Arkadaşlar merhaba telefonu sipariş ettim bir kaç saate kurye getiriyor. Muhtemelen 12x sürümü ile gelecek. 13 de sorunlar hala devam ediyor mu ? Yükselteyim mi yoksa beklemede mi kalayım ? |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (39. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ayarlar-telefon hakkında-miui sürümüne geliştirici seçenekleri açılana kadar dokunun.
geri dönüp ek ayrlar-geliştirici seçeneklerine girip aşağı kaydırın. animasyon ölçüleriyle alkalı 3 ayar var. üçünü de 0.5 yapın.
-
insanlar genelde 12.5 öneriyor ama ben tam tersi 12.5 ile sorun yaşarken 13.0.8 ile hiçbir sorun yaşamıyorum. miui 13 ile pil kullanım sürem %50 civarı arttı. 12.5'te android sistemi gibi birşey çok fazla pil tüketiyordu. 13 ile düzelttiler. 12.5'te video izlerken veya canlı duvar kağıdı kullanırken bildirim çubuğunu indirmeye çalıştığımda feci şekilde kasıyordu. bu yüzden canlı duvar kağıdı kullanamıyordum. yine düzeldi. videolar aşırı kontrastlı oynatılıyordu. o da düzeldi. ben genel kanının aksine 12.5'i hiç sevmiyordum. 13 çok daha iyi. 13.0.6 da bir tek whatsapp ses sorunu vardı. 13.0.8 ile o da düzeldi. şu anda 13.0.8 de bir tek youtube donma sorunu yaşayanları gördüm. ben ya tarayıcı üzerinden ya da vanced üzerinden izlediğim için bir sorun yaşamadım. youtube uygulaması ne durumda bilmiyorum. ama benim şahsi görüşüm miui 13, miui 12'den çok daha iyi.
-
Teşekkürler. Yaptım yeniden. Biraz daha seri oldu. Daha az bekletiyor. Ama yine de o beyaz şekilleri kısa bir süre gösteriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamaları Yönet>Üst üç noktadan sistem uygulamaları göster>Duvar kağıdı döngüsü>Kaldır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam sonunda kurtuldum👍🏻
-
Zaten görünür vaziyette hocam listede yok mu duvar kağıdı döngüsü
Buldum durdurdum
Durdurmayın kaldırın :)
-
Zaten sıkıntı Youtube'un donması... Dondukça donuyor, durduramıyorum .
-
Note 10 S mi mantıklı yoksa Note 11 mi ?
-
Note 10s daha mantıklı. MIUI 13 güncellemesini almazsanız telefonun bir problemi yok ki. Şurasını burasını eleştiren var ama zaten bu segmentte sağı solu eleştirilmeyecek telefon mu var? Amoled ekran, stereo hoparlör, IP 53, 5000 Mah batarya, 33 W şarj cihazı da kutudan çıkıyor. Bu kategoride ya bu telefonu alacaksınız ya Realme 8 . Karşılaştırın karar verin. Ben 13'e güncellemeseydim memnundum. Yeni bir yama güncelleme ile düzeltilene kadar böyle kullanmaya devam. Alırsanız kutudan çıktığı şekli ile devam edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben youtube'u opera üzerinden kullandığım için sıkıntı yaşamıyorum. youtube uygulamasını hiç denemedim. ekşi'de birinin yazdığına göre format sonrası donma sorunu çözülüyormuş. ben miui 12'den miui13'e geçtikten sonra hard reset atmıştım. belki de o yüzden sorun yaşamıyorum, bilmiyorum. deneyebilirsiniz.
-
Note 10 s YouTube harici miui 13 te bence 12.5den daha iyi. Ben 13 güncellemesinde komple sıfırlamıştım telefonu. Çok faydası oldu . Telefondan memnunum.
-
Vanced'de var mı donma
-
Benim telefon yurtdışı 8 ram 128 hafıza, telefondan memnunum ama bu YouTube donma sorunundan bıktım valla satıp note 11 proya gececem herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X