Redmi Note 10s [ANA KONU] (45. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu sorun genel bir sıkıntıydı, bende de vardı ne yaptıysam düzeltemedim. En son Miui 13 güncellemesinden sonra düzeldi.
-
Telefonu kardeşime aldık, yorumlarda genel olarak kamerası kötü denilmiş ama google cam ile deneyen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 1 Kasım 2022; 14:51:38 > -
bu teflonu düşünüyorum arkadaşlar android güncellemesi ne süre gidecek bellimi, kronik sorunları varımdır
-
Yani bunlar amoled ekranın maliyetini ucuz Helio islemci kullanarak karsılamıslar.. Samsung kafası olmus... Bu fiyatlara alınacak olan telefonlarda mutlaka 7 serisi snapdragon olmalı.. Bu ekrandan daha önemli bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 1 Kasım 2022; 20:15:44 > -
alırken bende tedirgindim işlemcinin helio olmasından ama cihaz 12.5 güncellemesinde yağ gibi akıyor, kasmıyor ve pili de çok iyi. ben memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
helio kötü islemci değil o yüzden.. fakat snapdragon'dan biraz daha sıcak calısabilir.. daha ucuz oldugu icin maliyet düsürmede kullanmıslar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 2 Kasım 2022; 11:27:34 > -
Ben 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum telefondan memnunum. Bu memnuniyet kişiden kişiye daha doğrusu beklentiden beklentiye göre değişebilir. Benim için tek negatif diyebileceğim kamerası düşük ışıkta çok iyi değil. Onun dışında beklentilerimi karşılıyor. O yüzden sizde beklentilerinize göre seçim yapabilirsiniz.
Güncelleme kısmında ise Miui 14 alacak telefonlar listesinde yer alıyor.
-
Bu mesajla zaten müthiş şekilde güven kazandın. Anında satılır. "Mesajı sonra sileceğim, çabuk oku"
-
Arkadaslar onceki note 10s i mi esime verdim kendime sifirini aldim ikisi de yurtici garantili cihazlar. Yeni aldigim cihaza uzun sure kullanmadigimda whatsapp bildirimleri uygulamayi actiktan sonra birdeb dusuyor ikisinin de versiyonu 12.5.8 di eski telefonda boyle bi sikinti yoktu.
Ya arkadaşlar telefonu yeni aldım fakat bu telefona yeni uygulama yüklemediğim halde ve ön belleği temizlememe rağmen sürekli kapasitesi artıyor. Ne yapmam lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoriou_S -- 5 Kasım 2022; 0:55:22 >
whatsapp uygulamasına basılı tutun. açılan pencerede uygulama bilgisini tıklayın. otomatik başlatmayı etkin hale getirin. bende de aynı sorun vardı, bu şekilde düzeldi. sizde işe yarar mı bilmiyorum, deneyebilirsiniz.
-
Bugun iade talebi olusturdum gonderdim geri alirlarsa realme 8 alacagim. Telefon geri gelirse tekrar denerim.
Merhaba.Guncellem gelmiş V13.0.10.0.SKLMIXM.
Ne yapsak dusunuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
global e geleli 1 ay oluyor.Cihaza neredeyse 2 ayda bir güncelleme geliyor ancak her geldiğinde nedense yavaşlama oluyor gibi geliyor.Güzel olan redmi sanki romları bu modelde hazırlıyor gibi diğer modellere bu kadar sıklıkla güncelleme gelmiyor .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6000 liraya sipariş geçtim geçen seneye göre epey bir zamlanmış
-
Geçen sene bu zamanlarda 3.800 TL ye almıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X