neredeyse iki sene olacak alalı. daha reklama rastlamadım. internet sürekli açık. alırken ayarları yapmıştım youtube videoları izlemiştim ilk aldıktan sonraki yapılacak ayarlar diye. |
Redmi Note 10 Pro [ANA KONU] Mi TR Fiyatlar Açıklandı [Amoled 120Hz 108MP SD732G] (207. sayfa)

-
-
Hocam telefonu alıp sıfır ayarlamayla mı kullanmaya başladın? Telefonu yıllardır kullanıyorum, ne arayüzde ne kilit ekranında bir tane bile reklamla karşılaşmadım henüz. Hatta tarayıcı olarak firefox+ ublock origin eklentisini kullanıyorum. Tarayıcıda bile reklam yok. Youtube premium kullandığım için orada da reklam yok. İnstagram storyleri haricinde telefonda reklama rastlamadım yıllardır. Teknolojik bi ürün alıyosanız fabrika ayarlarında kullanmayın da biraz kurcalayın bence.
-
Arkadaşlar merhaba, bir hafta kadar önce operatör değişikliği yaptım. Turkcell de volte sorunsuz çalışıyordu. Vodafone a geçtim. Volte çalışmıyor. Operatörden etkin. Kod ile ayarlardaki volte ayarını açtım. Ordanda aktif. Ama volte çalışmıyor. Vodafone olupta volte kullanan var mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone'da kullandım ilk çıktığından beri.Volte sorunsuz.Başka telefon aldım, telefon hala kullanılıyor evde.Yine Vodafone ve volte sorunsuz.
-
Sizdeki yurtiçi mi. Bendeki yurtdışı. İmei atılmış. Bu şekilde turkcell sorunsuz çalışıyordu. Vodafone dada şöyle bir durum farkettim. *#*#4636#*#* dan sadece LTE yapınca volte çalışıyor. Ama bu durumda da biraz kırsalda 4.5g yoksa telefon çekmez.
Ben hep İstanbul'da kullandım.Cihazda yurtiçi,xiaomi mağazasından almıştım. Volte aktive edip kullanmıştım,ayar falan yapmakla uğraştığımı hatırlamıyorum. Şebeke, 4G tercih et durumunda olması lazım.
-
Telefonda az önce ilk kez bir şey oldu, durduk yere telefonun ekran kilidi açıldı. Bakın ekran açıldı demiyorum, direkt kilit açıldı. Hem de telefonu rahatsız etme modunda kullanıyordum. Bu çok ciddi bir sorun bence yarın bir gün yine tekrarlayıp tekrarlamayacağını nereden bileyim?
Güncelleme falan da yok telefonda ilk günkü versiyonuyla kullanıyorum 2-3 senelik.
Bunun sebebi nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 23 Ağustos 2024; 23:15:25 > -
Sabah kalktım, telefonumda LSPosed çalışmıyor. Modülleri sonradan tekrar kurdum, eski sürüm veya daha yeni sürümlerini denedim ama yine de çalışmıyor.
Bu sorunu yaşayan var mı? Ona göre telefonu formatlayacağım.
Şu anda LSPosed'i sorunsuz kullanan var mı?"
-
quote:
Orijinalden alıntı: HaYToSabah kalktım, telefonumda LSPosed çalışmıyor. Modülleri sonradan tekrar kurdum, eski sürüm veya daha yeni sürümlerini denedim ama yine de çalışmıyor.
Bu sorunu yaşayan var mı? Ona göre telefonu formatlayacağım.
Şu anda LSPosed'i sorunsuz kullanan var mı?"
-
Sms mesajını internet yoluyla gönderiyor karşıdaki kişide internet yoksa çok geç haberim oluyor iş işten geçiyor o zamana kadar bu sms leri doğrudan sms olarak göndermenin yolu varmı bi ayar falan.
mesajlar uygulamasından veya ayarlardan varsayılan mesaj uygulamasını değiştiriniz.
-
Telefonu alalı baya oldu, ancak hiç güncellemedim stabil diye, hala 12.5 sürümünde :). Sizce hangi sürüme güncelleyeyim hyperos mantıklı mıdır veya 13 ya da 14 yapmalı mıyım ? Bu versiyonların bir karşılaştırmasını bulamadım. Benim için stabil olması en önemlisi. Bu versiyon bana artık eski geliyor yeni androidlerdeki featurelara bakınca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overdue -- 13 Ekim 2024; 16:30:32 > -
Daha önce de sormuştum ancak cevap alamamıştım tuş kilidi aktifken bildirim çubugundaki uzaktan kumandayı nasıl kullanimini engelleriz. Çocuklar çok tv seyrediyor diye kumandayı sakliyorum ancak telefondaki üst panelden kumandayla tv yi açıyorlar. Tuş kilidi aktifken bildirim çubuğunu aşağı indirmeyi engelleyen bi ayar var mı tema degistirmenin haricinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam çocukları kilitlemeyi denedin mi :D
ayarlar -> bildirim ve kontrol merkezi -> aşağı kaydırdıktan sonra kilit ekranına gösterilen öğeler. burdaki kontrol merkeziydi sanırım tek tek denersiniz.
