Şimdi Ara

Redmi Note 10 Pro [ANA KONU] Mi TR Fiyatlar Açıklandı [Amoled 120Hz 108MP SD732G] (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.138
Cevap
89
Favori
275.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam koruyucu geldi mi?

• Arkadaşlar, tlf'nda son birkaç aydır, üstteki bildirimi açmak için ekranı aşağı çektiğimde bazen whatsapp bazen de mesajlar küçük pencere olarak açılıyor. bu beni çok rahatsız ediyor. buna engel olma şansımız var mı?

• bendede bazen yüz tanıma kayboluyo napcaz

• LEAME kullanıcısına yanıt

Hocam geç yanıt için kusura bakmayın. Bu aralar yoğunum. Geldi fakat ekranı tam kaplamıyor. Şu an uyguladım ama baloncuklar falan var köşelerde. İdaretenlik kullanıyorum. İleride alırım belki iyi bir şey bulursam ama umudumu kaybettim desem yeridir

• Telefonu aldığımdan beri miui 13 ile kullanıyorum miui 14 kullananlar memnunmusunuz güncelliyim mi ? İlk miui 14 sürümü pil olarak üzüyordu guncel sürümleri hiç denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 25 Kasım 2023; 0:12:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu redmi note 10 proda kamerayı saklama şansımız yok mu. Tuş kilidi kapalı olduğu halde çocuklar telefonu kapıp video çekiyorlar . Bunu önlemenin bir yolu veya ayarı var mı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tvye bağlarken tam erkan olmuyo mi seridleride öylemi

• Arkadaşlar ön kamera birden bire çalışmamaya başladı. Kronik mi bu?

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

Hayır hocam kronik değil, senin telefonla alakalı bir durum.

• Arkadaşlar bir abim ikinci el bu cihazdan almış 6 gb modeli cihaz özelliklerinde cihaz ismi mi note 10 pro ama nfc yok yani bağlantı ayarlarında görünmüyor normal note 10 prolarda nfc siz model var mı ?

• Son gelen global güncelleme herhangi bi hata bug varmı ? Şuan eu rom kullanıyorum globale geçsem daha mı iyi olur diye düşünüyorum buda fena değil şimdilik ama

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    Hindistan modelinde nfc yok diye biliyorum

• 14 güncellemesiyle birlikte telefonun şarjı berbat bir hal aldı. Format atsam düzelir mi bilmiyorum.

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Eu rom yüklemiştim ve evet sarj kötü oldu geri endonezya miui 13 e döndüm

• Endonezya 14.0.2 deneyen var mı?

• Öğrenci vergi indirimli almayı düşünüyoruz bu cihazı. Şuan trendyolda ithalatçı garantili 9445 TL ye satılıyor. Sizce alınır mı ? Diğer yandan realme 9 pro veya realme 10 var.

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt

Burada defalarca yazdım. Sıfır kapalı kutu sürümünü yükseltmeyin diye. Telefonun sistem güncellemesini yapmak SADECE VE SADECE telefonun ömrünü kısaltır . HİÇ BİR ARTISI YOK GÜNCELLEMENİN. sana kamerada 8k mı veriyor amperini 10.000 e mi çıkarıyor ramini x2 mi yapıyor hiç bir şey yapmıyor. Simgelerin yeri şekli şemali değişecek diye güncelleme yapmayın . En iyi sürüm sıfır jelatin açıldığı sürüm. Hiç bir şekilde güncellemeyin. Güncelleyenlerede geçmiş olsun. 2. Bir telefon bakabilir artık

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.