< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (56. sayfa)
-
-
Merhabalar whatsapdan gelen bazı linkler hiç açılmıyor, bazıları da uygulamasında açılmıyor tarayıcıda açılıyor. Bu sorunu yaşanan oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar benimde WhatsApp la ilgili sıkıntım var. Görüntülü görüşme esnasında he benim hem de karşı tarafın sesi 5- 10 saniye kadar kesiliyor. Sonra tekrar düzeliyor. Ama bu döngü her görüşmede yaşanıyor. Nedeni ne olabilir. Sürekli Görüntülü görüşme yapan biri olarak çok sorun yaşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah elime ulaşmasıyla artık ben de bir 10S 8/128 GB kullanıcısıyım. İki sorum var, hızlı şarj ayarı nereden kapatılabiliyor, bir de ekstra ram kullanımı açık ama ben oyun vs oynamıyorum. Onu kapatmamın bir yöntemi var mı?
Telefonu ilk aldığımda 12.5 sürümü yüklüydü, 5 tane güncelleme yaptı telefon. Şu an 14.0.2 sürümü yüklü.
-
Bugün telefon boşta dururken bir ara kendi kendine kapanmış. Güç tuşuna bastığımda açılmadı birkaç kere daha denedim işe yaramadı şarjının olduğundan emindim. Sonra şarja takıp denediğimde 5 sn. içinde açıldı ve şarjı %55 idi. Şu anda kullanıyorum bir sorun yok gibi ama aklıma takıldı.
Sizce neden böyle olmuş olabilir?
Rom olarak MI Global 12.5.8 Kararlı (RKLIDXM) kullanıyorum. Aldığımdan beri bu yüklü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArqeNade -- 6 Nisan 2023; 19:49:56 > -
Miui 14 geldi Türkiye sürümü
Güncellemeyi geri aldılar sanırsam. Tam indiriyordum, arka planda kalan uygulamaları kapatayım dedim, güncellemeyi de kapattı. Ondan sonra ne kadar denediysem de güncellemeyi alamadım. Yeni güncelleme yok diyor. İlk kez böyle bir şey başıma geliyor, çok ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jer Aders -- 15 Nisan 2023; 1:56:46 >
Ben kurabildim iyi bir sürüm gibi görünüyor
Bende dün akşam MIUI 14 kurulumunu yaptım.yaptiktan sonra hard reset attım gayet stabil görünüyor.pil performansıda iyileştirilmiş görünüyor.suanlik memnunum.
Bir kaç güne yine gelir güncelleme, Güncelleme gelip yapmazsanız başka cihaza gönderiliyor. Böyle böyle tüm kullanıcılara ulaşana kadar. Uzun yıllardır tüm marka modellerde olan normal bir prosedür
Yapmak istedim ki. İndirirken kapandı.Ayrıca yıllardır samsung marka telde kullandım hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Savunulacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Stoğu olan bir üründen bahsetmiyoruz sonuçta güncelleme neden bizden kaçıyor kesinlikle absürd bir durum.
Bu yıllardır böyledir. Her zamanda böyle olacak kimse bunun için altyapıyı çoğaltmaz. Savunma değil gerçek ayrıca ben yetkili servis değilim sitemini başka mecralarda ara ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Onu bile tepki ile karşılıyorsun.
Güncelleme mantığı şu şekilde;
Oluşabilecek sunucu yükü ve cihaz yoğunluğu hesaba katılarak bir nevi güncellemeler sıralı bir şekilde sunuluyor. Her cihaz aynı anda güncelleme almıyor ve bu şekilde de ek sunucu yüklerinden kurtulmuş oluyoruz.
Size bir güncelleme bildirimi sunulduğu zaman da sıra size gelmiş demek oluyor. Güncellemenin geldiği cihazlar belirleniyor ve bildirim ona göre atılıyor. Fakat dediğimiz gibi bu sırayla gönderiliyor. Siz güncelleme bildirimini kabul etmediğiniz zaman ya da uzun süre beklettiğiniz zaman, bir nevi sıranızı başka bir akıllı telefona vermiş oluyorsunuz ve yeniden beklemeye geçiyorsunuz
Xiaomi sırada olan diğer telefonları güncellemeye devam ediyor. Böyle bir durum olursa ve MIUI 14 güncelleme bildirimi kaybolursa, bu durumda kullanıcıların yapacakları bir şey yok.
