Şimdi Ara

REDER W7İC 8.1 İMAGE PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Reder w7ic tabletimi windows 10 kurarken şarj biti kurulum yarıda kaldı ve windows çöktü recovery silinmişti çunku sıfır kurulum yapıyordum biri bana reder w7ic imajı veya homtech in imajını atablirmi

• W7ic imaji diye bişey yok windows 10u usbden yeniden kurmayı dene kurulur kurduktan sonra ya km spico kullan fullemek icin yada cesitli programlar var cihazin biosunda olan windows keyi bulmak icin onu kullan.
    Windowsu kurmak icin ihtiyacin olan usb coklayici, usbede bir win 10 home single language (diger surumleri olmaz) ve klavye fare

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fati14

W7ic imaji diye bişey yok windows 10u usbden yeniden kurmayı dene kurulur kurduktan sonra ya km spico kullan fullemek icin yada cesitli programlar var cihazin biosunda olan windows keyi bulmak icin onu kullan.
    Windowsu kurmak icin ihtiyacin olan usb coklayici, usbede bir win 10 home single language (diger surumleri olmaz) ve klavye fare

W7ic nin C: diskini komple silerek bios üzerinden usb bellekle sıfır Windows 10 sing. lang. kurdum.

Herşey yolunda sadece açılan her pencere, dosya yöneticisi vs. tam ekran açılıyor. Pencerenin çerçevesini küçültüyorum kapatıp tekrar açınca yine tam ekran pencereyle açılıyor.

Sende de durum böylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 28 Mart 2016; 21:54:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Orijinalden alıntı: fati14

W7ic imaji diye bişey yok windows 10u usbden yeniden kurmayı dene kurulur kurduktan sonra ya km spico kullan fullemek icin yada cesitli programlar var cihazin biosunda olan windows keyi bulmak icin onu kullan.

W7ic nin C: diskini komple silerek bios üzerinden usb bellekle sıfır Windows 10 sing. lang. kurdum.

Herşey yolunda sadece açılan her pencere, dosya yöneticisi vs. tam ekran açılıyor. Pencerenin çerçevesini küçültüyorum kapatıp tekrar açınca yine tam ekran pencereyle açılıyor.

Sende de durum böylemi?

Bende öyle bir durum olmadı herşey normal ekran çözünürlüğünü 1024x600 yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.