Redli Sınırsız a Geçeceğim Süreç Nasıl İşliyor ? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
@Jazzalyn arkadaşlar biraz önce mh yoluyla geçmek istedim ama geçirmediler,ilk önce red tarifesine geçip sonradan buna geçebiliyoruz,o da keşfette sunulursa. mh dan bilgi aldım.
-
Benim hattim direk red 35 ile açılacak , üç tane MH ye sordum gecebilecegimi söylediler hat açılınca -
ben red35 liyim ama geçebileceğiniz tarilerde 269 tl lik rede elite plus var,
ek redbox limitsiz tarifesi 349 tl olan var.red limitsiz olan bi paket çıkmadı henüz. @AppleFoni geçebilirsen haber ver.
-
Daha hat yarın sabah geçecek red35 e vodafoneden arandım ev interneti 50 mbps ister misiniz dediler kabul ettim ev interneti nede ikna oldum ,teklifi vermezseler 2sinide kapattirrim . -
Yuksek ihtimal limitsiz redli teklifi gelir ilk ayın sonunda ama abartılı bir harcama yapsanız youtubeda felan gelmesi muhtemel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınirsiz redbox nasil oluyor hocam ? Bende 10 mbitlik kotadiz var
şöyle bir şey
-
Tesekkurler hocam 15 mbitlik paketmis anladigim kadariyla :)
Vodafoneye borcun varmı daha önceden ? -
Abartılı kullanım yapmaya gerek yok. Birkaç arkadas yazlık paket satın aldı 3yane tek fatura ve iki ay üstüste ama nafile çıkmadı.
Ama hic birsey yapmadan aynı ay çıkan arkadaşda oldu.
Red35e kesin oluyor diye bişey de yok olmuyor diyede.
Algoritmada yok a bu böyle yapmış verelim diye. -
yok,faturasızdım, yeni red35e geçtim
-
10 gün önce oluşturduğum talep formu reddedildi. Neymiş efendim redli limitsiz paketi veremezlermiş. Bu ay alamadıysam gelecek ay zaten zamlı en az 200 küsür tl vermem gerekecek.o da çok pahalı olmuş olacak. Şimdi bi talep daha oluşturdum, hat kapatma talebi.Bunu blöf için falanda yapmıcam. Hattı kapattıracam. Bakalım vodafone un umrunda olacak mı olmayacak mı?
-
Ne zamandır vodafonedesin hangi tarifedesin🥳 -
-
Bu 3tane mh için kayıt aç bi istersen. Hat açılınca geçebileceğimi söylediler de. Hat kaç gündür açık. Daha niye geçirmediniz beni niye kandırdınız de. Belki işe yarar..
Online siteden yazarak şikayet kaydı aç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SINIRSIZNET -- 16 Aralık 2020; 19:12:27 > -
Hat 12 gündür açık sanırım 1 ay dolmadan tarife değişikliği de olmuyor teklif gelmez daha -
Birgünlük sıfır hatları redli sınırsız yapıyorlar. Eğer sana öyle dedilerse ki 3kişi dedi yazmışsın. bu senin kozun bunu iyi kullan. Millet talep açıp birgünde geçiyor. -
Talep açtım 5. Gün bugün inceleniyor ,sen bu pakettemisin resim atsana -
Bende çok var bu sınırsızlardan. Daha önce çok paylaştım talep yollarını. Aynı şekil yapıp alanlarda oldu alamayanlarda. Bütün konu kampanya birimindeki kişinin keyfine bakıyor anlıyacagın. Bi algoritma yok. Çok kullanım yapınca yok. Az kullandın diye yok. Birgünlüksün yada 1yıllıksın bizde diye yok.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146150925#146150925
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X