Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
57
Favori
107.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bundaki MediaTek Helio G95 nasıl bir işlemci acaba? MediaTek'e karşı biraz tereddütlü yaklaşıyorum. Snpadragon 720g, 730g gibi işlemcilere karşı durumu nedir?

• Fulton F kullanıcısına yanıt

Snapdragon un sadece adı var hocam. Üst seviyede iyiler ama orta üst segmentte mtk daha iyi kesinlikle. Özellikle oyun için.

Redmi Note 10s [ANA KONU]Vy Vo Xuanyoutube
    #comparemobile #redminote10pro #redminote10s Xiaomi Redmi Note 10 Pro vs Redmi Note 10S | SpeedTest and Camera comparison ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ✔️ My Fanpage: https://www.facebook.com/vyvoxuan.channel
    https://www.youtube.com/watch?v=ZvRdENdGIv0&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Türkiye garantili modeller 6gb lı olanlarda NFC yok.

Bu arada %90 wifi de kullandığım senaryoda 8 saatten fazla ekran süresi aldım. Bu açıdan pil performansı çok iyi.

Redmi Note 10s [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, kullandığınız güncel yazılım sürümü nedir

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt

12.5.5 Global Endonezya sürümü. Cihaz 8gb ram 128gb hafızalı ve NFC olan modeldir.

• zaltun kullanıcısına yanıt
    Cihazın son şarj süresi ne kadar peki

• Arkadaşalar bugün telefon kendi kendine yeniden başladı ve hiçbir uygulamayı açamıyorum. Hangi uygulamaya tıklasam "uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin" diye bir şey çıkıyor. İnternette araştırdım sadece recovery modda wipe data yaparsam düzelir yazıyor ama bu işlem içindekileri siler mi (telefonda yedekleme de yapamıyorum çünkü hiçbir işlem yapılmıyor) ? Telefonu güvenli modda başlatıp denemek istiyorum ama o da olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Şarj ettiğim için eski değerleri paylaşamıyorum. Yeni şarj döngüsünde detaylı paylaşım yaparım.

• Arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta olmamıştı, suya düşürdüm. Açılmayınca 1-2 gün pirinç içerisine koyup beklettim. Yalnız yine açılmayınca Ankara Evofone'ye elden teslim ettim. Çok yüksek fiyat tutuyor dediler. Herhangi bir arıza vs. bildirimi olmadı. 3 gün sonunda telefonu teslim alıp Ankara GENPA servisine elden teslim ettim. Bugün öğle vakti verdiğim telefona akşam 2600 civarı bir fiyat tutuyor dediler. Anakart 1500 civarı diğer işlemleri ise henüz bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Daha ilk taksitini Ocak'ta ödeyeceğim... Redmi Note 10s [ANA KONU]  Ankara, Kırıkkale civarında önerebileceğiniz cihazı uygun fiyata yapabilecek özel servis var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

• healthypatient H kullanıcısına yanıt

Bence daha hayır gelmez o cihazdan yaptırsanız bile. Cihazı teslim alıp bu işin piri olan 3. şahıslara ya yaptırtın ya da onların yönlendirmesine göre işe yarar parçalarını satın. Geçmiş olsun, cidden bu ekonomi de zor durum başınıza gelen.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Merhaba, mtk denince benim de aklıma ilk ısınma sorunu geliyor. Helio g95 de ısınma var mı

• cemil-mustafa kullanıcısına yanıt

Fifa mobil dışında Fazla oyun oynamadığım için bilemiyorum onda da ısınmıyor hocam youtube da thermal testlere bakabilirsiniz

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için

• Arkadaşlarım merhaba redmi note 10s cihazımı yeni aldım redmi note 9 prodan geçiş yaptım. Bir haftadır kullanıyorum ve çok yüksek şekilde 'android sistemi' pil tüketiyor. Bu tuketim ekrandan bile fazla sorunla karşılaşan bilgisi olan var mi

Tüketim görseldeki şekilde her tam şarjdan sonra bitene kadar da bu durum degismiyor
    Redmi Note 10s [ANA KONU]

• Note 9 pro ve note 10s kullanmış biri olarak söylüyorum. Note 9 pro bu telefonun en az 2 level üzeri bir telefon. Bunun artısı ekraninin amoled olmasi,stereo hoparlor ve daha hafif olması. Eksi yönleri saymakla bitmez
    9proya gore
    On ve arka Kamera bariz derecede kötü
    Malzeme kalitesi zayıf
    Isınma bir miktar daha fazla
    Nfc yok
    Bildirim ışığı yok
    12 nm MTK işlemci

Kıyaslamak bile yanlış

• Sevdiğim en güzel cihaz bu ve note8 2021 çok yormadan kayıtt oluyor üstelik uzaktan bağlantıyla en fazla 25 30 dakka

• mehmetolmez M kullanıcısına yanıt
    Dostum selam. Ben de alacağım ama bu ilan pasif olmuş. Satıcının adı belli mi? Nasıl ulaşırım? Tşk..

• Cihazın ekrandaki bildirim ışığını nasıl aktif ediyoruz bilgisi olan var mi

ayarlardan arama kısmına bildirim efekti yazın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.