Aslında marka meselesi değil. Ben bir türlü onun istediği dosyayı gösteremedim kendisine. Niye yalan söyleyim. Kartım Samsung Evo plus. 100 mb/s < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yeni farkettim 1080p30fps modunda eis var 60 ile karşılıştırıldığında az bir kırpma var. ama bu eis için gerekli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğrudur hocam bakalım bilki düzelir bir kaç ayar falan vardır çok düşmek istemiyorum üstüne yeni aldım zaten :d
-
hocam ben düzelttik sd kartı sistem üzerinden çıkartmıştım. sonra iki gün falan hiç çıkarmadan normal içinde durdu sonra sd kartı tak dedim sonra oradaki ayarlardan kamera yı sd kart dedim oldu hatta fotoları çektim sildim dene me yaptım şu an oldu gibi bilginiz olsun. ben başta kamera ayarlarından sd karta kaydet demiştim bu sefer sd kart menüsünden yapmış oldum
-
-
Sistem başlatıcı programımız git gide daha da bozuluyor. Ben en hızlı tepkiyi ALPHA-4.39.0.5500-07271657 sürümünde aldım. Sizde uygulamaları yönet kısmından sürümü kontrol edin, bundan daha düşük ise bunu yüklemenizi öneririm.
-
Telefona yüklü bütün verileri silecekse şu anda yapamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bazı arkadaşlar bu telefonda şarja takınca turbo modu yazımyor diyor bende de yazmıyor hatta teelfonu kapalı iken şarj edince %1 den itibaren normal pil işareti ve % işareti ile doluyor yoksa hızlı şarj etmiyormu ? cihazı sorguladım xiamoi türkiye garantili seri numarasından öyle yazıyor orjnal sıfır. ve % 1den 2,50 satten fazla sonra %100 oluyor ne yapmam gerekir??
-
O zaman o şekilde kullanmaya devam.
-
Youtube vanced miui 13 te nasıl performans veriyor? Takılma donma oluyor mu normal youtube a göre?
13 de sorun yaşayanlar telefonun bl kilidini açıp sürüm düşürüp 12.5 e dönsün. Ben öyle yaptım.
Ben 12.5 da kaldim hocam kurmadim.
Bekledim bekledim ama dayanamadım sonunda güncelledim miui 13 e, whatsappla sesli arama ve youtubeda video oynatma denemesi yaptım tek bir sıkıntı bile yaşamadım, sorunsuz şuan.
Edit: Uygulamarı karanlık temaya zorlamamaya başladı güncelledikten sonra, ne güzel hepsini karanlık tema yapıyordu. Neyse çok büyük olay değil güncelleme ile düzeltilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiqBrav3 -- 7 Eylül 2022; 15:47:54 >
arkadaşlar bu redmi note 10 s telefonun sim 1 i çalışmıyor şöyleki ben normalde sim 2 ye takıp öyle kullanıyordum başka hat turkcel hat olan hattı sim 1 e taktığım zaman hiç bir şekilde şebeke çekmiyor. sim kartı görüyor hatta numarayı bile görüyor ama şebeke yok imei de gözkmüyor. telefon normalde türkiye garantili iki simin imei side kayıtlı aynı modele seri no ve imei ler garantili.ne yaptıysam olmadı kendi kullanığım çalışan hat sim 1 e taktığım zaman yok çekmiyor el ile ağları taryıorum buluyor ama şun bağlanamıyor diyor. inetrentetn çözüm yolalrına baktım yok olmuyor olmuyor. fabrıka ayaralıra geri çevirdim yok wipe all data dan sıfırladım yok. test menüsünde takılı göteriyor yok yok. cihazımı bul ile ilgili ayarlardan kurcaladım yine yok güncellesem düzelirmi veya donanımsal bir arıza mı var yok hattı görüyor ama yok ne yapmam lazım ???
-
bilen yokmu?
-
Ben 12.5.8 turkiye romu ile sorunsuz cift hat kullanabiliyorum bence garantiye gonderin.
garantiye nasıl göndereceğim açıkçası yani bir sürü nokta var kendim götürsem olurmu ? bide çözelecek bir şey isi garantiye göndermek istemiyorum. dün bir daha denedim telefon iki simi de çekti hatat arama yaptım lakin qifi açık olup ağa bağlanınca atkif oluyor sim 1 i kullanmak için
-
Xiaomi'nin şu an hoşuma giden bir yanı varsa o da uzun ekran görüntüsü çekebilmesidir. Başka hangi telefonlarda bu özellik var bilmiyorum ama birkaç yıl önce iki adet Lenovo kullandım arka arkaya, onlarda yoktu bu özellik. İşime yarıyor gerçekten.
xiaomi telefonlarda animasyon süresi ölçüsü varsayılan olarak 1'dir. bana çok yavaş geldiğinden ben telefonu alır almaz animasyon ölçülerini (3 ayar var) 0.5'e getirip kullanmaya başlamıştım. miui 13 güncellemesi sonrası telefona format atmıştım, dolayısı ayarlar silinmişti ve sizdeki ile aynı sorunu yaşadım. geliştirici seçeneklerinden animasyon ölçülerini eskisi gibi 0.5'e getirince düzelmişti. deneyebilirsiniz.
-
Haklısınız, bir arkadaş tavsiyesi ile ben de yapmıştım. Ama şimdi hatırlamıyorum. Nasıl yapıyorduk tarif eder misiniz lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X