Telefon gerçekten iyi. Şarjı çok iyi gidiyor. Hızlı şarj çok iyi. Takılma donma kasma vs yok. sorusu olan varsa cevaplayabilirim. |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
L1 lisansı varmı?
-
Netflix kullanmıyorum
-
Arkadaşlar şimdi Xiaomi Türkiye garantili Türkiye'de satılan cihazlarda NFC yok mu?
-
Evet yok.
-
bende netflix de l1 lisans var.yurt dışı kayıtlı 8/128 NFC li global model.
-
mrb
nfc özelliği var mı amazondan alınanda?
-
Türkiye garantili cihazlarda NFC yok.
-
Merhaba. Cihaz bugün elime ulaştı. Ekranındaki koruyucu hakkında bilgisi olan var mı ? Bükülen ekran filmlerinden mi yoksa temperli cam mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bende 2 haftadır bu telefonu kullanıyorum daha önce de samsung a70 kullanıyordum. Elimde haylou t19 Bluetooth kulaklık var ama redmi note 10s de eski telefonuma göre daha az ses alıyorum ve ses ayarlarından ekolayzır kısmına geldiğimde kulaklık takılı değil uyarısı alıyorum. Yani telefon kulaklığı normal bir bluetooth cihaz olarak görüyor kulaklık olarak görmüyor. Bu konuda nasıl bir ayar yapmalıyım var mıdır bir çözümü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugun ben de note 10s alarak aranıza katıldım. iphoneden geçtim bakalım alışabilecek miyim. aklıma takılan bi şey var ana ekranda sol üstteki ufak saat gözükmüyor yan sayfadaki menuye geçince saat cıkıyor köşede bunun bi yolu var mı yoksa her seferinde o saat gidip gelirken gözüme takılmaya devam edecek mi :D
-
Ana ekranda büyük saat yoksa o küçük saat kaybolmuyor. Ama ana ekranda saat varsa kayboluyor.
Yani böyle başka saat olmazsa kaybolmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mrb, NFC yok hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah sağolasın hocam potansiyel tikten kurtardin beni :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Önceki telefonum Huawei Mate 20 Lite idi, kamerası hariç telefondan çok memnundum. Annem 'sana yeni telefon alalım, sen de seninkini bana ver' diyince biraz araştırıp bu telefonu almaya karar verdim. Aslında Huawei'den devam edecektim ama malum Google olayı yüzünden bulaşmak istemedim.
Telefonu yaklaşık 2 hafta önce Amazon'dan 3350 liraya aldım.
Klavyesi zorluyor ancak atlatılmayacak gibi değil. Ama... Bluetooth kulaklık kullanmaya çalışırken hayattan beziyorum. Huawei'de kullanırken dışarıyla irtibatım kesilecek kadar ses aldığım kulaklıktan o kadar az ses geliyor ki anlatamam. Dışarıdaki ses olduğu gibi kulağımda, dinlediğim şey ile birbirine karışıyor. Biraz araştırdım ve bu problemi yaşayan yerli & yabancı çok sayıda insan olduğunu gördüm. Tamamen bluethooth kaynaklı bir durum. Kulaklık aktif değilken telefondan bangır bangır ses geliyor yoksa.
Çözümü var mıdır bu işin? 1-2 program önerilmiş nette Volume Booster tarzında, denedim, ama ne ses istediğim seviyede yükseliyor ne de sesin kalitesi korunuyor bu programları kullanınca.
"31 Oca 2022 tarihine kadar iade edilebilir" yazıyor Amazon'da. Bu problem dolayısıyla telefonu iade etmeyi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 30 Kasım 2021; 7:39:52 >
-
Kulaklık sesini artırmak istiyorsanız linktekini aynen yapın. Redmi note 8 pro yazıyor ama mtk olduğu için bizim telde de işe yarıyor.
https://c.mi.com/thread-3122724-1-0.html
Kulaklık ses arttırma
Geliştirici seçeneklerini açmamız lazım. ( Ayarlar -- Telefon Hakkında -- MIUI Sürüm yazan yere, "artık bir geliştiricisiniz" ibaresi görene kadar tıklayın.)
Arama ekranına geli ve *#*#3646633#*#* yazıyoruz. Karşımıza Engineer Mode geliyor.
Sağa doğru 2 defa kaydırarak Hardware Testing kısmına geliyoruz.
Gelen kısımda sırası ile Audio -- Volume -- Audio Playback menüsüne giriş yapıyoruz.
İlk kutudaki seçenek Default, ikinci kutudaki seçenek System, üçüncü kutudaki seçenek 3/4-pole headset olacak şekilde ayarlıyoruz.
Headset PGA değeri sizde 124 olarak görünecektir. Maximum izin verilen değer ise 160'tır. En yükses sesi alabilmek için Default kısmını 160 olarak girin.
Başka bir şeye dokunmadan aşağıdaki SET butonuna tıklayın. Artık kulaklığınızdan daha fazla ses gelecektir. Güle güle kullanın ve lütfen bilmediğiniz ayarlara dokunmayın. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 30 Kasım 2021; 14:40:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar redmi note 10s telefonumu yeni aldım. Cihaz elinizdeyken ekranı yatay konuma doğru biraz çevirince ya da yanlardan bakınca ve hafif oynatınca özellikle beyaz arka planda iken ekranda kırmızımsı pembemsi renk değişimi oluyor mu? Saf Beyaz renk dengesi biraz bozuluyor gibi. Direkt yüze doğru tutunca düzeliyor ekran onda bir sorun yok. Fakat yanlardan bakınca ya da oynatınca ekranı böyle renk değişimi oluyor. Sadece benim telefonun sorunu mu yoksa amoled ekran olduğu için mi? Normal bir durum mudur? Yabancı forumlarda tilting Pink hue falan gibi terimlerle amoled ekranlarda bu konular mevcut. Hatta Galaxy s10larda bile olduğu söyleniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X