Şimdi Ara

reddit'teki turkincel'e ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerede devam ediyorlar, takipçi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Redpill blackpill incel mincel tüm otistik sublari banladilar redditten, instada falan takiliyorlardir veya twitter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 29 Aralık 2021; 18:25:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reddit politikaları gereği her türlü incellikle alakalı subları banladı. dc var çekebilirim istersen özelden yaz

• incellik ne demek ya

yalnızım ama tüm sorun kızlarda allah belalarını versin gibi bişeymi

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    sakin ol dostum, dh'de 1000'den fazla girdisi olan biri için fazla iddialısın.

• banlandiklarini biliyorum, yeniden toplandılar mı diye soruyorum. çünkü baya tıklanma alıyorlardı. sayıları çoktu.

• Ulan ne boş adamlarsiniz ha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRGAMER E NE OLDU ??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mgtow neden banlanıyor bence güzel bir hareketti kimseye bir zararları da yoktu

• bi kızın bana yaptığı bi hareketi anlatmıştım oraya ss alıp twitter'a atıp dalga geçmişlerdi densizler umarım çocukları da aynı benim gibi tipsiz olur

• Mgtow blackpill mi? Bilmiyorum ki hiç ilgilenmedim, çok saldırgan ve nefret dolu bir kitleleri vardı büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 29 Aralık 2021; 22:49:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiMu B kullanıcısına yanıt
    Redditteki Türk subredditlerinde çok büyük oranda iq yoksunu insanlar var.
    Özellikle ergenlerin komikli subredditleri. turkincelde büyük olasılıkla onlardan biriydi.
    DH'de öyle bir sorun yok neyse ki...

• cok iyi kalpli ve asiri zeki bir insanim ama tipsiz oldugum icin kimse beni sevmiyor, kizlar benim gibi onlara iyi davranacak ve kralice gibi yasatacak gercek erkekler varken yakisikli diye salaklarla takiliyor ama evlenecekleri zaman beni sececekler  

bunlar bir de dedikleri gibi ortalama bir insandan o kadar fazla zekilerki butun hayatlari kizlar uzerine kurulu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.