Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
57
Favori
107.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Mi Tarayıcı'nın ana sayfasında bulunan Facebook, Twitter, Instagram gibi kısa yolları nasıl kaldırabilirim bilen var mı?

• Arkadaşlar merhaba bu telefonda uygulama kasası ve adım sayari bulamıyorum. Bayağı bir araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akustik kullanıcısına yanıt

Ana sayfanın solunda, yani ana sayfayı sağa doğru ittiğinizde kısa yollar sayfası çıkar. O sayfada arayın. Benimki oradaydı. Başka launcher kullanmıyorsanız sizinki de oradadır. Ben kaldırdım, hep yanlış sayıyordu.

• evrenselbarish E kullanıcısına yanıt
    Orda, ayarlarda, hindistan bölgesini seçip aradığımda, Endonezya bölgesini seçip aradığımda velhasıl ne yaptimsa bulamadım. Ayarlarda uygulama kasası yerine Google bişey var. Onu kapatirsam komple o kısım (ana ekranda menüyü sağa çektiğinizde gelen yer) kapanıyor. Lütfen biri yardım etsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güvenlik güncellemesi

Redmi Note 10s [ANA KONU]

• Arkadaşlar Endonezya romu ile global kararlı arasında ne gibi farklar var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam. Gecen eylulde Hong Kong uzerinden Redmi Note 10s 6/128 GB aldim. Baslarda hicbir sorun yoktu fakat su an ozellikle mobil verideyken cihaz aniden kapanabiliyor. Gecende navigasyon uygulamasinda ilk defa gidecegim hastanede basima geldi ve sol seritte giderken bir yandan ayarlamaya ugrastim. Instagram'da ve Chrome'da da oluyor sanirim hangi uygulama oldugu farketmiyor. Ekran birden gidiyor cihaz yeniden basliyor. Hatta bazen bakiyorum cebimdeyken yeniden baslamis cihaz bunu da parmak izi kabul etmeyip sifre girmemi istemesinden anliyorum. Bunu yasayan var midir ve cozumu nedir?

Cihazda MIUI Global 12.5.13.0 Stable (RKLEUXM) bulunuyor. Cihaz Hong Kong uzerinden Avrupaya girdi.

• Merhaba arkadaşlar bu telefonu idarelik alel acele aldım, şu an kullanıyorum ama bu telefonda aramalarda titreşimi hissetmek mümkün değil, tuş dokunma titreşimi bile arama titreşiminden yüksek, yok mu bunu ayarlama yöntemi? biri aradığı zaman mümkün değil titreşimi algılamak anca telefonun sesi açık kalacak

aynı zamanda whatsapptan biri arayınca ekrana gelmiyor, aramayı karşı taraf iptal edince bildirim olarak cevapsız arama geliyor ben çözemedim bu sorunları acaba özellikle titreşim sorunu nasıl çözülüyor?

• Cihazı yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. Ön kamerası haricinde cihaz gerçekten çok iyi. İyi ki bu telefonu almışım.

• Cihaz çok hızlı. İşlemcisi çok güçlü. Adeta uçak. 6 gb ram var.
    • Şarjı çok uzun süre dayanıyor ve hızlı şarj özelliği de var.
    • Ekranı amoled ve çok kaliteli
    • Arka kamerası gayet iyi. Çok memnunum.
    • Cihazda çift hoparlör var. Ses seviyesi çok iyi.

Cihazın tek eksisi ön kamerası. Ön kamera iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 13 Nisan 2022; 12:33:17 >
  • Bu telefon laptopun type-c li 65 watt şarj cihazı ile şarj edilirse zararı olur mu acaba?

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Zararı olmaz. Ama 65 w olarak da şarj etmez. En fazla 33 watt. Bunlar akıllı telefonlar, böyle şeyleri çoktan aşmışlar, rahat olun.

Çok teşekkür ediyorum cevap için.

• Poco x3 nfcden bu cihaza geçmek mantıklı mı sizce arkadaşlar?

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Kamerası hiç iyi değil.bir de imeili cihazlarda bazen seni aradiklarinda telefon kapalı gösteriyor mu nün dışında güzel cihaz tercih sizin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yurdışından TYPE-C kulaklık geldi ama cihaza bir türlü tanıtamadım. Özel bir ayar gerekiyor mu? 3.mm Jacklı kulaklığım bozuldu ve sanırım artık yeni kulaklıklar genelde TYPE-C.

• MuratMHA kullanıcısına yanıt

Type - c kulaklık desteklemiyor olabilir telefon. 3,5 mm jak var diye sadece o çalışıyor olabilir.

• MuratMHA kullanıcısına yanıt

Cihaz hem 3,5 mm jak, hem de type C desteklemez tabi ki. Boşuna kulaklığınızın ucunu şarj soketine sokmayın. Zarar verirsiniz kulaklık veya telefonunuza. İnternetten bakın type c ucu 3,5 mm uca çevirecek bir çevirici bulabilirseniz alın. Piyasada 3,5 mm' yi type c' ye çeviren aparatlar satılıyor, ama tersi var mı bilmiyorum. Olmazsa 3.5 mm jak uçlu bir kulaklık alırsınız son çare olarak.

• Ben telefonu sattım, bir kaç gün sonra Miui 13 gelmiş. Redmi Note 10s [ANA KONU] Nasıl bari deneyimleriniz, olumsuz bir şey yoktur umarım.

Aparat bakıyorum ama bulamadım henüz. Olmadı kenarda sonraki telefonu bekleyecek. Zaten fiyatlar artıyor. Tecrübesi olan yazarsa aparatı olan veya yazılımsal bir şeyler varsa yazan olursa buralardayım...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.