< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redmi Note 10 Pro [ANA KONU] Mi TR Fiyatlar Açıklandı [Amoled 120Hz 108MP SD732G] (204. sayfa)
-
-
şuanda resmi türkiye distrübütörlü cihazlar 14.08 sürümünde güç tasarruf modunda baya bir süre iş görüyor
-
benim tr cihaz global sürüm hala 14.0.2'de kaldı aylardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizde pil durumu nasil? Bende biraz hizli bitiyor oyun oynamama ragmen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman bölgeyi hollanda seçin deneyin güncellemeyi belki değişir bende 14.08
-
Benim telefon da 14.02 de kaldı. 14.08 gelmedi hiç. Tr hepsiburadadan distribütör garantili almıştım hatta. Bölgeyi hollanda yap kapat aç dediler. Bi işe yaramadı.
Ama şu an batarya sağlığı %80 olarak gözüküyor. Akşamı çıkarmamaya başladı telefon. Can sıkıcı bi durum. Ki 0 oyun, 0 youtube yani. Birkaç tane öğretmenlik uygulaması ile arada bir twitter ve telefon konuşmaları sadece. Ona rağmen pil çok çabuk tükeniyor son 1 aydır.
-
Hocam sizin ekran suresi nasil?
ekran süresi olarak göstermiyor artık telefon ama bekleme süresi olarak 120 saati geçtiği oluyor
-
Hocam Eski surume kiyasla sizce nasil? Yani arada ciddi fark varmi?
telefonu ilk aldığım zaman üzerinde 14.02 sürüm vardı telefonumu amazon dan aldım bunu da belirteyim, batarya süresi ilk aldığımda o kadar kötüydü kü anlatamam, sonra forumlarda vs... optimize etmek için bazı şeyler yaptım çok güzel oldu hem bekleme süresi hemde ekran süresi, 14.02 sürümünden sonra ekran süresi görterimini kaldırmışlar bilginize o yüzden göremiyorsunuz sadece bekleme süresini gösteriyor
-
Tesekkurler sagolun.
pil durumundan ben de memnun değilim hocam. mobilde olan işlerimin neredeyse yarısını tabletten hallediyorum ona rağmen telefonun şarjı 1 günü anca çıkarıyor
şimdi bölgeyi hollanda yaptım hocam yine güncelleme gelmedi.
Problem belki hyperos guncellemesinde duzelir diye bekliyorum telefon imei kayitli oldugundan guncelleme sifirlama yapamiyorum o yuzden mecburen en iyisi surum ya da yazilimi bulup ona gore guncelleyip tekrar imei attirmayi dusunuyorum.
ben de aynı şekilde hepsiburada üzerinden aldım xiaomi Türkiye garantili. batarya sağlığını 3. parti yazılımlarla mı ölçüyorsunuz hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBulutt -- 23 Şubat 2024; 14:28:43 >
tablette hyperos güncellemesi aldım ben. batarya performansında biraz iyileşme oldu. umarım bizim telefonları da toparlar biraz.
evet hocam accubattery programını kullanıyorum. 1 haftadan sonra sağlıklı sonuç vermeye başlıyor.
-
arkadaşlar benim cihaz uykudayken açıyorum ama ana ekran gecikmeli geliyor. ekranda ufak bir simge dönüp duruyor ve en iyi 5 sn sonra uygulamalar görünüyor. bunun nedeni nedir acaba? Ayrıca artık şarjım da çok hızlı tükeniyor. Bunun da bir ayarı var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunluyasir -- 2 Mart 2024; 22:47:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X