Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
59
Favori
107.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle birşey yok çeşitli ülkeler vb. için yazılımları var bunlar global, avrupa, türkiye, rusya gibi bunların hepsi aynı güncellemeyi aynı isimle almıyor. Yani Türkiye için su an resmi olan en son sürüm V13.0.5.0.SKLTRXM sürümdür. Bu olması lazım TR cihazlarda, Global kullananların ise V13.0.12.0.SKLMIXM sürüm olacak.
    Bunlara aylık yada üç aylık güvenlik ve hata güncellemeleri verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 10 Ocak 2023; 1:14:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, gelen sürüm bir öncekine göre kıyasla daha iyi geldi.Ozellikle YouTube donma sorunu kalmamış.

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Zaten sorun daha önce çözülmüş ama kullanıcılar telefonu bir baştan kurulum yapsa idi çoktan kurtulmuş olurlardı. YouTube sorun kalmadığına sevindim.

• Merhabalar,

Annem için telefon bakıyorum.Basit 1-2 oyun ve çok yoğun olmayan insta-pinterest kullanımı dışında pek birşeyle ilgilenmiyor.Kayıt sonrası güncelleme ve sıfırlama durumları ıçın en makul model note 10s gibi duruyor.Önerir misiniz bu fiyat seviyesi için bu cihazı sizler kullanıcıları olarak ?

• heycudder H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hız ve şarj konusunda gayet yeterli bir cihaz.Ben kendi adıma memnunum tavsiye ederim.

• Son gelen güncelleme gayet iyi olmuş. Youtube da hicbir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahımıza bin şükür 13.0.5 güncellemesi ile YouTube sorunu ortadan kalktı , valla duvara atmama ramak kalmıştı telefonu Geçte olsa tişikkirler şayomi

• Şimdide whatsapp'ta kirmizi şeritler çıkıyor yeni güncelleme ile gelen bi yenilik herhalde birini yapar ötekini bozan şayomiye tebrikler..

• serty23 kullanıcısına yanıt

O zaman 12.5.8 e devam edelim. Uyarı için teşekkürler.

• Bende kırmızı şeritler çıkmıyor.Senin telefonda sorun olabilir.

• Bende de öyle bir sorun yok.Hersey gayet stabil çalışıyor.

• Dün gece telefonu şarja taktım sabah ayarlara baktığım da batarya içeriği kendini sifirlamamis olarak gözüküyor. Yine yeni güncelleme ile değişik problemler ortaya çıkmaya başladı gibi. Redmi Note 10s [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbey87 -- 18 Ocak 2023; 12:7:25 >
  • Samsung telefonlarda pil ayarlarında şarj %85'i geçmesin diye bir seçenek var, bu telefonda bunu yapabiliyor muyuz? bu ayar var mı?

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Yok.

• Arkadaşlar yurt dışı malum kayıtlı cihazlarda bankacılık uygulamalarında ve güncellemelerde sıkıntı oluyor mu ? Sayfalarda 40 lara kadar indim bi arkadaş sıkıntılı demiş fakat detay yoktu.

• mttd kullanıcısına yanıt

Hiç sıkıntı olmuyor.

• sağol. O zaman alalım bi tane.

• merhaba arkadaşlar. bu telefonun herhangi bir kronik problemi var mı ? yurt dışı cihazlara imei atılıyor mu ?

• Telefonun pili güncellemelerden dolayı mı bilmiyorum ama acayip hızlı bir şekilde tükenmeye başladı. Eskiye göre bariz bir şekilde iniş var.

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt

Bende de tam tersine ciddi bir iyileşme söz konusu.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.