turktelekom ama bimcell herkesiin telefon çekerken benimki cekmez duruma düşüyor |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (54. sayfa)
-
-
Volteyi telefondan mı açtınız yoksa hattan mı yani üstte şebeke kısmında VoLTE yazıyor mu?
Eğer VoLTE yazmıyor ve telefon imei değişmiş ise o telefondan volte açılmaz mecbur simkartı türkiye garantili bir samsung telefona takın(samsung zorunlu değil ama samsung ta sıkıntısız oluyor genelde) tabi o telefonda da volte özelliği olmalı sms olarak 5555 e VOLTE yazın gönderin volte açılmıştır diye sms gelecek bide 5555 e WIFI ARAMA yazıp gönderin şebeke hiç çekmediği yerde wifi bağlıysa wifi üzerinden normal şebeke araması yapar bunları açıp öyle deneyin bir daha telefonunuzda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan547 -- 15 Şubat 2023; 19:24:24 > -
Türktelekom ne hikmetse telefondan açsanız dahi hat üzerinden açmıyor ve hat üzerinden açmaya çalıştığınızda da imei kontrolü yapıyor o imei volte desteklemiyorsa yine açmıyor, bu yüzden türktelekom kullananlar önce simkartını destekleyen telefona takıp sms ile açması gerekli sms ile bir defa açarsanız tekrar siz kapatmadığınız sürece kapanmıyor açık kalıyor
-
Malum Note 12'nin geleceği yok, ya bunu ya da Note 11 alacağım. 4K video umrumda değil, kafa kafaya aynı fiyatta ikisi de. önerisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stu. -- 15 Şubat 2023; 23:53:9 > -
ilk defa duyuyorum ilginç bir olay teşekkür ederim deneyeceğim ona göre dönüş yapacağım
-
Bu telefon imei kaydı yapılınca güzel cihaz. Kayıtlı alınca o para edecek cihaz değil ama gerçekten fiyat performans telefonda kalmadı. Çok zor seçim çok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vergiler malum. :( Garantisiz telefon da almak istemiyorum.
Note 12 gelseydi, en azından "en yeni" diye onu alırdım.
-
Gelince de uygun fiyatlı gelmiyor bir türlü. İlk kez bende ülkede fiyat performans telefon bulamadım. Nerde o xioami Mi5 li zamanlar :)
-
Miui 14 ne zaman gelecek bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2023 de 3. Çeyrek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NFC varmı yokmu bu telefonda?
Kimileri var diyor ama hepsiburada satıcıları yok yazmış. HB deki ürün uzmanıda olmadığını söylüyor.
-
Olanı da var, olmayanı da var. TR de kayıtlı satılanlarda yok.
-
Tüm Xiaomi cihazlar için pil ve performans Ayarı. (Redmi, Poco Cihazlar için de uygundur.)
Videoyu tam ekran izleyiniz.
Mi 10T cihaz ayarları ile yapılmıştır.
Ayrıca Xiaomi uygulamaları örn; Dosya yöneticisi vb. ayarlardan reklamları. tavsiye al. kapatabilirsiniz.
Xiaomi Pil ve Performansı Ayarı
Arkadaşlar telefonum hala 12.5.8 sürümünde 13.0.5 güncelleme uyarısı sürekli geliyor güncellesem mi hatalar vs sorunlar var mı
Daha verimli kullanırsınız. Güncelleyin alta verdiğim videoyu izleyerek gerekli adımları uygulayın rahat bir şekilde kullanırsınız.
Şebeke sıkıntısı yaşayan var mı
Hat ne hocam ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eklediğiniz Videoyu göremedim ekleyebilir misiniz
Buradaki mesajıma girip altakine tıklayın youtube videosu açılacak. Tam ekran izleyin.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155216098
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 10 Mart 2023; 12:48:47 >
Şuan da redmi note 4 global kullanıyorum Rom atılmış bir şekilde 5 seneden fazla oldu değiştirmem gerekli
fazla bütçem olmadığı için bu telefonu almayı düşünüyorum yurtdışı olanlardan
Kullanıcıları olarak tavsiye eder misiniz?
ne gibi eksiklikleri var şimdiden teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X