Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
57
Favori
107.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba telefonu sipariş ettim bir kaç saate kurye getiriyor. Muhtemelen 12x sürümü ile gelecek. 13 de sorunlar hala devam ediyor mu ? Yükselteyim mi yoksa beklemede mi kalayım ?

• evrenselbarish E kullanıcısına yanıt

ayarlar-telefon hakkında-miui sürümüne geliştirici seçenekleri açılana kadar dokunun.

geri dönüp ek ayrlar-geliştirici seçeneklerine girip aşağı kaydırın. animasyon ölçüleriyle alkalı 3 ayar var. üçünü de 0.5 yapın.

• eser_83 kullanıcısına yanıt

insanlar genelde 12.5 öneriyor ama ben tam tersi 12.5 ile sorun yaşarken 13.0.8 ile hiçbir sorun yaşamıyorum. miui 13 ile pil kullanım sürem %50 civarı arttı. 12.5'te android sistemi gibi birşey çok fazla pil tüketiyordu. 13 ile düzelttiler. 12.5'te video izlerken veya canlı duvar kağıdı kullanırken bildirim çubuğunu indirmeye çalıştığımda feci şekilde kasıyordu. bu yüzden canlı duvar kağıdı kullanamıyordum. yine düzeldi. videolar aşırı kontrastlı oynatılıyordu. o da düzeldi. ben genel kanının aksine 12.5'i hiç sevmiyordum. 13 çok daha iyi. 13.0.6 da bir tek whatsapp ses sorunu vardı. 13.0.8 ile o da düzeldi. şu anda 13.0.8 de bir tek youtube donma sorunu yaşayanları gördüm. ben ya tarayıcı üzerinden ya da vanced üzerinden izlediğim için bir sorun yaşamadım. youtube uygulaması ne durumda bilmiyorum. ama benim şahsi görüşüm miui 13, miui 12'den çok daha iyi.

• Fire.Sword kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Yaptım yeniden. Biraz daha seri oldu. Daha az bekletiyor. Ama yine de o beyaz şekilleri kısa bir süre gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duvar döngüsünü tamamen kapatmanın yolu yok mu? Ekran kapalıyken bildirim gelince bildirimi ekrandan silmek için sağa kaydırıyorum bazen sağa kaydırınca duvar kağıdı döngüsü çıkıyor bunun çıkmasını istemiyorum ben Redmi Note 10s [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnyekurudanKoşuVar kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamaları Yönet>Üst üç noktadan sistem uygulamaları göster>Duvar kağıdı döngüsü>Kaldır

• TGrdL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sonunda kurtuldum👍🏻

Ben de yok o Redmi Note 10s [ANA KONU]

• asi3636 kullanıcısına yanıt
    Zaten görünür vaziyette hocam listede yok mu duvar kağıdı döngüsü

Buldum durdurdum

• asi3636 kullanıcısına yanıt
    Durdurmayın kaldırın :)

• Mi Tarayıcı benden dahili depolamaya ulaşım izni neden istiyor? Mesajı siliyorum, bir müddet sonra tekrar gönderiyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
    Redmi Note 10s [ANA KONU]

• Fire.Sword kullanıcısına yanıt

Zaten sıkıntı Youtube'un donması... Dondukça donuyor, durduramıyorum .

• Note 10 S mi mantıklı yoksa Note 11 mi ?

• rasit019 kullanıcısına yanıt

Note 10s daha mantıklı. MIUI 13 güncellemesini almazsanız telefonun bir problemi yok ki. Şurasını burasını eleştiren var ama zaten bu segmentte sağı solu eleştirilmeyecek telefon mu var? Amoled ekran, stereo hoparlör, IP 53, 5000 Mah batarya, 33 W şarj cihazı da kutudan çıkıyor. Bu kategoride ya bu telefonu alacaksınız ya Realme 8 . Karşılaştırın karar verin. Ben 13'e güncellemeseydim memnundum. Yeni bir yama güncelleme ile düzeltilene kadar böyle kullanmaya devam. Alırsanız kutudan çıktığı şekli ile devam edin.

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

ben youtube'u opera üzerinden kullandığım için sıkıntı yaşamıyorum. youtube uygulamasını hiç denemedim. ekşi'de birinin yazdığına göre format sonrası donma sorunu çözülüyormuş. ben miui 12'den miui13'e geçtikten sonra hard reset atmıştım. belki de o yüzden sorun yaşamıyorum, bilmiyorum. deneyebilirsiniz.

• Note 10 s YouTube harici miui 13 te bence 12.5den daha iyi. Ben 13 güncellemesinde komple sıfırlamıştım telefonu. Çok faydası oldu . Telefondan memnunum.

• Telefonu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.

Telefonun olumlu yanları:

1. Telefon hızlı. Ram 6 gb ve işlemcisi de gayet yeterli. Menülerde, geçişlerde hiçbir sorun yok.
    2. Arka kamerası iyi.
    3. Telefonda çift hoparlör olması gayet güzel. Ses seviyesi oldukça yüksek.
    4. 5000 MAH pil sayesinde şarjı gayet uzun gidiyor. 33W hızlı şarj sayesinde batarya kolayca doluyor.
    5. Telefonun tasarımı çok zarif.
    6. Telefonu 1 yılda yaklaşık 3 kere falan sert bir şekilde düşürdüm. Telefonda kılıf kullanmıyorum ve düşme sonucunda telefona hiçbir şey olmadı.
    7. Düşük seviyede de olsa telefonda suya karşı koruma var.
    8. Telefonun ekranı AMOLED. Renkler o kadar canlı ki LCD kullandığım günlere üzülüyorum.

Ürünün eksileri:

1. MİUİ 13 güncellemesi sonrası YOUTUBE donma sorunu var. Aylar geçti ama Xiaomi sorunu çözmedi.
    2. Ön kamera iyi değil.

Redmi Note 10s [ANA KONU]

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Vanced'de var mı donma

• Benim telefon yurtdışı 8 ram 128 hafıza, telefondan memnunum ama bu YouTube donma sorunundan bıktım valla satıp note 11 proya gececem herhalde

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.