Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
59
Favori
107.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

turktelekom ama bimcell herkesiin telefon çekerken benimki cekmez duruma düşüyor

• ali coşkun kullanıcısına yanıt

Volteyi telefondan mı açtınız yoksa hattan mı yani üstte şebeke kısmında VoLTE yazıyor mu?

Eğer VoLTE yazmıyor ve telefon imei değişmiş ise o telefondan volte açılmaz mecbur simkartı türkiye garantili bir samsung telefona takın(samsung zorunlu değil ama samsung ta sıkıntısız oluyor genelde) tabi o telefonda da volte özelliği olmalı sms olarak 5555 e VOLTE yazın gönderin volte açılmıştır diye sms gelecek bide 5555 e WIFI ARAMA yazıp gönderin şebeke hiç çekmediği yerde wifi bağlıysa wifi üzerinden normal şebeke araması yapar bunları açıp öyle deneyin bir daha telefonunuzda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan547 -- 15 Şubat 2023; 19:24:24 >
  • Türktelekom ne hikmetse telefondan açsanız dahi hat üzerinden açmıyor ve hat üzerinden açmaya çalıştığınızda da imei kontrolü yapıyor o imei volte desteklemiyorsa yine açmıyor, bu yüzden türktelekom kullananlar önce simkartını destekleyen telefona takıp sms ile açması gerekli sms ile bir defa açarsanız tekrar siz kapatmadığınız sürece kapanmıyor açık kalıyor

• Malum Note 12'nin geleceği yok, ya bunu ya da Note 11 alacağım. 4K video umrumda değil, kafa kafaya aynı fiyatta ikisi de. önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stu. -- 15 Şubat 2023; 23:53:9 >
  • ercan547 E kullanıcısına yanıt

ilk defa duyuyorum ilginç bir olay teşekkür ederim deneyeceğim ona göre dönüş yapacağım

• Stu. S kullanıcısına yanıt

Bu telefon imei kaydı yapılınca güzel cihaz. Kayıtlı alınca o para edecek cihaz değil ama gerçekten fiyat performans telefonda kalmadı. Çok zor seçim çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Vergiler malum. :( Garantisiz telefon da almak istemiyorum.

Note 12 gelseydi, en azından "en yeni" diye onu alırdım.

• Stu. S kullanıcısına yanıt

Gelince de uygun fiyatlı gelmiyor bir türlü. İlk kez bende ülkede fiyat performans telefon bulamadım. Nerde o xioami Mi5 li zamanlar :)

• Miui 14 ne zaman gelecek bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt

2023 de 3. Çeyrek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFC varmı yokmu bu telefonda?

Kimileri var diyor ama hepsiburada satıcıları yok yazmış. HB deki ürün uzmanıda olmadığını söylüyor.

• STiLBe kullanıcısına yanıt

Olanı da var, olmayanı da var. TR de kayıtlı satılanlarda yok.

• Tüm Xiaomi cihazlar için pil ve performans Ayarı. (Redmi, Poco Cihazlar için de uygundur.)
    Videoyu tam ekran izleyiniz.
    Mi 10T cihaz ayarları ile yapılmıştır.
    Ayrıca Xiaomi uygulamaları örn; Dosya yöneticisi vb. ayarlardan reklamları. tavsiye al. kapatabilirsiniz.

Xiaomi Pil ve Performansı Ayarı

• Arkadaşlar telefonum hala 12.5.8 sürümünde 13.0.5 güncelleme uyarısı sürekli geliyor güncellesem mi hatalar vs sorunlar var mı

• shotgun_06 kullanıcısına yanıt
    Daha verimli kullanırsınız. Güncelleyin alta verdiğim videoyu izleyerek gerekli adımları uygulayın rahat bir şekilde kullanırsınız.

• Şebeke sıkıntısı yaşayan var mı

• tarabdi kullanıcısına yanıt
    Hat ne hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    Eklediğiniz Videoyu göremedim ekleyebilir misiniz

• cebor C kullanıcısına yanıt
    Buradaki mesajıma girip altakine tıklayın youtube videosu açılacak. Tam ekran izleyin.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155216098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 10 Mart 2023; 12:48:47 >
  • Şuan da redmi note 4 global kullanıyorum Rom atılmış bir şekilde 5 seneden fazla oldu değiştirmem gerekli

fazla bütçem olmadığı için bu telefonu almayı düşünüyorum yurtdışı olanlardan

Kullanıcıları olarak tavsiye eder misiniz?

ne gibi eksiklikleri var şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.