Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
59
Favori
107.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğiniz şeyi uyguladım işe yarar ise bilgilendireceğim, ama bildirim menüsü büyüdü anlam veremedim 😁 teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TGrdL kullanıcısına yanıt
    Yeni bildirim menüsü var ona güncellenmiştir. Bu arada cihazda güncellemeye dair ne varsa yapınız.

• dahool kullanıcısına yanıt
    Evet bu işe yarayan bir çözüm oldu. Donma olayı çözüldü, hatta baya bir kastırdım 50 video kadar video atladım hızlı hızlı ama şu sorun oldu donma yok gezinebiliyorsun ama video yüklenmiyor. Bağlantı hızı bildirim sekmesinde açık bağlantı sorunu oluyor gibi sanki. Ama anasayfa güncelleniyor video oynamıyor :(

• Miui 13 ün kattığı bir şey telefona. 12.5.8 e geçin bitsin derdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MIUI 14 den bile umutlu değilim ben.
    Endonezya 12.5.8.0 a geçin hocam. Kafanız rahat bir şekilde kullanın telefonu.

• Telefonda çok oyun oynayan biri değilim ama yüksek grafikli oyunlarda denediğimde biraz fazla ısınıyormuş gibi geldi. Bu sıcaklık normal mi?

Normal kullanımda hiç ısınma olmuyor.

• Global rom'a 13.0.12.0 güncellemesi geliyor, sorunları düzelmişler mi yoksa daha da mı arttırmışlar bakalım.

• yuxxel kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ne zaman geliyor tarih olarak

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Redmi Note 10S - V13.0.12.0.SKLMIXM
    global stabil versiyon ayın 19 'da yayınlandı yavaş yavaş cihazlara düşmeye başlar. Cihazlara güncellemeyi yapmayı unutmayın. Güncelleştirmeler ile her zaman daha iyi olur en son güncelleştirmesini alana kadar yükleyebilirsiniz. arada ufak tefek hatalar olur onuda yamalar ile giderirler.

Güncellemeler ile daha iyi olur dediğiniz nedir? Ne daha iyi oluyor mesela?

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Redmi Note 10S V13.0.12.0.SKLMIXM Global cihazlar için gelen güncelleme ile
    Sistem Android Güvenlik Düzeltme Eki Aralık 2022 güncellemesi, Arttırılmış sistem güvenliği. Düzenli olarak 3 sene bu güncellemeri verirler. Android, google ve cihaz kendi güvenliği için, ayriyetten ufak hatalar buglar. Bunları bazen farkedersiniz bazen anlamazsınız bile, büyük ana güncellemeler ile örn; MIUI 13 geldi bunda görsellik, ekstra yeni özellik, daha stabil çalışma pil verimliliği vb. Bir çok özellik gelmiş oldu. Yeni güncellemeler hata ve güvenlikle ilgilidir. MIUI 14 Android 13 güncellemesinide muhtemelen yaz ayına doğru verirler yüklediğiniz de gelen yenilikleri görürsünüz. Daha sonra destek kesilene kadar güvenlik güncelleştirmeleri vb. Alınır. 2024 yazılım desteği sonlanacak.

yanılıyorsunuz hem iPhone hemde android tarafında güncellemeler cihazları her zaman yavaşlatıyor.Özellikle miui tarafında gelen her güncelleme ile cihazın içine ediyorlar.Bende de redmi note 10 var bazen diyorum kilidi açıp miui 12.5 sürümüne geri döneyim.

