< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İlginçtir, bu sorunlar 10s te yok. Beni de şaşırttı.
-
-
Arkadaşlar 8-128 modelini kullanıyorum telefonda pubg oynarken 30-40 dakika sonra oyunda çok fazla kasma oluyor aynı sorunu yaşayan varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an telefon trendyol, hepsiburada gibi sitelerde 5000 civarı satılıyor almak istiyorum sizce değer mi? gerçi şuan piyasa uçmuş durumda. 4000-5000 civarı daha iyi bir öneriniz varsa açığım.
-
snapdragonlu bir model bakmanız daha iyi alternatif yurt dışı cihazlara yönelebilirsiniz fiyatlar çok pahalandı
-
Degmez.Gidip m21 alain.Su an ikiside var bende,kullaniyorum hergun.15 ara ile aldim.
Selamlar, siparişi verdim 64 gb modeli yolda geliyor. Geldiğinde anroid ve Miui bütün güncellemeleri yapayım mı? yoksa yapma dediğiniz güncelleme varmı?
-
Hepsini yap. Hiç kusur yok.
-
Xiaomi Redmi serisi için ilk defa canavar gibi telefon yapmış. İlk güncellemelerinde epey ısınıyordu cihaz fakat zamanla yazılım rayına oturdu, şarjı mükemmel gidiyor ve ısınma sorunu da en az nokta da bu chipset için. Sadece kamerası için biraz daha özenilse daha memnun olurduk.
-
benim cihazın sürümü 12.5.6
yeni güncelleme gelmiş ve çoğu cihaz almış. benimki neden almıyor olabilir?
-
Yok yaa gelmemiştir..Benimki de 12.5.6 Türkiye cihazı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Redmi note 10s için gelmedi daha. Diğer modellerden bahsediyorsaniz evet alan oldu. Bize de gelecektir yakında.
Hayır, ısınma sorunu yaşamadım. Herhangi bir sorun yok kullanmaya devam ediyorum 😊
Arkadaşlar şu an en stabil en düzgün rom hangisi bu telefon için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar herkese
Resmi garantili telefonum var ve bugün şarj seviyesi 10 da iken şarja taktım %40 lara geldiğinde kendi kendine yeniden başlatmaya başladı.
2 3 saattir devam ediyor. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mı?
-
Endonezya sürümü 12.5.7 çok iyi.
Endonezya Kararlı Rom V12.5.7.0.RKLIDXM
-
Power + ses açma tuşuna basıp yeniden başlatın. Çözüm olmazsa yeni rom atılması gerekir.
Teswkkur ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada redmi note 10 s için ımei yazma konusunda yardımcı olacak. Var. Mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X