Şimdi Ara

Redmagic 10 Pro ve Nova Geldi | DH Özel İndirimiyle Satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu video sponsorlu iş birliği içermektedir.

Sadece Donanım Haber’e özel 2.000TL indirim kodu: DH2000

Redmagic 10 Pro 12/256GB:https://bit.ly/3PVEkEP

Redmagic 10 Pro 16/512GB:https://bit.ly/4jCrRTQ

Oyun sektörüne yönelik ürünler geliştiren Redmagic markasının yeni ürünleri ofisimize ulaştı. Bu video içerisinde Redmagic 10 Pro telefon ve Redmagic Nova tablet modeline ilk bakış atıyoruz.

00:00 Giriş

00:46 Redmagic 10 Pro

04:54 Redmagic Nova

07:32 Kapanış

• 46k'ya 8 elite veriyor daha ne olsun.. lightspeed ve saga renkleri çok asil duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 31 Ocak 2025; 13:23:29 >
  • Güzelde telefonda oynayacak oyun mu var?

• pad 3d gelse daha iyi olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu arkadaşı görünce izleyeeim geliyor bilgisi ve anlatımı gayet iyi

• ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Warzone,Codm,Pubg,Wuthering waves,Genshin impact,Zenloss zero down,Honkai star,Grid legends,Undawn,Lost future,Earth revival,Shadow legends,Bright memory infinite,Shadow fıght 3 ve 4 oyunlarına bakabilirsin hocam.Yine yazmadığım bir çok oyun var.Yine bu sene çok güzel mobil oyunlar çıkacak.Ör.Delta force,Once human,Need for speed,Rust mobil,Where wind mind,Game of thrones,The division vs.

• Tek eksiği belki ama belki kamerasi olabilir yada büyük beklentiye girmemek lazim gibime geliyor.Özellik olarak iyi mobile oyuncular için harika cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay önce 512gb yurtdışı 36K
    24/1tb olanı 44k'dan teslim ettim.
    isteyenler Dm

• Şu telefonu çok beğeniyorum ama sadece 1 güncelleme alması....

• sharpie kullanıcısına yanıt

1 android 2 redmagic os upgrade alacak sanırım. 7k batarya, güzel tasarım, snapdragon elite işlemci falan baya iyi de o fiyatları samsung apple haricine vermek pek mantıklı gelmiyor. Hardcore mobile gamers için düşünülebilir

• Bu cihazın forumda konusunu da açtım ama reddit 'incelemelerine bakmamla uzaklaşmam bir oldu.20 dakikalık Genshin oyununda çıktığı sıcaklığa bak

Redmagic 10 Pro ve Nova Geldi | DH Özel İndirimiyle Satışta

Bu sıcaklıklar birde kış aylarındaki değerler. Yazın ne olacağını tahmin etmek bile istemiyorum.Unutmayın 50 derece ve üstünde artık elinizi yakmaya başlar. Fan falanda kurtarmaz bunu.

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Bende dün bir mieko bayiine gittim cihazı görmeye ama sadece internetten satılıyormuş ellerinde yoktu iyikide yokmuş gaza gelip sadece 1 güncelleme aldığını unutur ve bu sıcaklık olayınıda göremeden alırdım.

• Keşke wifi 7 olsaydi, E-sim olsaydi

• sharpie kullanıcısına yanıt

Alıp almamak konusunda ben de çok kararsızım. Sizce bu cihaz ileride sorun çıkarır mı? Servis desteği falan nasıldır? Bir de mieko.com.tr diye bir site var xiaomi resmi distribütörü olduğunu söyleyen buradan alışveriş yapan var mı daha önce? Güvenilir midir?

• Natsureyiz N kullanıcısına yanıt

Mieko istanbul olivium avm mistore mağazasından xiaomi 14t pro aldım eşime 3-4 ay önce.geçen haftada hepsiburadadan poco x7 pro aldım o da mieko ürünü çıktı.

Sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 3 Şubat 2025; 11:21:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.