bu sorunun çıkma ihtimali ne acaba? 100 telefonun 80'ninde varsa alınmaz ama 10 falansa riske girmeye değebilir. Başka da telefon alamıyoruz gerçi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
arkadaşlar bu modeli ciddi ciddi düşünüyorum.. şöyle orijinal haliyle telefonu kullananlar ne diyorsunuz.. ben room moom anlamam.. alırım kullanırım.. çok oyun oynamam.. bazı hatalardan bahsedilmiş , kronik hata var mı.. %90 başına şu gelecek diyeceğiniz bir aksilik var mı bu telefonda.. yorumlar için şimdiden teşekkür ederim
-
Dün kendime de global yurtdışı 128/8 aldım 2600 e imei dahil. Yanında da 25 TL lik ekstra kılıf hediyesi ile birlikte. Şuan şarj ikinci günde ve yüzde 30 şarjı var hala. Sonuç olarak memnunum. Oyun oynayan birisi degilim, oyun işin içine girince şarj performansı illa degişir. Alacak olan çabuk alsın. Malum şahsım cumhuriyetinde dolar her geçen gün kuruş kuruş artıyor!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an için alınabilecek en iyi cihazlardan birisi fiyat olarak. Bende oyun oynamıyorum 2 gün gidiyor şarjı. Amoled ekran ve kibar bir cihaz. Poco x3 gibi tuğla değil
Esim icin siparis verdim. Amazon trden 3350 tlye. Oyun oynamaz. Muzik iyi calsin foto iyi olsun yeter. Samsung j5ten iyidir heralde.
bende 2.600 e 8/128 global NFC olan modelini aldım. Mate 10 prodan bu modele geçeceğim. oyun oynamayan biri olarak batarya ve kamerasından memnun kalacağımı düşünüyorum. telefon geldikten sonra detaylı yorumlarımı da yazacağım.
-
Telefon model kısmında K7BNY yazan modellerde NFC var. Diğer modellerde NFC bulunmuyor.
-
Bildiğim kadarıyla Globallerde NFC yok. Aldığınız telefonun arkasında CE ibaresi var mıydı?
-
-
Kutuya bakma, genelde yurtdışı kayıtsız gelenlerin kutuları fason oluyor, yani burada kutuluyorlar.
Ben de epey bakmıştım ve genelde global diye sattıkları telefonların çoğunun aslında global olmadığı sadece global rom yüklenmiş Çin veya Hindistan sürüm olduğunu gördüm.
-
Dediğiniz olabilir. Gelince kontrol edeceğim. Nfc ve dahili ses kaydı özelliği olan bir rom yüklü. muhtemelen dediğiniz gibi olabilir. Örnek olarak Endonezya cihazı olursa dezavantajı nedir? 4g bantlarında mı problem oluyor.?
Edit: Cihaz sizin dediğiniz gibi Çin yada Hindistan değil ama Endonezya üretimiymiş. Problem yaşamam inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 19 Kasım 2021; 15:47:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Endonezya üretimi. Hem global hem nfclidir çağrı ses kaydedici özelliği mevcuttur.
Yani en iyisi endonezya
Bilgilendirme için çok teşekkürler.
Endonezya cihazlarında imei tamir işi yapıldıktan sonra netflix de L1 lisansı oluyor mu?
-
Arkadaşlar merhaba...
Anneme telefon almak istiyorum...
Oyun asla oynamaz...
En sık kullandığı şeyler;
* Youtube, Netflix.
* Kamera
Batarya ve uzun süreli kullanım çok önemli..
Note 9 Pro ve Note 10S arasında kaldım..
Düşünceleriniz benim için çok önemli, yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdiden çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 20 Kasım 2021; 16:2:52 >
Bl kilidini açmadan repair yaparsan sıkıntı olmaz
Almışken 10s alın. Daha yeni bir telefon sonuçta.daha çok güncelleme alacak. Ve daha kibar ve hafif. 9 pro 200 gramı geçiyor. Amoled ekranı yeter 10s nin. Pili daha az harcıyor bu ekran. Bir de Dolar daha da atmadan acele edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 21 Kasım 2021; 12:25:24 >
Hocam teşekkür ederim yanıtın için :)
Dün akşam amazondan 3.350 TL 'ye 10S aldım
bizim telefon geldi çok güzel.
Ce ibaresi var bende ama k7bg yazıyor. Nfc yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X