Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
57
Favori
107.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleme işi kolay. Elbet bir yolu oluyor. Ama şöyle bir gerçek var. Her güncelleme de xioami cihazı daha sorunlu hale getiriyor. O nedenle genelde pc üstünden rom yüklemek daha iyi oluyor. Psikolojik olarakta telefon ota yoluyla güncelleme alsa bile PC den yüklemek daha iyi oluyor.

• Arkadaşlar note10 s 6100 lira şunda almaya degermi yoksa 1500 daha koyup 11s 8 gb olan modelinimi alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt

Bu telefon yazılım sebebiyle bence o paraları etmez.

Kardeşim 6k para vericen kamera dandik işlemci dandik. Gidin ikinci el 1-2-3 sene öncenin amiral gemilerini falan alın bu çöplere ne para verip duruyosunuz.

Arkadaşım geçen külüstür bi S10e aldı küçücük telefon. Kamerası bütün xiaomilerden trilyon kat iyi iphonelardan da iyi.

• Ben bu telefonun 8 gb ram olanına b,le 3600 tl verirken 10 kez düşündüm :)

Bütçe önemli değilse mi serisi cihazlara bakın illa bu cihaz olacaksa yurt dışı kayıtlı 8-128 modeli 4200₺ aldım cumartesi günü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 11 Ekim 2022; 13:7:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mb76 M kullanıcısına yanıt
    Aslında doğru, ama ben şöyle diyim kendi açımdan bakacak olursam,

Ben 6 senelik S7 den geçtim ve açıkçası gerek performans gerek kamera olarak bayaa başarılı buldum telefonu. Tek sorunu telefon ile konuşurken acaba ekrana dokunuyorummu korkusu o kadar.

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı kayıtlı nereden alıyorsunuz? Ben 6 GB 6000 TL ye aldım :(

• Telefonu sipariş ettim, daha kargom gelmedi ama forumda telefonu çok kötüllemişler :(daha telefon gelmeden telefondan soğudum resmen:(

• Telefon kötü değil, fiyatı sorunlu. Yasal fiyatı çok fazla. Ama yurt dışı alındığında fiyat performans en iyi cihaz. Ben 3600 e aldim diye çok seviyorum telefonu. Hanımın da telefonu yeniledik mesela, ona da aldım. 4000 tl ye kadar herkese ben bu telefonu öneriyorum. O nedenle telefonunuzu sevin, sevdirin

Arkadaşa 6-128 olan modeli 3650tl ye aldık bu hafta.

• yuxxel kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun toprağım. 3250₺ bulmuştum ama kaçırdım nasip değilmiş 6-128 modeli.

• Telefonda bazı uygulamalar Vodafone yanımda, maçkolik VS açılıp anında kapanıyor. Benzer sorunu yaşayan var mı

• Xiaomi alıcaksanız bol custom romu olan bi model seçin. Xdadan bi bakın bi uzuun konulu sorunları çözülmüş bikaç customu varsa öyle alın. Miui çöp çünkü.

• Note 10s kullanıyorum, mesela araba kullanırken bir yol videosunu çekim dedim bulanık çekiyor,kamerası çok dandik,annemin Samsung modelini.tam.bilmiyorum,2016da almıştık inanın daha canlı çekiyor,ben aldiigma pişman oldum,birde YouTube donuyor ve telefon arada kendi kendine kapanıyor

• Ercan06061910 E kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı kaldırıp tekrar kurun

Denedim fakat olmadı, YouTube da bazı videolar var oradaki adımları da denedim bir iki uygulama düzeldi ama diğerleri aynı

• onur367 O kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu yeni aldım, tüm uygulamalarda değil fakat 1 2 tanesinde hiç açılmıyor. Sorunu çözebildiniz mi

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.