Şimdi Ara

Reddedilince Nasıl Karşılık Verelim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: InMyDarkestHour

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Ters cevap vermen o kızı sevmediğini laf olsun diye çıkmak istediğini gösterir, liseyi bitirene kadar girme bu işlere en iyisi.

ne lisesi ya üniversitedeyim tecrübesizlikten liseli gibi davramam normal birazda bundan korkuyorum

ozaman tecrübeliymiş gibi davran netten vücut diliyle alakalı şeyler öğren az-çok uygula(hayvan gibi uygulama ) kız neden seninle çıksın ? bunu sor kendine cevap sayısını kendi kafanda arttırırsan ozaman kızında ilgisini çekersin diğerleri amele gibi davranıyorsa olgun olduğunu kanıtla herkese sınıfın erkeği sensin artık hayde kızın karşsına dikil ve söyle . SENİ SEVİYOYUUMM

http://www.youtube.com/watch?v=_bvJCb7AGCE

o zaman ilk önce iyice samimi olmaya çalışayım ondan sonra bir buluşma ayarlayabilirsem orda söylerim en yakın arkadaşı gelsede olur o zaman farketmez ama 5-6 tane kızın içinde direk söylersem ikimizde çok zor durumda kalırız

buluşma ayarlamaya falan çalışma kıza çaktırmadan onu tek yakala ayrıca onunla konuşurken dikkat et sözleirne -yani onunla ilgilendiğini ve onu takip ettiğini göster- ilgiden hoşlanır kızla muhabbet et bir süre sonra tel nosunu iste -sakın başkasından alma - sonra bu kızı tek başına yakalama ve onunla konuşma olaylarını sıklaştır ama çokta sık değil sonrasını akışına bırak -bu arada 1-2 hafta sonra mesajlaşmayada başlayabilirsin- kızdan cevap yoksa dümeni 90 derece sağa kır. :)

sen benim için değerlisin dedim daha ne diyim ya aslında bu dediğin kızdan kıza değişmezmi ? yani ben olsam böyle gelen birisinden rahatsız olurum.

• Tamam ... git! Tribini ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızların aşagılayacagını sanmıyorum zaten olumlu bir şekilde red eder kezban değilse

Erkekler kızlardan daha çekingen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Isilrá

peki de bitir bir daha görüşme

peki ne ya.. Tamam de başka hiç bişey yazma daha etkileyici olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

quote:

quote:

interneti bırak gerçek hayata dön daha çok iz bırakırsın.

internetten ekledim ilk gün buluşma teklif ettim kabul etmedi okuldada hep arkadaşlarıyla takılıyor tek görsem konuşucam ama olmuyor

yani daha aranızda bir sohbet, muhabbet olmadı ?

yok oldu bir ara çok chat yapıyordukta şimdi sıkıldım biraz ben bir yere gitmeyecek çünkü naber yazıyorum oda bana soruyor devamını yazmıyoruz ikimizde birde yüzyüze nasılsın dediğimde çok çekingen oluyor o yüzden arkadaşlarının yanında demem tek yakalamam lazım ama hiç tek gezmiyor samimi bir arkadaşı var hep onunla

quote:

canın sağolsun de bencede ayrıca kızlar duymaktan daha çok hoşlanırlar mesajlarla falan la filanla biyere kadar çık yüzüne söyle reddersede etsin.ama iz bırakırsın seni takip eder hareketlerini inceler şu an kız peşimden koşuyor eskiden ben ona bakardım o bana bakıyor şimdi dediğimi yap yüzüne söyle reddersede köpeğin olacak bekle :)
    ayrıca yaz buraya sürekli takip edelim :)

pek öyle bir kız değil sanmıyorum koşacağını ben sadece kafamda onu siilmek için bu açılımı yapacağım birde giderkende ulan doğrumu yapıyoruz diye düşündürtmek istiyorum kızı

buluşma teklif etmişsin gelmemiş içine kapanık biri galiba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RolloPS

quote:

quote:

quote:

quote:

interneti bırak gerçek hayata dön daha çok iz bırakırsın.

internetten ekledim ilk gün buluşma teklif ettim kabul etmedi okuldada hep arkadaşlarıyla takılıyor tek görsem konuşucam ama olmuyor

yani daha aranızda bir sohbet, muhabbet olmadı ?

yok oldu bir ara çok chat yapıyordukta şimdi sıkıldım biraz ben bir yere gitmeyecek çünkü naber yazıyorum oda bana soruyor devamını yazmıyoruz ikimizde birde yüzyüze nasılsın dediğimde çok çekingen oluyor o yüzden arkadaşlarının yanında demem tek yakalamam lazım ama hiç tek gezmiyor samimi bir arkadaşı var hep onunla

quote:

canın sağolsun de bencede ayrıca kızlar duymaktan daha çok hoşlanırlar mesajlarla falan la filanla biyere kadar çık yüzüne söyle reddersede etsin.ama iz bırakırsın seni takip eder hareketlerini inceler şu an kız peşimden koşuyor eskiden ben ona bakardım o bana bakıyor şimdi dediğimi yap yüzüne söyle reddersede köpeğin olacak bekle :)
    ayrıca yaz buraya sürekli takip edelim :)

pek öyle bir kız değil sanmıyorum koşacağını ben sadece kafamda onu siilmek için bu açılımı yapacağım birde giderkende ulan doğrumu yapıyoruz diye düşündürtmek istiyorum kızı

