Klasik olacak biraz ama modemi ve telefonu kapat aç yapıp deneyin birde isterseniz :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (41. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Denedim hocam tek wifi de değil başka wifilerde de oluyor,başka telefonlarda sıkıntı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demek youtube sorunu miui 13 ile alakalı. Kafayı yiyecektim çözemiyorum diye.
Bende ki sorun şöyle :
-Arayüz 1-2sn duruyor
-Videolar sonsuza kadar yükleniyor, ve bu işlem hiç bitmiyor video başlamıyor. 3-4 kere youtube u açıp kapamadan düzelmiyor.
Özellikle 2. Sorun canımı çok sıkıyor.
Ekran koruyucu tavsiye edebilecek varmı sağlam kırılmaz olanlardan. netten baktığımda hayalet kırılmaz diye olan var sağlam görünüyor ama kullanan varmı diye sormak istedim. Birde auto focus kılıf almayı düşünüyorum önerilere açığım :)
teşekkürler şimdiden.
-
-
bu ekrana ulaşmak için
1.ADIM: "Ayarlar" uygulamasına girip "Telefon Hakkında" seçeneğine tıklıyoruz.
2.ADIM: "Tüm Özellikler" seçeneğine tıklıyoruz.
3.ADIM: "Çekirdek sürümü" seçeneğine 5 defa tıklıyoruz.
4.ADIM: Açılan menüsünden "1.Software version" seçeneğine tıklıyoruz.
gelen ekranda lcm kısmında aynı mı yazıyor bakabilenler yazarsa iyi olur. mümkünse ekran resmi daha iyi olur.
-
-
sağolun paylaşım için buna göre ekran değişmemiş orjinal ama problemli demek ki.
-
Merhabalar, 13.02 sürümünü yükleyip kullanan var mı bir önceki sürüme göre hatalar giderilmiş midir
Güncelleme gelmedi hala 13.0.8 sürümü mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 13.0.2.0 mevcut ama yüklemedim.
13.0.8 başka mı acaba hocam?
Romlarimizin bölgeleri başka olabilir.ben global kararlı kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlıyorum hocam teşekkür ederim cevap için.
Youtube sorunu devam ediyor. Bir çözümü yok mudur bunun. Video izleyemiyorum resmen. Sonsuza kadar video yükleniyor..
Dün MIUI 13.0.2 yükledim (nasılsa şimdikinden daha kötü olamaz diye). Videolar izliyorum, şimdilik bir problem yok. İlk gelen MIUI 13'te problem vardı. Şimdi düzgün bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yeni sürümde şarj nasıl gidiyor. Uygulamalar da telefonda ağırlık vs.hissi var mi
Gemi personeli olduğum için şu anda şarj konusu yanıltıcı. Gemideki elektrik farklı. Ancak eve gidince doğrusunu öğrenebilirim.
Herhangi bir ağırlık, takılma filan olmuyor. Ama artık Xiaomi almaya tövbeler olsun.
Global kararlıya da güncelleme geldi mi arkadaslar ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X