Redeem code yazdıktahn sonra herhangi bir yukleme yapmadı bu silahlar nasıl açılıyor?Teşekkürler.
İlk başta M1 silahı ekleniyor. Daha sonra rütbe aldıkça tank zırhı ve diğer yeni teknolojiler.
BEN bu oyunu betadayken oynadım level 5 e geldim sonra normal oyuna geçince 0 dan başladı. betadayken kastığım ranklar boşamı gitti şimdi birsürüde silah filan kazanmıştım hepsi gitti bunları geri almanın yolu yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: LINEBACKER
BEN bu oyunu betadayken oynadım level 5 e geldim sonra normal oyuna geçince 0 dan başladı. betadayken kastığım ranklar boşamı gitti şimdi birsürüde silah filan kazanmıştım hepsi gitti bunları geri almanın yolu yokmu?
5 Rank 1 saatte yapılır medic ile, sen 5 rankı birşey sanıyorsan bizim Beta'da 100k exp'imiz gitti bu nasıl olacak?
Böyle saçma şey olmaz zaten, çünkü herkese Beta key dağıtılmadı...
Beta da 11 lwl olmştum birde 12. lwl ın xp sini artırmışlardı ona rağmen baya kasmıştım şimdi 1 günde 3 lwl oldum sebebi ilk başladığımızda o kitler ( ammo , medic vs.) olmadığı için...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme