< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Ayrıca sizde şarj olurken hızlı şarj mi yazıyor,turbo şarj mi yazıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin şarj cihazı orjinal değil anladığım kadarıyla ya da kablo orjinal değil.. Ekran görüntüsü aşağıda. 33 wat ı takınca direk turbo şarj yazıyor ve çok hızlı bir şekilde doluyor pil.
teli şarza taktığımızda çıkan sesi nasıl kapatabiliriz?
bir de bunlara dahili ses kaydı(konuşma kaydı) için program var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay1 -- 22 Kasım 2021; 14:5:31 > -
kablo da önemli. ben de samsung vardı. kablosu bozunlunca aldığım kablo ile hızlı şarj çalışmamıştı. kaliteli kablo alınca hızlı şarj çalılmıştı.
Arkadaşlar ilk sayfa ve son sayfada NFC diye aradım ancak soruma yanıt göremedim. Note10S modeli 2 farklı model kodu ile NFC.li ve NFC.siz olarak geliyormuş. TY, HB veya Vodafone'da satılan cihazlar NFC.li mi geliyor, bilgisi olan var mı? NFC benim için çok önemli bir özellik.
Kendim Note 8 Pro kullanıyorum, ondaki çift uygulama desteği Note 10S'te de aynı şekilde var, değil mi?
Bir de bu cihazla, Note 9Pro arasından hangisi daha mantıklı olacaktır.
Cevaplarsanız sevinirim.
-
Türkiye garantili satılan modeller genelde 6/128gb olan model olduğu için NFC li olan modelleri TR garantili cihazlarda bulmak çok zor. Ya da yok diye biliyorum.NFC olan model kodu 7NBY ile biten modeldir. Bu kod ile biten bir 10 s bulursanız kaçırmayın. Çift uygulamalar 10s te de mevcut.
Bende geçen hafta yurt dışı kayıtlı 8/128gb NFC li modeli 2.600 tl den aldım. Mate 10 Pro dan geçtim.Çok memnun kaldım telefondan. Tavsiye ederim.
-
Hayırlı olsun hocam. Eğer satı site veya başka bir siteden aldıysanız link paylaşmanız mümkün mü? 8GB olanların hepsinde NFC var diyebilir miyiz yoksa onda da satıcıya sormak mı gerekir?
-
Teşekkür ederim. Benim aldığım satıcı 8gb ram/128gb Endonezya üretimi global ve NFC olan modelini satıyor. Her 8gb olanda NFC bulunmuyor.Linki pm den atıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 24 Kasım 2021; 11:5:9 > -
aranıza katıldım😄😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefonun ekranını kapamıştım sonra bir bakayım dedim ekran açılmıyor ama kilit sesi geliyor titreme geliyor sadece ekran yok bir kere açıldı sonra tekrar kapandı sonra tekrar açıldı açılmasıyla beraber yeniden başlattım şimdilik sorun yok umarım yazılımsaldır yaşayan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arkadaş sağlamdır 2 cihaz aldim ve nfcli model.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-redmi-note-10s-nfc-8-128-955159697/detay
bende bu arkadaştan aldım. forum.miuiturkiye.net de de konusu var. telefondan çok memnunum. huawei mate 10 prodan sonra hiç yabancılık çekmedim.
-
S.a. arkadaşlar bu sanal tuşlar bazı uygulamalarda kayboluyor.. oyunlarda falanda kayboluyor.. bunun bir ayarı var mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hala kulanıyomsun hocam deneyimlerin ne 9s le bu model arası gidip geliyorum
-
hala sorun yaşadığın oldumu konuşma yaparken sensörde yada ısınma şarj sornu ?
-
telefonu hala kulanıyomsunuz son yorumlarnızı alablirmiyim
-
Hala kullanmıyorum gayet güzel telefon sensör sorunu mevcut genelde xiaomilerde her modelinde var zaten ekranı parlaklıgı baya iyi şarj sorunu yaşamazsın hafif ısınması mevcut mediatek oldugu için olabilir yurt dışılarıda gerçi 3 küsürler çıktı artık yinede bu fiyat aralıgında alınır
-
Bu fiyat aralığında bu kadar dolu dolu, hafif ve kibar sayılabilecek bir cihaz yok. Benim genel deneyimlerimle ilgili pek bilgi edinemezsiniz, ben sakin bir kullanıcıyım.
-
9 pro mu alsam 10 s alsam diye çok kararsız kaldım sensör sornu nasıl bir sorun çıkarıyo senin düşüncelerin kafamda oturdu teşekürler görüşlerin için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X