< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şimdilik bu jelatin kalsın yolumuz düşerse düşüneyim hocam teşekkürler
edit: Kutudan çıkan kırılmalara karşı değilmiş sanırım , önerdiğiniz temperli cam mı acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 24 Ocak 2022; 19:59:32 > -
Mi store da satılan pamrak izi önleyen arkadaşın bahsettiği koruyucu darbelere karşı dayanıklı mı acaba tavsiye eder misniz ?
-
Selamlar , o ürünle ilgili bilgim yok maalesef.Ben normal telefoncudan aldığım camı kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
Telefona dün 12.5.6.0 güncellemesi geldi yükledim, fakat sanki telefon ağırlaşıp bataryayı daha hızlı tüketiyor gibi geldi.Bu sürümü kullanan var mı aranızda
Ben kullanıyorum. Aynı durum bende de oldu daha sonra oturdu. Şuan sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,oturdu derken teknik olarak Bilgi verme şansınız var mı şu an muzdarip olduğum konu şarj süresi telefon tekrardan dolum yapılınca mi düzelir
Şunu demek istiyorum. İlk başta arayüz kastı ortalama 1 saat felan sürdü. Akabinde kendine geldi telefon. Şarj süresine gelicek olursak ortalama işyerinde 2 saat ekran süresi harcıyorum ve şarjı %80 e kadar içiyor. Genellikle güncelleme öncesi de böyleydi. Vodafone olmasının da etkisi var tabi. Eve geçince direkt 5ghz WiFi kullanıyorum ortalama ekran süresi 7 saati aşkın durumda. Konum ve telefonumumu bul sürekli açık. Arkaplan kısıtlaması yok. Google asistan da dahil olmak üzere herşey faal kullanıyorum. Oyun hariç.
Teşekkür ederim bilgi için.Bende özellikle sayfa kaydırmalı sosyal medya uygulamalarinda biraz ağırlık var gibi geliyor.Eski sürümde gecikme yaşanmıyordu
-
V12.5.15.0 guncellemesi geldi.Bu surumun performans ve pil suresi nasildir.
Selamlar,bana en son 2 gün önce gelen güncelleme 12.5.6.0 bu güncellemeler neye göre geliyor
Arkadaşlar bu telefona gcam kurma imkanım var mı?
Elinde gcam kurulum rehberi olanlar yardımcı olabilir mi?
play.google.com
GCamator - Google Play'de Uygulamalarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.granturismo.gcamator&hl=tr&gl=USBu programı cep telefonunuza kurup, oradan telefon modelini seçtiğinizde kendisi telefona uygun olan gcam'i kuruyor.
-
Çok fark var mı orijinal kamerayla gcam in
Hocam arkadaşın önerdiği uygulama üzerinden gcam kurdum, öyle ahım şahım bi fark yok ama bi tık daha iyi sanki.
Birde çift tıkla kapatmayı yapamadım. Çift tıkla ekran uyanıyor ama kapanmıyor.
Teşekkürler
Çift tıklama ile kapama sadece kilit ekranında çalışıyor bende
Evet hocam denedim bende de kilit ekranında çalıştı ama sadece kilit ekranında saçma olmuş
Ben öyle çok bir fark göremedim açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X