Şimdi Ara

Redli Sınırsız a Geçeceğim Süreç Nasıl İşliyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bende aynı şekilde kampanya ve tarifelerden talep açtım. ama kullanıcının kullanım alışkanlığına göre paket sunuluyor, diye yazıp reddetmişler. içimdem madem kullanım alışkanlığı deyip youtube 4k da video izledim şuan 344 gb kullanımım var.paket teklifi gelmezse zaten bu hafta sonu hattı iptal talebi açtım,kapattıracağım.şansımı birde yeni hatla deneyeceğim.

• triss T kullanıcısına yanıt
    Talebi okuyan kişinin keyfine göre zar atıyoruz pes etmek yok devam. Tekrar talep açın
    Boşuna sakın yüksek harcama yapmayın. Paket çıksın diye birkaç dönem çok sayıda yazlık internet paketi tanımlatan kişiler oldu ama sonuç alamadılar.
    Tekrar talep açın. M. T ile fazla konuşmaya gerek yok.
    Kampanya biriminin beni aramasını talep ediyorum diyeceksiniz.
  • sağolun hocam, kampanya birimi taktiğini deneyeyim birde.

• SINIRSIZNET S kullanıcısına yanıt
    Sikayete tam olarak ne yazdınız hocam?
  • ercan_198666 E kullanıcısına yanıt
    Sikayetle olmuyor
  • Ve ve ve tam 1 ayım sonunda tarifeye geçtim 😂😂
  • Hayırlı olsun hocam, neler yaptınız acaba geçiş yapabilmek için Redli Sınırsız a Geçeceğim Süreç Nasıl İşliyor ? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş ceonun mailini paylaştı akşam mesaj attım az önce aradılar 169 TL'den geçiş yaptım gece 12 den sonra tarifem değişecek sende hemen gec
  • 6 ay var hocam taahhüt sona ermesine benim iş yatar Redli Sınırsız a Geçeceğim Süreç Nasıl İşliyor ? 

Acaba Red 20'ye geçsek sonra da bize bu teklif gelir mi

• Teklifin gelmesini bekleme ceoya yaz geçersin ,neye göre geçiriyorlar bilmiyorum ,bugün tam 1 ay olmuştu Vodafoneye geceli kanka
  • Redli Sınırsız a Geçeceğim Süreç Nasıl İşliyor ? Redli Sınırsız a Geçeceğim Süreç Nasıl İşliyor ?

• Gerçekten harika Redli Sınırsız a Geçeceğim Süreç Nasıl İşliyor ? 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.