< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (49. sayfa)
-
-
Ben youtube uygulamasını hiç kullanmadığımdan soruna vakıf değildim ancak watsup ve diğer konularda hiç sorun yoktu.Şimdiye kadar xiaominin tek sorunsuz güncellemesi idi.Şu an watsup ta sorun var,ilaveten pil daha az dayanıklı 13.0.3 e göre ancak kutudan çıktığından daha iyi.
-
telefon cebimdeyken ne hikmetse çaldığını bir türlü hissetmiyorum sürekli çıkardığımda cevapsız çağrılar oluyor titreşimi çok zayıf bu sorunu yaşayan var mı ?
-
Doğrudur. Ben de çoğu zaman titreşimi hissetmiyorum. Onun için zil sesini kapatmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim cihazimda harika performans verdi.
Arkadaşlar annemin telefonu 13.0.3 versiyonunda ben bunu tekrar 12.5 sürümüne düşürmek istiyorum, aramızda rehber niteliğinde tavsiye vericek biri var mı veya nasıl düşürteceğim geçmişte az çok bu işler ile uğraştım ama unuttum bir rehber video vs atarsanız çok mennun olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 10 Aralık 2022; 9:58:43 >
Birkaç sayfa geride benim paylaştığım bir link var.
-
Sağolun hocam bugün önce 12.5 sürümüne düşerdim zorda olsa, oradan hızımı alamayıp endonezya romuna geçtim dünyalar varmış gerçekten teşekkür ederim.
Rica ederim. Iyi günlerde kullanın.
13.0.3 sürümünü yüklediğime pişman oldum. Sanki telefonda bir hantallik ve şarj hızlı gidiyor gibi geldi. 13.0.2 sanki bu konuda daha iyiydi sanki. Bir önceki orijinal sürüme dönmek icinyne yapmak gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazı ikinci el garantili aldık. Tüm ayarları performanslı çalışsın diye reklamları, google ayarlarını, güncellemeleri yaptık. Hızlı seri çalışıyor şu an için. İleride performansı göreceğiz. WiFi aramasını açık yaptık, yanlız bunu operatör uygulaması üzerinden demi açmamız gerekiyor aktif olması için bilgisi olan var mı acaba. Yada yapabileceğimiz başka ayarlar varmıdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sene olmus 2023. Telefonlar katlaniyor, nabiz olcuyor vs. binbir teknolojik bulus var..biz bu telefonla youtube da takilamiyoruz. akil alir gibi degil. Yazilimsal hatadir tamam ama yarim yil oldu bir guncelleme getir bi kullanici sorunlarina kulak ver. xiaomiden sogudum. Video izleyememek nedir arkadas!
Bende o nedenle 12.5.8 kullanmaya devam. Ama şu kesin. Bir dahaki telefonum Samsung serisi olacak. Xioami gerçekten sadece telefon ile gelen sürüm güzel çalışıyor. Sonraki sürüm hep sorunlu.
Samsung da telefon güncellemede neler oluyor bilmiyorum ama Samsung S6 lite talblet kullanıyorum. 2 sürümdür o kadar güzel güncellemeler aldı ki, tablette müthiş deneyimler yaşatıyor. Belki telefon kısmında da aynı başarı varmıdır diye bir sonraki telefonum Samsung olacak.
-
Her yolu denedim ben..güncelleme gelmiyor artık ama o güncelleme var bildirimi sabit kalıyor orada :/
-
Youtube sorunu hala devam ediyor. Dondukça donuyor. Samsung kullanırken böyle sorunlar yoktu. OFFFFF.
Neredeyse 6 ay oldu sorun devam ediyor.
-
Youtube donma ve takılma sorunu için. Sistem başlatıcı güncellemesi ve Sistem kullanıcı arayüzü eklentisi güncellemesini indirip kurmanız gerekiyor. Bu işlemlerden önce YouTube üstüne basılı tutup tüm verileri temizle ve güncelleştirmeleri kaldır yapınız. Sonra verdiğim linkten indirip bu iki güncellemeyi yapınız. Sonra cihazı yeniden başlatıp YouTube Google Play'den güncellemesini yapınız. Bu şekilde sorunun çözülmesi lazım. Genelde bu güncellemeleri sistem yüklemesi lazım ama bazen eksik eklentiler sebebiyle kendini güncellemiyor.
Not: Rar dosyası şifresi : 1234 🔽
Redmi Note 10S Fix
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 19 Aralık 2022; 15:54:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Rootlu cihazlar için değil normal sistemin yapmadığı güncellemeyi kendimiz yapıyoruz. Paket ayrıştırma sorunu yaşayanlar aynı uygulamaları apkmirror sitesinden cihazınızın sürümüne bağlı olarak hangisini güncelliyor ise onu indirip kurunuz.
Bu güncellemeler cihazının sürümüne göre değişebilir, en güncelinden başlayıp hata vermiyen dosyayı kurup deneyiniz. Bunu Xiaomi kendi güncellemesi gerekiyor buda bazen uzun zaman alıyor.
Sistem Başlatıcı
Sistem kullanıcı arayüz eklentisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X