Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
57
Favori
107.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyla ilgili cevap verebilecek kimse yok mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnyekurudanKoşuVar kullanıcısına yanıt

Bende hiç öyle bir sıkıntı olmadı. Dediğim gibi canımı tek sıkan. Tarayıcı da 5-10 sayfa açıp okuyunca ekran donuyor 3-5 saniye hareket etmiyor. Sonra kendine geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 5 saniye android te normal sanırım hocam ben ios tan geçtim malum ülke şartları, bende aynı şekilde 3 sene götürsün yeter diye düşünüyorum

• Hiç kopma sorunu yaşamadım. Modeminiz veya çoğaltıcı varsa onla ilgili olabilir.

• Siz dedikten sonra edge tarayıcıda 20 farklı sayfada denedim Ram kullanımı 1.5 e kadar düştü fakat takılmaya rastlamadım. Tarayıcınız veya önbellek ile ilgili olabilir.

• TGrdL kullanıcısına yanıt
    Ram kullanımını nereden görebiliyorum? Birde teli bikaç gün önce aldım zaten önbellekle ilgili ne sıkıntı olabilir? Kopma sadece tarayıcıda olmuyor uygulamada falanda oluyor.

YouTube da bi videodaki adımları uyguladım,şimdi netflixten bi bölüm seyredicem koparsa mutlaka donar bakalım inşallah çözülmüştür

• OnyekurudanKoşuVar kullanıcısına yanıt

Launcher ayarlarından daha fazla seçenek e basıp en alt kısımda Ram kullanımını gösteri aktif edebilirsiniz. Bende daha yeniyim ilk defa xiaomi kullanıyorum hocam ama dediğiniz gibi sorunlar yaşamıyorum.

• Beyler kayıt sıkıntı olmasın diye bu telefonu almayı düşünüyorum
    Sağlam güvenilir bir satıcı varmı
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim hocam şimdi kesintisiz 2 bölüm izledim arada ufak görüntü bozulmaları oldu tabi ama sıkıntı olsaydı mutlaka takılırdı diye düşünüyorum

• damn2u kullanıcısına yanıt

Silinmeyen yazılardan kurtuldum sanırım. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. Şimdilik problem yok.

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Poco 3 pro da kayıt işlemi oluyormu????

Note 10 s ile bu telefon arasında kaldım 🤔🤔🤔🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 11 Ocak 2022; 8:54:4 >
  • Arkadaşlar bu telefonun kamerası çok mu yetersiz ya, almayı düşünüyorum ama kamera hakkında çok olumsuz eleştiri var. Gcam le falan düzeliyor mu. Uygulamalarda çok mu bulanık gösteriyor?

• Yok yok,o kadar da değil dostum. Yani daha iyi olmasını beklerdik. Bu telefonu alan her kişinin ihtiyaç duyacağı resimleri ve videoları çeker bu telefon. Ama üst düzey bir fotoğraf ve video beklemeyin. Mesela benim bundan önceki telefonum Mi 8 lite idi. Fotoğraf ve videoları bundan bir tık daha iyi çekerdi. Yani beklentimin altında bir kamera performansı ile karşılaştım. O da MTK işlemciden dolayı sanırım. Oyunlarda gösterdiği başarıyı kamerada gösteremiyor anladığım kadarıyla. Kısacası işinizi görür ama iyi kamerası olan bir telefon istiyorsanız, bu o telefon değil bence.

• 8/128 gb redmi note 10S'ini 6/64gb Mi 8 SE ile takaslamak isteyenler olursa görüşelim arkadaşlar.

• evrenselbarish E kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam eyvallah. Kameradan çok bir beklentim yok ya. Yani fotoğraflar net olsum yeterli. Şimdiki telefonum baya eski 6 yıllık almışken işimi görsün istiyorum yani bütceyi çok yükseltmeden.

• note 10s mi yoksa note 9 pro mu sizce?

• blacksnake03 kullanıcısına yanıt
    Note 9 pro kullanmadım,yaklaşık 1 haftadır note 10s kullanıyorum ıphoneden geçtim genel olarak memnunum tavsiye ederim.Tabi bu sizin beklentilerinizle alakalı karar sizin

• imei kaydı yapılıyo mu bu telefona? netten araştırdığım kadarıyla sadece dft pro uygulamasıyla imei kaydı yapılıyo ama dft pro uygulaması bayaa pahalı. sizin bildiğiniz başka bi yolu var mı imei kaydı için?

• azizsilin A kullanıcısına yanıt

İmei kaydı yapılıyor. Forumda veya sahibinden de kayıtlı satanlar mevcut. Kendim de kayıtlı kullanıyorum 8/128 modelini. Mtk olduğu için her türlü kayıt yapılır.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.