Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
57
Favori
107.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi mağazası ve diğer zincir mağazalar da geçerli olan satış fiyatı. 400 TL farkı ben niye veriyorum anlamadım ama inceleyeceğim teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Redmi Note 10s [ANA KONU]

Arkadaşlar birkaç gün önce güncelleme geldi bana. Bunu yapan var mı acaba ?

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Bana gelmedi henüz hocam.

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

Ben yaptım pek bir değişiklik yok. Güvenlik güncellemesi gibi bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Endonezya global cihazıma otomatik güncelleme ile 12.5.6 sürümü yüklenmiş. Önceki sürüme nasıl dönebilirim? Bu sürümde nova launcher aktif olduğunda navigasyon tuşlarını yok edemiyorum. Önceki sürümde böyle bir problem yaşamıyordum.

Bu uyarı çıkmıyordu önceki sürümde.Redmi Note 10s [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 7 Aralık 2021; 11:44:32 >

• arkadaşlar benım cihazım daha 2 haftalık bile değil siyah ekran titremesi var karanlık mod kapalıyken sorun yok ama açıkken veya siyah olan her yerde bı kaç sanıye durunca titreme oluyo gözle gorulur sekılde sebebı nedır veya böyle bı sey yasayan var mı

• Bu telefonda mail veri dolaşımını kapatmanın bir yöntemi var mı sürekli Gmail hesabıma mail gelmesini istemiyorum.mesela samsung da veri dolaşımını açınca mailler düşmeye başlıyordu

• Redmi serisinden miu 13 alacak olan cihazlar.

Redmi Note 10s [ANA KONU]

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ne zaman geliyor acaba

• Önce amiral gemisi telefonlara sonra bize. Xiaomi nin işi belli olmaz. Belki Android 12 ile birlikte topluca gelir

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    samsung mantığı gibi a50 kullanıyordum çok çekmiştim güncelleme durumundan samsungun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, telefon arayışındayım ve bu modele denk geldim. Note 10 s'ten memnun musunuz, pil normal kullanımda ne kadar gidiyor? Herhangi bir kronik ya da başka problemi var mı? Son olarak samsung galaxy m31s mi redmi note 10s mi tavsiye edersiniz? Teşekkürler

• Can Lp kullanıcısına yanıt

Merhaba. Telefonu aktif olarak kullanıyorum. Pil gayet güzel gidiyor. Sabah 7.30 da şarjdan çekiyorum işe geliyorum. Akşam eve gittiğimde hâlâ %65 şarjım oluyor ve ortalama 3-4 saat ekran süresi vermiş oluyor. Kronik bir sorunla karşılaşmadım. Kamerasını kimileri beğenmemiş ama 64MP çok güzel çekiyor. Gece çekimi iyi değil. Gece çekimi için Gcam kullanıyorum. Samsung M31s ile karşılaştırmasını siz yapın.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/585582-663858/samsung-galaxy-m31s_redmi-note-10s/

• Arkadaşlar, dün gelen güncellemeden sonra telefonunun şarjı su gibi gitmeye başladı.Guncellemeyi kaldırıp bir önceki sürüme geçme şansım var mı ? Sürüm 12.5.5.0

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. 3800 civarı bir rakama değer mi sizce yoksa pek umudum olmasa da düşmesini mi beklemeliyim?

Hocam ben 1 hafta önce 3.800 e TR garantili aldım.Telefon tam fiyat performans ürünü ben kendi açımdan öneriyorum fiyatlar daha da yükselmeden al bana kalırsa.

Herşeyin fiyatı hergün artıyor malesef. Bence beklemeyin.

• Google Cam kurmak isteyenler şu uygulamayı telefonunuza kurarak Gcam kamera programını telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Kendi telefonumda Endonezya Romda denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 15 Aralık 2021; 11:40:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.