Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
57
Favori
107.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben şimdi kararsız kaldım. Endo üretimi 8gb nfc'li cihaz 3400 lira ve imei durumu da 4 ay kullan, sonra öteki hattı 4 ay kullan, ondan sonra imei atarız şeklinde. Ve bu biraz canımı sıktı.
    Trde satılan cihaz ise 6 gb ve nfc yok. 3800 lira. Ama imei sıkıntısı da yok. Kaldık böyle. Siz ne dersiniz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıza.BN. -- 28 Aralık 2021; 17:26:8 >
  • Rıza.BN. kullanıcısına yanıt
    3.800 TL ye xiaomi Türkiye garantili aldım 2 hafta evvel. 6gb ram 128 GB hafızalı.Benim şahsi fikrim hiç bu işlere bulaşmadan Türkiye garantili cihaz alın.Para bir kere veriliyor bu işlere sonra servis servis dolaşmayin.

• Arkadaşlar merhaba aranıza katıldım malum bu piyasada şuan alınabilecek en mantıklı cihaz geldi gözüme. Ama üzülerek söylüyorum ki whatsapp veya 3ncü parti uygulamalarda kamera vasat ki ne vasat... Bunun çözümü var mıdır? Aydınlatacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TGrdL kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın. Malesef ben de aynı dertten muzdaripim. Özellikle düşük ışıkta çok kötü sonuçlar veriyor. Diyafram açıklığı 1.79 olduğu için iyi ışık alır diye düşünüyordum almadan önce. Yani en azından benim önceki telefonumdan (mi 8 lite) daha iyi sonuçlar alırım diyordum. Nerdeee... Malesef sonuç hüsran. Yazılımla filan bir miktar düzelir mi acaba?

• Teşekkür ederim öncelikle. Hocam inan hiç bilmiyorum yazılım ile ilgili bu sorunu(umarım yazılımdır) illaki dile getiren binlerce kullanıcı olmuştur. Şu saate kadar çözülecek birşey olsaydı sanıyorum xiaomi bir güncelleme yayınlardı herhalde. Evet düşük ışık ne yazık ki hayal kırıklığı. Umarım çözülür. En azından ön kamera düzelsin.

Birde dolby veya dts kuran var mıdır acaba telefonuna. Ses stereo fakat doygun gelmedi. Bundan önce zenfone 5 2018 kullanıyordum. Dts headphone x vardı. Bunda böyle birşey yok mudur acaba. Ya da equalizer.

• Merhaba.Note 10s aldim 128gb lik.Arkadaslar belirtmis on kamera icin.Gercekten cok geride.Ayni zamanda m21 aldim.Goruntulu gorusmelerde m21 cok onde.Hem netlik hemde karanlikta bile fazlasi ile aydinlatmakta goruntuyu on kamera icin.İlaveten m21 in gecisleri daha hizli.

• Redmi Note 10S'in ön ve arka kamerası gerçekten çok kötü.3.5 senedir kullandığım Redmi Note 5'in kamerası bile bundan çok daha iyiydi.Gcam falanda biryere kadar fayda sağladı ama stabil çalışan versiyonu yok gibi hepsinde bir eksiklik söz konusu.Ses kaliteside pek tatmin etmedi beni,berrak net bir ses yok.Amoled Ekranı gözlerimi kanatıyor resmen uzun süreli ekrana bakınca aşırı sulanma söz konusu,İps ekranda sorun yaşamıyordum.Bu telefonu aldığıma pişman oldum desem yeridir.

• grand3 kullanıcısına yanıt

Hocam ekran konusunda birşey diyemem göreceli kimine göre demekki alışkın değilsiniz bundan dolayı çok katılamayacağım. Evet kamera ve ses konusu sorun. Aslında yazılım ile düzeltilecek birşey bu durum ama xiaomi ne kadar kullanıcılarını dikkate alıyor bilemiyorum. İlk defa xiaomi kullanıyorum bende. Gerekli feedbackleri yaptım. Hatta bir çok kişiden bu şekilde bir feedback verilirse dikkate alınacağını düşünüyorum. Performans ve stabilite çok iyi çünkü..

• Arkadaşlar bu telefona arama kaydedici koymamışlar. Alternatif olarak Google store'dan arama kaydedici indiren var mı? Birkaç tane indirip tekrar sildim. Kimi hiç kaydetmiyor, kimi sadece benim sesimi kaydediyor, kimi ise sesi bozuk ve kısık kaydediyor. Tavsiyesi olan var mı?

• evrenselbarish E kullanıcısına yanıt

Bir önceki mesajlarda TR rom da olmadığını, hindistan romunda olduğunu okumuştum. Sanırım rom ile ilgili.

Dahili arama kaydedici yok. Onu kabul ettik de, yerine ne koyabiliriz ona bakıyorum. Google Store'dan düzgün bir uygulama indirebilseydik bari.

• bir önceki telefonumda vardı ama yine de kullanmıyordum. valla bilemiyorum. onun yerine google arama uygulaması yerine kullanbilirliğe izin veren başka bir uygulama araştırın isterseniz. kaydedici olarak değilde arama uygulaması olarak. belki çözüm olabilir.

• bu arada hoparlör için bayağıdır equalizer deniyorum aralarında en doğru sonuç veren "flat equalizer" uygulaması. sanallaştırmayı ve bass kuvvetlendirmeyi gayet iyi yapıyor ve sürekli açık bırakabilme seçenği mevcut yeniden başlattığınızda bile uygulama bilgileri kısmından yeniden başlatma modunu seçebiliyorsunuz. ayarlamaları doğru yapmak yeterli. herhangi bir patlatmayla felan karşılaşmadım. umarım yardımcı olur.

• ekolayzer için precise volume diye bir uygulama kullanıyorum. Alternatif olarak değerlendirilebilir.

• Ön kameranın düşük ışık ve 3ncü parti uygulamalarda çamurlaşmasına çözüm buldum paylaşmak istedim. Normal kamera uygulamasına girip ön kamerada ekran flaşını sürekli açık bırakın. Ve olay çözülüyor. Ben adam edicem bu teli koydum kafaya :)

Ön kamera o kadar önemli değil dostum. Asıl problem ana kamera. Kameranın özellikleri kağıt üzerinde fena değil ama MTK işlemci fotoğrafı işlemekte Qualcomm SD gibi maharetli olamıyor. Madem bu telefonu adam etmeyi kafaya koydunuz bu probleme bir çözüm bulun da hep beraber sevinelim 😆😆

• Tamam hocam listeye ekliyorum :)

• evrenselbarish E kullanıcısına yanıt

Google'dan dolayı global romlarda arama kaydedici olamıyor. Endonezya rom mu ne kuruluyor ve miui arama ile birlikte kaydetme özelliği geliyor. Uygulama olarak da true phone öneriliyor. Doğru düzgün kaydetmeyi de engelleyen google.

• %50 wifi % 50 4g de aldığım ekran süresi ve kullanım süresi. Mate 10 pro dan sonra pil performansı çok iyi geldi. onla geçen sene huawei serviste orjinal pil değişimi yapmama rağmen 3 saati geçemiyordum.

Redmi Note 10s [ANA KONU] Redmi Note 10s [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.