< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 10 Ocak 2023; 1:14:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (52. sayfa)
-
-
Bilgi için teşekkürler, gelen sürüm bir öncekine göre kıyasla daha iyi geldi.Ozellikle YouTube donma sorunu kalmamış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten sorun daha önce çözülmüş ama kullanıcılar telefonu bir baştan kurulum yapsa idi çoktan kurtulmuş olurlardı. YouTube sorun kalmadığına sevindim.
Merhabalar,
Annem için telefon bakıyorum.Basit 1-2 oyun ve çok yoğun olmayan insta-pinterest kullanımı dışında pek birşeyle ilgilenmiyor.Kayıt sonrası güncelleme ve sıfırlama durumları ıçın en makul model note 10s gibi duruyor.Önerir misiniz bu fiyat seviyesi için bu cihazı sizler kullanıcıları olarak ?
-
Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hız ve şarj konusunda gayet yeterli bir cihaz.Ben kendi adıma memnunum tavsiye ederim.
Son gelen güncelleme gayet iyi olmuş. Youtube da hicbir sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allahımıza bin şükür 13.0.5 güncellemesi ile YouTube sorunu ortadan kalktı , valla duvara atmama ramak kalmıştı telefonu Geçte olsa tişikkirler şayomi
Şimdide whatsapp'ta kirmizi şeritler çıkıyor yeni güncelleme ile gelen bi yenilik herhalde birini yapar ötekini bozan şayomiye tebrikler..
O zaman 12.5.8 e devam edelim. Uyarı için teşekkürler.
-
Bende kırmızı şeritler çıkmıyor.Senin telefonda sorun olabilir.
-
Bende de öyle bir sorun yok.Hersey gayet stabil çalışıyor.
-
Samsung telefonlarda pil ayarlarında şarj %85'i geçmesin diye bir seçenek var, bu telefonda bunu yapabiliyor muyuz? bu ayar var mı?
-
Yok.
Arkadaşlar yurt dışı malum kayıtlı cihazlarda bankacılık uygulamalarında ve güncellemelerde sıkıntı oluyor mu ? Sayfalarda 40 lara kadar indim bi arkadaş sıkıntılı demiş fakat detay yoktu.
Hiç sıkıntı olmuyor.
sağol. O zaman alalım bi tane.
merhaba arkadaşlar. bu telefonun herhangi bir kronik problemi var mı ? yurt dışı cihazlara imei atılıyor mu ?
-
Telefonun pili güncellemelerden dolayı mı bilmiyorum ama acayip hızlı bir şekilde tükenmeye başladı. Eskiye göre bariz bir şekilde iniş var.
Bende de tam tersine ciddi bir iyileşme söz konusu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X