Alıntıları Göster
    quote:

tam anlayamadım öyle biri değil sanki..kabul etmezken bile kibarlık yaptı kusura bakma kafam çok karışık dedi bende uzatmadım daha fazla.sanırım beni kırmadan kibarca uzaklaş diyor ilk defa kafam bu kadar karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 10 Mart 2013; 14:25:38 >

• quote:

quote:

tam anlayamadım öyle biri değil sanki..kabul etmezken bile kibarlık yaptı kusura bakma kafam çok karışık dedi bende uzatmadım daha fazla.sanırım beni kırmadan kibarca uzaklaş diyor ilk defa kafam bu kadar karışık

kafam çok karışık derken neyi kastetti yorgunum mu demek istedi acaba.
  • quote:

quote:

quote:

valla bilmiyorum hocam ama genel tavır böyle.ya çok nazlı yada bulaşma diyor. anlamadım gitti. o yüzden netten açılayım diyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Ters cevap vermen o kızı sevmediğini laf olsun diye çıkmak istediğini gösterir, liseyi bitirene kadar girme bu işlere en iyisi.

ne lisesi ya üniversitedeyim tecrübesizlikten liseli gibi davramam normal birazda bundan korkuyorum

ozaman tecrübeliymiş gibi davran netten vücut diliyle alakalı şeyler öğren az-çok uygula(hayvan gibi uygulama ) kız neden seninle çıksın ? bunu sor kendine cevap sayısını kendi kafanda arttırırsan ozaman kızında ilgisini çekersin diğerleri amele gibi davranıyorsa olgun olduğunu kanıtla herkese sınıfın erkeği sensin artık hayde kızın karşsına dikil ve söyle . SENİ SEVİYOYUUMM

http://www.youtube.com/watch?v=_bvJCb7AGCE

o zaman ilk önce iyice samimi olmaya çalışayım ondan sonra bir buluşma ayarlayabilirsem orda söylerim en yakın arkadaşı gelsede olur o zaman farketmez ama 5-6 tane kızın içinde direk söylersem ikimizde çok zor durumda kalırız

buluşma ayarlamaya falan çalışma kıza çaktırmadan onu tek yakala ayrıca onunla konuşurken dikkat et sözleirne -yani onunla ilgilendiğini ve onu takip ettiğini göster- ilgiden hoşlanır kızla muhabbet et bir süre sonra tel nosunu iste -sakın başkasından alma - sonra bu kızı tek başına yakalama ve onunla konuşma olaylarını sıklaştır ama çokta sık değil sonrasını akışına bırak -bu arada 1-2 hafta sonra mesajlaşmayada başlayabilirsin- kızdan cevap yoksa dümeni 90 derece sağa kır. :)

sen benim için değerlisin dedim daha ne diyim ya aslında bu dediğin kızdan kıza değişmezmi ? yani ben olsam böyle gelen birisinden rahatsız olurum.

öyle dediysen sıra ona değerli hissettirmekte hediiye alma hediye yerini tutabilecek bişeyler götür-bi çiçek kopar ve bunu kabul edermisin de- yardımcı ol kimseyle ilgilenme yada az ilgilen onunla daha çok ilgilen sen sor ben cevaplıyayım

• quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

o karnındakı cocugu aldırıcaksın dıye sesli bir sekılde bagır sonra arkanı don ve git

• Leyla'nın dötünü daha çok seviyorum gerçi de git.
  • Reddedilince patlat kahkahayı ciddiye aldı s+%3%+^ birde reddetti de kapat telefonu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla bilmiyorum hocam ama genel tavır böyle.ya çok nazlı yada bulaşma diyor. anlamadım gitti. o yüzden netten açılayım diyorum

kardeş iyi hoş netten açıldın kıza oda kabul etti diyelim kız nazlı falan diyorsun nasıl buluşacaksın, nasıl geziceksin o kızla her şey sanal alem değil ki .

• ana avrat duz git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş iyi hoş netten açıldın kıza oda kabul etti diyelim kız nazlı falan diyorsun nasıl buluşacaksın, nasıl geziceksin o kızla her şey sanal alem değil ki .

ben kendim için değil kız için istiyorum bunu..bana kalsa gider yüzüne söylerim ama kız var kız var kimisinin hoşuna gitmeyebilir belki bu hareket

• Git yüz yüze konuş.

Buluşmaya gitmeden önce eline soğan al. Reddedilirsen çaktırmadan gözüne tut. Hafif sulu gözlü ol. Neyse ya falan diye lafı yuvarla. Yüzünü buruşturup oradan ayrıl. 1 ay falan kızla görüşme. Görürsende yavru köpek gibi bak.

Taktiği iyi itelersen %90 kız geri döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Git yüz yüze konuş.

Buluşmaya gitmeden önce eline soğan al. Reddedilirsen çaktırmadan gözüne tut. Hafif sulu gözlü ol. Neyse ya falan diye lafı yuvarla. Yüzünü buruşturup oradan ayrıl. 1 ay falan kızla görüşme. Görürsende yavru köpek gibi bak.

Taktiği iyi itelersen %90 kız geri döner

gerek yok o kadarına
  • İnternetten olmaz o iş yüz yüze konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AussieSharp

İnternetten olmaz o iş yüz yüze konuş

olduğu kadar artık ya açılmıcam yada internette söylücem yapacak bir şey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Reddedilince patlat kahkahayı ciddiye aldı s+%3%+^ birde reddetti de kapat telefonu

Güzel fikir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ryuzaki- -- 10 Mart 2013; 18:32:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.