Bölge değiştirmek ve benzeri işlemler bazen çözüm olabiliyor ama bunun yerine tek yapmanız gereken beklemek olacak. Güncellemeleri almayan cihazlara bir kez daha bildirim gönderiliyor. Bu sefer güncellemeyi yapmanız yeterli olacak.
Hepsi bu bu kadar acele etmenize gerek yok. Geç gelmesi daha iyi belki sorun yaşayanlar yüklemenizi tavsiye etmiyorum diyecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sitemimi nerede arayacağıma sana soracak değilim herkes bilir kişi kesilmiş. Burası kullandığım cihazın kullanıcılarının toplandığı bir yer değil mi ? Ben nereye düşüncelerimi yazacağım, buraya yazamayacaksam. Sitemim bu güncellemenin bir gelip bir gitmesine sen kişisel anladıysan, o senin sorun.
Yazdıklarınızın son kullanıcıyı alakadar edecek bir durumu yok, biz güncellemenin bize ulaşıp ulaşmadığına bakarız. Yok altyapı, yok sunucu , yok hata olurmuş. Biz bunları düşünerek mi güncellemeyi indirmeyi kabul edeceğiz. Hem öyle güncellemeyi saatlerce bekletmeyi bırak dakikalarca bile bekletmediğim halde kafasına göre güncelleme gidip geliyor. Her şeyi savunuyorsunuz, pes yani.Xiaomi kendisine güvenmiyorsa en baştan bu toplara girmeyecek. Kıyaslama yapmak istemiyorum her seferinde lakin simdiye kadar 7, 8 yıl samsung telefon kullandım, bu süre zarfında da 5 telefon değiştirmişimdir. Hiçbirinde bakın böyle absürt bir durumla karşılaşmadım. Sunucu yoğunluğu, hatalar varsa bizi niye ilgilendirsin ya, Xiaomi bunları düşünerek güncellemeyi vermesi gerekiyor. Bir kişi indiriyor, 10 kişi bekliyor, saçmalığın daniskası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam sen haklısın. Tüm Xiaomi Firması adına özür diliyorum. Bence bana karşı yazdıklarını bir gözden geçir. Ayıp ediyorsun.
Niye Xiaomi yetkili satıcısı ya da müşteri temsilcisi gibi konuşuyorsunuz, kendinizi öyle düşünüyorsanız sitemlerimi kişisel algılamış olmanız normal. Gönül rahatlığıyla internette eleştiri de yapamayacağız artık anlaşılan.
Görünen o ki siz bu durumu kabullenmiş birisiniz ben ise ilk defa yaşadığımdan ufak çaplı bir şaşkınlık ve öfke içersine girdim. Ben de bir gün alışırsam sizin gibi olabilirim belki. Neyse iyi günler dilerim, isteyerek ya da istemeyerek sizi kırdıysam özür dilerim, amacım sadece eleştiridi.
Xiaominin patronunun umru değil bu konu, boşuna dert ediyorsun.
3600 tl ye telefon almışım. Çalışıyor olması bile mucize bu devirde. Güncellemese de olur.
-
Güncelleme geldi, % 68 den sonra geri gitti :) tam bir saçmalık. Neyse ki iPhone kullanıyorum da böyle bir sorunla karşılaşmadım yıllardır. Eşimin telefonu Xiaomi ilginç bir durum.
Redmi note 10s de Miui 14 güncellemesi geldi ve yükledim.
Fakat önceki sürümde ana ekranda saat büyüktü ve sağda ufak bir şekilde hava durumu vardı.Bu sürümde saat ufacık oldu ve hava durumu gitti.
Önceki sürümde bu gibi durumlarda ana ekranda boş bir yere biraz basılı tutunca araçlar diye bir bölüm geliyordu oradan ayarlıyordum.Şimdi orayı değiştirmişler olmuyor.
Kısacası eski haline yani büyük saat ve hava durumunu ana ekranda nasıl geri getirebilirim.
-
Ana ekran basılı tutun araçlar aşağıdaki birden fazla araçlı uygulama sekmesine tıklayın en alttaki Android araçlara tıklayın sanırım aradığınız eski araçlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X