< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (36. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim canımı sıkan konu şu: Böyle basit bir hatayı koskoca firma 50 gündür düzeltemiyor. Bu kadar mı beceriksizsiniz?
-
Malesef android tarafinda hicbir hata ios daki gibi hizli surede cozulmuyor.
Xiaomi de bu konuda baya bi yavas..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar ben de bu telefondan aldım şu an iyi gibi gözüküyor. okuduğuma göre ynei güncelleme yapılınca bazı sorunlar oluyormuş şarj gibi güncelleme yapmasam mı sadece play storedaki uygulamaları güncellesem?. Birde bataryası performansı iyi diye aldım iyi gibi tam değil sanki bir sürü fotoğraf çektim simkartsız şkeilde sabahtan akşam %65 falan oldu normalmi. oyun falan oynamadım
-
Simdilik telefonu guncellemeyin google playden uygulamalsri guncelleyebilirsiniz.
Kendi adima konusmam gerekirse suana kadar kullandigim pili en iyi giden telefon ben yogun kullanimda 1.5 gunu goruyorum fazla kurcalamasam 2 gunu rahat cikarir.
Daha onceden kullandigim telefonlar
iphone x
Redmi note 8 pro
Poco x3 nfc
P smart 2019
Eyvallah hocam teşekkür ederim cevabınız için, zaten telefonu aldım tam başlamadım kllanmaya halen huawei p9 lite kullanıyorum bıktım bunun bataryasından bir kere değişti yine hemen bitiyor onun için çift hatlı bataryası iyi olan bir telefon almak istedim aslında redmi 9T alacaktım bataryası 6000 mah ama bayağı bir araştırdım bu redmi note 10 s nin ramı 6 gb 128 bellek kamerada iyi olduğu için aldım.
sadece kurmak için bir simkart taktım uygulama günclledim eski teelfndan rehber falan ekledim dün .ama dün sabahtan akşama kadar video ve fotoğraf çektim bana sanki hemen bitecek gibi geldi ama korktum bir an çünkü ne internete bağladım ne telefon görüşmesi ondan sordum .
-
kamerasında ultra premium yazıyor
bunun neresi ultra neresi premium
arkadaşlar bu telefonda adım sayar yokmu veya donanımı mı yok içinde ben var biliyorum ama ??
-
-
tamam hocam sağolun yok ben ayarlar içinde adım falan yazdım bulamadım da direk yok zannettim
-
Ya bu adım sayar yok galiba bende arkadaşın dediğini yaptım olmadı gitmiyor ekrandan başka bir yere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
huawei sağlık veya samsung health indirin onların adım sayma özelliği var.
Telefon sifirsa eger bi 10-20 tam sarj sonrasi toparlar bataryasi.
Gule gule kullanin cihazinizi her miui kullanicisi gibi guncellemeleri hen yuklemeyin forumdaki ana konusunu bir hafta on gun inceleyin ona gore guncelleme yapin.
eyvalla hocam mu 13 ü güncellemeyeceğim kapattım şu an MIUI sürümü global 12.5.16 kararlı var yazıyor bu sürümde kalayım o zaman değil im ? Birde bu telefonda adım sayar yokmu kendi uygalaması huaweninkini indirdim ama . birde bilgisayar programı varmı mi suite diye o bağlanmadı pc ye ama başak program varmı ?
-
Simdilik 12.5.x surumlerinde kalin 13 e gecmeyin adimsayari hic aramadim. Mi suite i hic kullanmadim birsey diyemeyecegim.
Dün kebapçıya gittim. En sevdiğim şey olan kebap yerken youtube videoları izlemekti ama youtube yine dondu kaldı. Kebap bitene kadar da düzelmedi.
Xiaomi Allah seni bildiği gibi yapsın . Yeteneksizler...
Mİ13 güncellemesi telefonu mahvetti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 1 Eylül 2022; 8:39:49 > -
eyvallah hocam ilginiz için teşekkür ederim
-
hocam selamlar sizin rom nedir?global rom da yokta çok istiyorum önceki cihazımda vardı.
-
-
SANIRSAM HİNDİSTAN romu ?
xiaomifirmwareupdater.com
Xiaomi Firmware Updaterhttps://xiaomifirmwareupdater.com/miui/rosemary/stable/V12.5.5.0.RKLINXM/pro nun konusunda paylaşıldı kilidi açmadan rom değişikliği de yapmak istiyorum.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153779304
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X