Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
57
Favori
107.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonda bir sorun yoktu aslinda son gelen güncellemeden sonra youtube sorunu başladı sürekli donuyor kapatip açmadan düzelmiyor rezil oldum resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon en güzel miui 12.5.8 Endonezya sürümü ile çalışıyor. Yükleyin bitsin sorunlar.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Nerden bulucaz abicim onu ?

• serty23 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• serty23 kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

• Miui 13 kurulu. Görüntülü görüşme yaparken ne karşıdan geliyor ne karşıya gidiyor. zzzz diye bir ses oluyor kısa süreliğine. Bunun çözümü nedir illa endonezya rom mu atmalıyım cihaza?

• kimbugkhan K kullanıcısına yanıt

13 te ki en büyük sorun o zaten. 12.5.8 e geçin kurtulun.

• kimbugkhan K kullanıcısına yanıt

Bu sorun ilk 13 sürümünde vardı sonraki güncellemeyle bu sorun giderildi. Son 13 sürümünde Whatsap ses sorunu yok.

Nesi rüya gibi? 4 yıllık eski telefonum XA1 Plus bile 6-7 saat dayanıyordu.

• kaLpazan kullanıcısına yanıt

Eski telefonlar dayanıyor. Yeniler tırt.

• WhatsAppta ses kesilmesi sorununu şimdilik çözdüm uygulamaya basılı tutup tüm verileri temizledim öncesinde yedekledim belki işinize yarar arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar Bu telefonu 8/128 olarak yurtdışı almak istiyorum 4000e alınacak en iyi cihaz gibi duruyor. Kronik sorunu var mı şimdiden teşekkür ederim

• Arkadaşlar telefonu yeni eşime aldım. Mi 6 dan geçtik, Mi hesabı açmaya çalışınca ağ dogrulamıyor diyor birde kamerası mi 6 dan pek fark görmedik bir öneri tavsiyesi olan var mı

• Herkese selamlar, bugün telefonuma güncelleme gelmiş 13.0.3.0 olarak bu sürümde herhangi bir problem mevcut mudur? (Şu an kullandığım sürüm 13.0.2.0)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbey87 -- 1 Aralık 2022; 12:51:10 >
  • mertbey87 M kullanıcısına yanıt

Geçmeyin .başta youtube da donma problemi ve whatsappda ses kesilmesi gibi problemler yaşarsınız.

• zaltun kullanıcısına yanıt

13.0.2.0 sürümünde o bahsettiğiniz sorunlar zaten yaşanıyor bir çok kişide. Yeni sürümde düzeltme yapılmış mıdır bilemiyorum. Türkiye ROM'u var bende (13.0.2), güncelleme gelmedi ve Whatsup ses kesintileri, Youtube video oynatmada ara ara sorunlar yaşıyorum.

• hitman000 kullanıcısına yanıt

selam ben anneme telefon aldım bu 13.0.2 sürümü mevcut onda youtube sorunu var şuan baktım 13.0.3 sürümü gelmiş güncelleme yapıp sizlere haber edeceğim düzelirse eğer, telefon çok iyi anneme fazlasıyla yetiyor ama bu youtube sorunu annem için can sıkıcı bir hal aldı gelişmelerden haber edeceğim

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

YouTube vanced yükleyin sıfır sorun sıfır reklam

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.