< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (40. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
4500e falan gider herhalde,Türkiye garantili olduğu için,ben yurtdışı telefon sıfırdan farksız 3500a satamadim valla, telefonlar güzel ama 2.el piyasası yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla çizik dahi yok ev de kullanıyorum 😂 dışarı da farklı telefon kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alan olursa yazsın bana uygun dan vereceğim
Xiaomi türkiye yazıp da farklı çıktıysa direk iade et şikayetinle birlik de resmi varmış yani hani nerede yazıyor dersler diye
hocam ne ithalatçısı salcomp Xiaomi nin Türkiye üreticisinin bizzat kendisi😀.İçiniz rahat olsun cihazının Türkiye garantili.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.evrensel.net/haber/457734/isten-atilan-xiaomi-salcomp-iscileri-fabrika-onunde-eylem-yapti
mieko
evofone
cepport
bir sürü resmi distribütörü var Türkiye'de ki partneri ise salcomp.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam bilmiyorum ama xiaominin kendi sitesinde 3 firma var genpa, ouno, evofone ve yazmıslar bu 3 unden birinde kaydı yoksa ithalatcıdır diye xiaomi kendi de yazmıs. Hepsine şimdi mail attım imei ile garanti sorgulama için yarın ola bakalım ne çıkacak :) yinede teşekkür bilgi için.
Arkadaşlar;
Yurt içi kayıtlı resmi 10s sahibiyim ve V13.0.1.0 yükledim ancak memnun değilim. Youtube, WhatsApp ve internette videoları sessizde oynatma sorunu oldu. Sessize alıp tekrar sesliye dönmeden gelmiyor maalesef sesler.
Tekrar sıkıntısız bir şekilde V12.5.8.0 dönme şansım yok mu?
-
12.5.8 in Fastboot Romunu indir. mi flash programı ile yükle.
İndirme linkler burada.
Buradan da nasıl yüklenildiğine bakabilirsin.
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)
-
Garanti sorgulama sonrası cihaz tr garantili olduğu anlaşıldı kullanmaya başlayacagım. Mevcutta kullanan arkadaslara sormak istiyorum 13 deki sorunlar devam ediyor mu güncellemeden mi kullanalım 12 de.
12.5.8 endonezya sürümü mükemmel. Tavsiye ederim.
-
12.5.4 şuan bende ki hocam
Hiç dokunmayın ve devam edin. 13 olunca 12 de yapamayıp 13 te yapacağınız bir şey yok.
Peki hocam teşekkürler. Yalnız bu güncelleme bildirimi sabit duruyor mu sizdede kaldırmanın bir yolu var mı biraz kurcaladım ama bulamadım otomatik güncellemeyi iptal ettim ama bildirim çubugunda sürekli güncelleme uyarısı duruyor silinmiyor. Sadece erteleme seçeneği mevcut.
bu yöntem ile güncelleme bildirimi kapanıyor
https://www.youtube.com/watch?v=w2P-JfrwKpE&feature=youtu.be
Teşekkür ederim.
Teşekkürler Hocam. Ben hiç deneyimli değilim bu rom yazdırma olaylarında. Benim cihazda Türkiye ROM'u yüklü. Mifirm sitesine baktım V13.0.2.0.SKLTRXM sürümü çıkmış Zip Stable olarak. Onu kuracağım bakalım.
-
İyi akşamlar, yaklaşık 1 aydır telefonun wifi bağlantısından hiç memnun değilim. Şöyle ki wifiye bağlandığımda (farklı wifi ağlarında da aynı) ara sıra 'bu wifi ağının internet erişimi bulunmamaktadır' şeklinde bir uyarı alıyorum. Ayrıca twitter instagram vs. bakarken sayfayı yenilemiyor, hücresel verideyken hiç sıkıntı yok. Yani belki düzelir ümidiyle şu sorunlu güncellemeyi yapmayı dahi düşünüyorum. Sebep ne olabilir? Çözümü nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X