-
3 erkek çocuk olunca kontrol daha zor oluyor ☺️ dediğinizi yaptım teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FultonArkadaşlar şu kilit ekranında "rahatsız etme" modu açıkken "Rahatsız etme modu aktif" bildirimi geliyor ve yanında "Kapat" seçeneği var. Bu bildirimi nasıl kökünden iptal edebilirim? Benden başka herhangi bir ekrana dokunup onu kapatabiliyor bu çok saçma.
Bir de mümkünse bu modu özelleştirmenin bir yolu yok mu eski Xiaomi telefonumda Whatsapp'tan falan tanıdığım kişiler mesaj atınca bildirim gelirde, bu telefonda bu modda onu yapmıyor.
Daha önce de sordum, tekrar sormak istiyorum 1. paragraftaki bahsettiğim o bildirimi nasıl kapatabilirim, telefonun her yerini kurcaladım yok kapanmıyor. Nerede kaldı mahremiyet o zaman anlamıyorum? Telefon kilitliyken ekranı açan herhangi biri o modu kapatabiliyor.
Android, sistem vb tüm her şeyin bildirimlerini tek tek kapattım yok bu yazı kaybolmuyor kilit ekranından.
-
2.el alacagim direnc kayitli 3 bine merak ettigim 14.0 olarak gelirse 12.5 e dusurebilirmiyiz yoksa iphonedaki gibi downgrade olmuyor mu ?
-
Hocam merhaba. Seninle aynı fikirlere ve kullanım senaryosuna sahibim. Ben de senin gibi memnunum telefondan. 2021 Aralık'ta aldım. Hala Android 12'deyim hiç güncellemedim. O bahsettiğiniz güncelleme uyarısı da kapatılıyor kökten, videosunu mesajımın sonuna bıraktım. Pil konusunda yaklaşık bundan 5-6 ay öncesine kadar mükemmeldi fakat son 5-6 ayda bariz şekilde tükenmeye başladığını hissettiriyor. Telefonda bir dönem saatlerce ekranı açık bırakıp makro kurduğum bile oldu ona rağmen ne ekranda ne de bataryada o zamanlarda hiçbir sorun yaşamadım. Ekran hala sorunsuz. Yani demek istediğim batarya kullanımı anlamında baya yorucu şeyler yaptım bana mısın demedi çok memnunum bu açıdan. Hala da yoruyorum. Arka planda aktif olan çok uygulamam var.
Son günlerde bataryadan dolayı sık sık karanlık modda kullanmaya başladım. Bunun dışında normalde tamamen açık normal temayla kullanıyordum.
Bir de yine son dönemde kablodan mı emin değilim telefon bazen şarja takınca şarj ediliyor olarak gözükse de şarjı dolmuyor. Birkaç defa takıp çıkarttıktan sonra düzeliyor. Şarja takınca 5-10 dakika sonra kontrol etmem gerekiyor. Şarj olduğunu gösterse de şarj etmiyor. Bazen uçak moduna alınca doluyor, bazen hiçbir şekilde dolmuyor böyle değişik bir sıkıntı var. Kablodan olsa hiç şarj oluyor bildirimi olmaz diyorum bir yandan.
Yazılımsal anlamda da bir şikayetim yok. Bir kendi dosya görüntüleyicisi biraz kötü o kadar. Zaten kendi uygulamalarına kumanda harici pek ihtiyacım olmadı. Bir de şu "rahatsız etme" modunun kilit ekranından kapatılabilmesini engelleyebilseydim iyi olurdu. Benden başka birisi kilit ekranından onu kapatabiliyor, bu mahremiyete aykırı.
Ciiyoutube
Merhaba Arkadaşlar Bu Seferki Videomuzda Sürekli Güncelleme Bildirimi Gelecen ve Bizi Güncellemeye Zorlayan Xiaomi Telefonlarda Güncelleme Nasıl Kaldırılır Nasıl kapatılır Ondan Bahsedeceğim. #xiaomigüncellemekaldırma #xiaomigüncellemekapatma #xiaomigüncellemebildirimikapatma Xiaomi güncelleme kapatma xiaomi güncelleme bildirimi kapatma xiaomi güncellemeleri kesin kaldırma redmi güncelleme kaldırma redmi güncellemeleri kesin kapatma poco güncelleme kaldırma poco güncellemeleri kesin kapatma https://www.youtube.com/watch?v=pbioRi-jWj0 ⭐ Free Download: https://bit.ly/_me-and-you ⚠️ You’re free to use this song in any of your YouTube videos, but you MUST include the following in your video description (Copy & Paste): –––––––––––––––––––––––––––––– Me & You by MusicbyAden https://soundcloud.com/musicbyaden Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported — CC BY-SA 3.0 Free Download / Stream: https://bit.ly/_me-and-youhttps://www.youtube.com/watch?v=w2P-JfrwKpE&t=113s&pp=ygUaeGlhb21pIGfDvG5jZWxsZW1lIGthcGF0bWE%3D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 11 Mart 2025; 16:58:56 >
-
Eskiden rahat 11 saat ekran süresi alırken şimdi 5/6 saat geçen sene çok oyun oynuyordum oyunda bu süreleri veriyordu
Telefonu aralık 2022 de almıştım batarya ömründen kaybetmişmidir bu kadar kısa sürede ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X