Şimdi niye her güncelleme cihazı yavaşlatıyor bunu yazılım okumuş biri olarak açıklayayım.Her güncelleme cihaza esktra yeni özellik ve opsiyon sağlar.Güvenlik veya özellik güncellemesi olsun her güncelleme de esktra kod ve satır artışı demektir.Yeni güncellemeler yeni cihazlar için odaklanır , haliyle eski cihazların donanımı özellikle işlemcis bu kod ve satır artışına karşı zayıf kalır.Bazen üreticiler yeni sürümün özelliklerinden kısarlar ancak yazılımcılık eskisi gibi değil çok fazla kütüphane var ve yazılımcı işi kolaylaşşsın diye hazır kütüphaneleri kullanır çok fazla artık satır ve gereksiz kod olur.Bunu yeni cihazlar donanım gücüyle üstesinden gelir ama eski cihazlar yavaşlar.Yazılımın doğasında bu vardır
    Bunca yıldır akıllı telefon kullanıyorum,2011 Xperia neo aldığımda sony zar zor bir sonraki android sürümünü vermiş ancak güncelleme yapmayın uyarısında bulunmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• meeb kullanıcısına yanıt
    Neye yanılıyorum acaba okudunuz mu yeni özellikler gelmesi yanlış mı, güvenlik güncellemesi almam yanlış mı tabiki yeni özelliklere dediğiniz bilgi kod vb artar. O eskiden ölüm güncellemeleri verirlerdi bunu kullanıcılar anladı ve Avrupa'da vb yerlerde bundan vazgeçtiler bilerek yavaşlama yapmıyorlar en son stabil bırakıp destek vermiyorlar. Şimdi kullanıcıya sorun çıkaran cihazı satıp kendi markasını kim kötülemek ister artık herkes bilgi sahibi yazılım vb okudum dediğiniz için android işletim sisteminin böyle olduğunu bilirsiniz cihazda sorun yaşayanlar büyük güncellemeden sonra yedek alıp cihazı sifirlasin daha iyi sonuç almazmı, İphone 14 de ekran hatası yaşanmaya başladı ve beklemeniz lazım yeni güncelleme ile bunu çözeceğiz dedi belki 3 ay adam bu sorunla kullanacak. 40-50bin ₺ vermişsin birde android kullananları düşünün. Sorun var yani güncelleme yapmayalım mı cihazı yavaslatabilecek pilini sömürecek tarzda dezavantajları giderecek bazı ayarlarım vardır bunları yaptığımda donanım ve yazılım olarak en düşük özellikli cihazda bile çok verimli kullanmışımdır. Yani NFC kullanmıyorsanız bunu kapatabilirsin bunu artık kullanıcı bilecek devamlı konum açık olması, Google cihaz bul kapalı olması. Cihaz reklamlarını kapatma vb. Bunlar gibi cihazda bir sürü yapabilecek ayar var. Kullanmadığımız bir ayarın açık olması sonra bunun yüzünden yavaşlık yaşanması aldığın telefon özelliğe göre bu normal değil mi. Yenj yazılım yüklemektense eski sürümde kalmak yeni özellikleri kullanamamak yerini biraz ayar yapsak kullanıcı olarak daha mantıklı değil mi Yani Yazılım ve telefon bilginiz olduğunu düşündüğümden soru Her Xiaomi veya başka bir markanın her model telefonu alınır mı? Note 10S Note 11S den daha iyi bir performans verir. Yani kullanıcılar bilecek bir senede 10 cihaz çıkıyorsa bunun 3 tanesi iyidir diğerleri alınmaz. Hadi eskiden kimse anlamıyordu 15 senedir akıllı telefon var bari biraz kullanıcılar geliştirsin kendini haksız mıyım.

• apple eğer bir sorun olursa en geç 2 ay içinde sorunu düzeltiyor (bunu 8 yıllık ipad modelleri tecrübemden biliyorum) ama burada miui 13 yükleyenler neredeyse 8 ay oldu youtube u stabil bir şekilde kullanamıyor. böyle olacaksa kalsın. 12.5 ile çok mutluyum, sistem uygulamaları düzenli güncelleniyor ayarlarda (güvenlik, temalar vs.) cihaz neredeyse güncel kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 24 Aralık 2022; 12:43:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    Size MIUI 12.5 ile mutluluklar. 😄 Tabii sizin kararınız ama ben her zaman güncellemeden yanayım YouTube bir kaç mesaj öncesi yapabileceğiniz birşeyler paylaştım denermisiniz. Sonucuda yazarsanız, belki kullanıcılara faydası olur. MIUI 13 de bu sorun devam ediyormu mesela

13 e güncellemeyi düşünmüyorum hocam. ama 14 te iyi bir pil iyi bir performans olursa güncellemeyi düşünürüm

Hayırlısı, Android 13 MIUI 14 ile belki daha iyi bir deneyim yaşarsınız. Yaza doğru gelir muhtemelen 👍

bunu diyen ben bile her güncellemeyi yapıyorum meraktan uygulama marketim de bile alışkanlık oldu sürekli güncelliyorum uygulamaları ama dediğim gibi bu her güncelleme de cihazın yavaşladığını bozulduğunu değiştirmiyor.Eşim okadar istemedi redmi note 9s te çaktırmadan güncelleme yaptım şimdi telefonu aç kapa yaptığında ekranı çift tıkla uyandırma çalışmıyor.

Telefonda sorun yoksa tüm fonksiyonları çalışıyorsa en azından 1 yıl boyunca hiç bir güncelleme yapmama doğru karar.Zaten eninde sonunda bir şekilde uygulamalar güncelleme yapmaya mecbur bırakacak işte o zaman yapmalı.Kaçınılmaz son zaten ne olursa olsun azami 3 yılda bir yeni telefon almak zorunda bırakılıyor.Şuan redmi note 10 dan memnun değilim,redmi note 12 pro çok hoşuma gitti gelsin hemen alıp note 10 nu baldıza satacağım kısmetse.

miui 13 pişmanlık gerçekten birde her seferinde abartıp övünüyorlar ama hepsi sorunlu.Şuan tek umudumuz 14 gibi görünüyor.Tabi akıllandım kısmetse 12 pro yu alayım Baktım gördüm herşey sorunsuz direk geliştirici seçeneklerinden kapatıcam güncellemeyi.

Sorun bu zaten Apple da sorun olsa kısa sürede düzeltiyor ancak android te böyle değil malasef.Redmi note 8 ve 9 da ki yakınlık sensörü hatası tam 1 yıl sonra düzeltildi.

• En yeni 12 ile biten guncelleme gelmisti.Temizledim el8 actim kapattım,guncelliyeyim dedim güncelleme yok oldu.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.