Şimdi Ara

Reddedilme Hikayelerine Bir Yenisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümde 3. yılımdayım ve geçen sene dikkatimi çeken bir kız vardı adı. Sınıfta erkeklerin hiçbiriyle muhabbeti olmayan kapalı bir kızdı (zaten 7 erkeğiz 60 kız var). Şöyle etkilendim böyle etkilendim falan kısmına hiç girmeden olay anını anlatıyorum .
    1-2 gün önceden metrobüste bunun ineceği durağı öğrendim ve bugün (saat de gece olmuş ne bugünüyse) akşam ders çıkışı aynı durakta indim.Bu beni gördü ve hiç selam vermeden hızlıca ilerledi.Normalde gerçekten çok hızlı yürürüm ve bu kız benim normal yürüyüşümden bayağı hızlı gidiyordu zar zor yetiştim ve pat diye yanına giderek:
    B- Naber K nereye gidiyorsun?
    K- Eve gidiyordum.
    B- 2 Dakika yürüyelim mi bir şey konuşmak istiyorum.
    K- Çok acelem var gitmem lazım (hala hızlıca yürüyor)
    B- Çok mu acil 2 dk konuşamaz mıyız?
    K- Çok acil gitmem gerekiyor abim bekliyor.

Sonra da yürüdü gitti hızlıca hiç arkasına bile bakmadı. Yani kız beni red bile etmedi . Gülerek anlatıyorum, gülüyorum çünkü yaşananlar gerçekten komik. Daha önce başka biri tarafından 1 kez daha reddedilmiştim ama sonrasında sevdiğime inandırıp 2 yıl birlikte olmuştum. Bu tepkinin nedenini anlayamadım sadece. Çok yakışıklı değilim ama en azından eli yüzü düzgün biriyim. Aynı sınıfta aynı bölümde okuyoruz. Yani bu tepkinin nedenini yorumlayabileniniz varsa yorumlasın ben şaşırarak yorumluyorum.
    He bir de okulda falan sürekli derste kestiğimi farketmişti hatta kontrol ediyordu arada acaba bakıyor mu diye. Şimdiye kadar muhabbetimiz yoktu 2-3 haftadır konuşmaya çalışıyorum. Böyle kaçıp gitmesinin başlıca sebebi ona açılacağımı anladı ve dinlemedi. Ben hayır demesine razıydım gerçekten. Yani hayır derdi tipim değilsin vs. bir şey derdi ben de ona göre hareket ederdim. Resmen insan yerine koyulmamak gibi bir şey yani kötü hissettirdi ...

• iffetini korumaya çalışmış ve "abim" ibaresini kullanmış sen bunu tehdit olarak algıla demek istemiş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasirtici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş kızın ACİL İŞİ varmış. İllaki arkasında birşey aramana gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke ilk imzasını okusaydım :(

• Niyetin ciddiyse gerçekten onu tanımak istiyorsan bi arkadaşını araci yap. Ama hırs yaptığın için ayarlamaya çalışıyosan boşver yakışı kalmaz. Kızın tepkisine gelince birileri görür diye cekindigi için seninle konuşmamis gibi geliyor. ( red bile etmedi kısmına güldüm )

• Abaza gibi 1 saniyeee bagyan 2dk konusalimmi diye kizi kovalamissin.kiz hakli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.