeyecekmiş.O 20 bin tl nin en fazla 5 ini kendi ödeyip 15 ini babama sokacağından adım gibi de eminim... Babam da param yok ama arabayı satarım demiş.Annem ben falan konuştuk zar zor ikna ettik babamı sonra satmamasına.

Arkadaşlar kısacası evimiz yok.Millet ev alıyor sürekli.Bizim hiçbir şeyimiz olmamasına rağmen babam millete para yağdırıyor.
    Orada burada herkese para yağdırmasından dolayı da millet zengin sanıyor babamı.Yemin ederim sinirden patlıcam anlatamam size.
    Orada burada zengin olarak adlandırılmak babamın hoşuna gidiyor sanırım.

Yahu hiçbirşeyimiz yok.İkide bir diyor.İş yerinde bir çocuk var,kafaya koydum onun düğününü yapıcam falan.Deliricem.

Bu saydığım birkaç örnek var sanmayın sadece.Bizim bildiğimiz/bilmediğimiz onlarca kişiye ne paralar yedirmiştir kim bilir.

Pikniğe gidiyoruz 4-5 aile marketlere kendisi girer,arabayla milleti alır-götürür.Sonra da hesabı paylaşırken millet buna kitler.Her zaman olan şey bu.Resmen herkes yolunacak kaz olarak görüyor.Bu da hala arkadaşlarım diye ölüyor.

Yemin ediyorum ölüyoruz her gün birisi arıyor 2 bin tl var mı,5 bin tl var mı o varmı bu varmı.

Konuşmaya kalksak konuşturmuyor bile.Bize karşı çok sert.İnsanlık yapıyormuş...

Bir de ikide bir çok saf olduğumdan bahseder

Kardeşimin benim ailemizin parasını yediriyor millete bıktık artık.

Dershane ücreti + Kira ödüyoruz bu halimizle milleti zengin ediyor.İstanbulda kira fiyatlarından bahsetmeme gerek yok sanırım.

Bir de kentsel dönüşümle evimizden çıktık o yüzden kiradayız o ev olacak.Söylemesi ayıptır yüklü bir miktar alacağız.Ciddi bir miktar.O parayı da millete yedirir asıl ondan korkuyorum.Sinirlerim çok fena bozuldu.

Uzun oldu biraz kusura bakmayın içimi dökmeye çalıştım

• turbo diye gelenler artılayıp çıksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Bu sefer değil hocam.
  • Doğruysa baban bu yaşına kadar nasıl hayatta kalmış
  • Babanla tanıştırır mısın bursa ihtiyacım var da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekse çok ilginç bir konuymuş hocam. yaşın kaç bilmiyorum ama babana ve parasına dokunmayacaksın, umursamayacaksın görünen o ki. biraz onbinler yüzbinler kazansın dağıtsın, uğraşma. sen kendi hayatına bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tefeci yerine babanla muhatap olalım

• Bence acilen kendini ve anneni, kardeşlerini kurtarmaya bak. Yıllardır böyleyse dahada düzeleceğini sanmıyorum babanın.
  • Naber canım
  • @thorondor1907:İstanbuldayız gel hocam sana da versin bir 5-10 bin.

@sleepydragon:Hocam yaşım 17 fazla değil.Bizleri fazlasıyla etkiliyor onun yaptıkları öyle birşey yapabileceğimi sanmıyorum.

@
  • "İş yerinde bir çocuk var,kafaya koydum onun düğününü yapıcam falan.Deliricem."

şaka olmalı. kaç yaşındasın bilmiyorum ama çek babanı konuş doğru düzgün bu konuları
  • Sen de borç iste. Başkasına verecek parası kalmasın.
  • Hocam 17 yaşındayım.Yaşım ne az ne fazla ama bu konuları konuşacak yaşta olduğumun farkındayım.

Kendisi konuşmaya tenezzül bile etmiyor.Köpürüyor hemen.Annemle akşam bir konuşmayı denicez.
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Babana karşı sert olman lazım. Çekiceksin kolundan konuşacaksın adam gibi olay bu.
  • babanın telefonunu yazar mısın bu konuyu çözeceğim

• McCloskey kullanıcısına yanıt
    Ne diyeceksiniz hocam :D
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    para isteyecek
  • Doğru
  • Hocam eğer tapu hisseliyse annenizin ve sizin üzerinize yapmaya uğraşın daireleri ve paraları babanızın psikolojisi bozuk desem sanmıyorum ama cidden sinir bozucu gerekirse tartışın dikkat edin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.