< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (51. sayfa)
-
-
Bu telefon için neden resmi bir rom geliştirilmiyor acaba, uzun süredir göz gezdiriyorum ama yok maalesef. Düz 10nun bile onlarca romu varken, geliştirilmesi için bir engel mi var. Bilen aydınlansın...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlemciden dolayı. Pek tercih edilmediği için geliştirici sayısı az.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telegram da bulabilirsiniz, isim yapmış bütün custom romlar var sayılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 28 Aralık 2022; 10:10:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler. Burada sizin kullandığınız stabil olan bir rom mevcut mu, göz gezdirdim miui based genelde bir kaç görsel iyileştirme haricinde başka birşey yok, dikkatimi çeken sadece helix oldu o da sırf harman kardon eklendiği için, tabi sese nasıl bir etki var bilinmiyor. Yazışmalar Endonezya dilinde anlayamıyorum :)
10S hanım kullanıyor 12.5.8 de bıraktık güncelleme yapmadık.
Ben note 8 kullanıyorum hocam.
Deneme ile istediğiniz romu bulmanız lazım, en kötüsü globalden iyidir :)
Bende note 8 kullanıyorum hocam, onderdiginiz rom varmı, telefon iyice hantallasti bende bataryası yarım gün anca yetiyor bunu satıp yurtdışı 10s almayı düşünüyorum. İki telefonu da kullanmış biri olarak ne dersiniz. İki hafta sonra kardeşim Arabistan'a gidiyor en f/p IMEI repair yapılabilen telefon şuan 10s
Ginko olan model bendeki, crdroid A13, nikgapps core, meow kernel(hızlı şarj için) kullanıyorum tavsiye ederim.
Bendeki de ginkgo, Deneyim bu romu, eyvallah
-
13.0.12 güncellemesi geldi global.. deneyen var mı youtube sorunu giderilmişmi
Bana gelmedi global romdayım
Dün yükledim. Youtubede bi sorun olmadi ama whatsapp görüntülü görüşmede kisa süre ses kesilmesi yine oldu
Yurtdışı xiaomi almak istiyorum sizin aldığınız güvenilir bir satıcı var mı teşekkürler
-
Yurtdışı yeni çıkmış cihazlara işlem yapılmıyor diye biliyorum. O yüzden resmi TR Xiaomi cihazı almanız daha mantıklı olur.
Özelden yazdım
Bana neden gelmedi bu rom acaba , güncelleme denetliyorum çıkmıyor , delleniyorum bu youtube donmasina ..
Global rom'a geldi güncelleme. Size gelmediyse rom Global olmayabilir.
-
13.0.3 global sürümü yazmakta hocam , ürün Carrefour dan alındı..
Selamlar, bana da az önce 13.0.5.0 güncellemesi geldi. Geriden mi takip ediyorum anlamadım bende
Anladığım kadarıyla kafasına göre güncelleme veriyor şayomi herkes farkli sürümde ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X