Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
57
Favori
107.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese,pil ayarlarında neden ekran süresi gözükmüyor Miui14 yüklü. Redmi Note 10s [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Redmi Note 10s [ANA KONU]arkadaşlar bluetooth bağlantı sorunu yaşıyorum nasıl halledebilirim. Saat ve bir başka kulaklık bağlanıyor ama bu cihaz bağlanmıyor anlamadım gitti. Aynı cihaz başka telefona sorunsuz bağlanıyor. 2 yıldır kullanıyorum ilk defa bu telefonda hata veriyor bu kulaklık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferbarut Z kullanıcısına yanıt

Aynen aradığım buydu sağol teşekkürler.

• Bir sorum daha olacak sizlere sevgili dostlar.

Redmi note 10s de Miui 14 güncellemesi geldi ve yükledim.Fakat yine önceki sürümde ana ekranda üstte sağda wifi simgesi çıktığında volte simgesi gözükmüyor.

Eski sürümde hepsi yanyana oluyordu ben yukarı sağdaki simgelerin hepsi görünsün istiyorum aşağıdaki fotoda gösterdiğim gibi bunun bir çaresi varmı?

Redmi Note 10s [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 28 Nisan 2023; 2:8:22 >

• Arkadaşlar merhaba note 10s imin ekrani kırıldı Ankara Necatibeyde 900 tl karşılığında taktırdım 2 ay geçmeden kendiliginden bozuldu orjinal ekrani nereden bulabilirim. İnternettende sipariş edip kendim takarım yeter ki orjinalini bulalim. Yedek telefonum olduğu için bekleyebilirim aliexpress vs olur.

• Arkadaşlar telefonda sensör sorunu var mı?

Yada güncelleme ile düzelme vs oldu mu varsa.

• Sudafed kullanıcısına yanıt

Yurt dışı aldım ve hiç sensör sorunu olmadı şimdiye kadar.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Yurt dışı almayı düşünüyorum bende hocam güncelleme ve formatta imei gidiyor mu?Direnç mi yapılıyor kayıt için.

• Sudafed kullanıcısına yanıt

ikinci imei formatlasan da gitmiyor. Yeter ki işini bilen bir yerden al. Direnç işleri yok bunda. İşlemcisi sebebiyle daha basit imei işi.

• Redmi note 10s MIUI 14 güncelleme yaptıktan sonra telefon açarken çaldığında karşı taraf açınca titreşim oluyordu. Fakat güncelleme den sonra bu özellik kayboldu. Biraz araştırdım bulamadım. Düzeltme yöntemini bilen var mıdır

• Miui 14 endonezya sürümünde arama kısmında ayarlar, gelişmiş ayarlar'ın içinde duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 2 Mayıs 2023; 13:46:10 >

Ama çalışmıyor Redmi Note 10s [ANA KONU] 

Teşekkür ederim ama benimki Türkiye garantili, dediğiniz yere baktım yok

• chrome a girdiğimde mintnav diye bir şey çıktı girdim ayarlardan kapadım giriş ekranı şeyinden internetten de baktım xiaomi nin kendi yaptığı bir şey sanırım başına gelen var mı technopatta falan baya konusu açılmış

• Hepinize iyi akşamlar benim ses kısıklığı ile ilgili bir sıkıntım var. Şöyle ki birisi aradığında ses kısıktan başlayıp zamanla yükseliyor. Ne yaptıysam bu ayarı değiştiremedim yardım edebilir misiniz hepinize şimdiden çok teşekkürler

• xwernediti kullanıcısına yanıt
    Ayarlara girin, arama çubuğuna çağrı ayarları yazın, gelen arama ayarları, zil sesi artırmayı kapatın. Telefon çaldığında kademeli olarak artan ayar, kapatırsanız sorun çözülmüş olacaktır.

• dahool kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam cevap yazdığınız için ama dediğiniz gibi yapmama rağmen maalesef yine olmadı

• xwernediti kullanıcısına yanıt

Hangi romu kullanıyorsunuz? Bana yazılımsal sorun var gibi geldi.

Temiz bir format atsaniz

• Taze taze geldi 🔥

Redmi Note 10s [ANA KONU]

• 12.5.8 bu telefon için en yazılım. Geri dönünce belli ediyor kendisini.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.