Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
59
Favori
107.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar Arkadaşlar ben sizlere bir konuda danışacam elimdeki telefon bozulmak üzere

yakındır Xiaomi  Redmi Note 9T ve 9S yada 10s modellerine bakıyorum sizce iyimi cihaz beni 4-5 yıl götürür mü ? bu cihazdan hangi modeli tavsiye edersiniz

yaptığım işlemler şunlar twitter - instagram , whatsapp ve youtube dan müzik ve klip maç izliyorum banka uygulaması gibi şeyler arada canım sıkılırsa bazen oyun oynarım navigayon gibi benim için batarya 5000 mah ve ses kalitesi işlemci ve kamerası önemli 4 gb ram li 64 gb almayı düşünüyorum arkadaşlar bana hangi modeli tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 11 Mart 2023; 18:3:59 >
  • 11s ye de bakabilirsiniz. Hemen hemen aynı cihaz ama 1 sene fazla güncelleme alır. Trendyol da 6400 civarında gözüküyor 6/64 versiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

hocam 5000 TL. YADA 5200 TL. Üzeri çıkamam yani bu modelleri beni hiç sorun çıkartmadann götürür mü şimdi benim seçtiğim bu iki model ve diğer iki model ise samsung Galaxy a04s ve A13s modeli 5000 TL. Civarı 5 model var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 11 Mart 2023; 18:17:46 >
  • hasangul01 kullanıcısına yanıt

O zaman yurtdışı 10s bakın. Kolayca imei atılıyor. 8/128 versiyon 4500 civarında. Samsung modellere bulaşmayın kafayı yersiniz.

• anladım Xiaomi iyi mi sizce telefon olarak ve şikayetiniz oldumu donma kasma oldu mu ? sizde yaşadınızmı hocam artıları eksileri belirtirseniz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• hasangul01 kullanıcısına yanıt

Ben memnunum hocam bu fiyatta daha iyisi yok zaten.

• Cumleten s aleykum ben yurtdisi note 10s almak istiyorum yurtdisi alipta kullanan arkadaslara sorum guncelleme yapiyormusunuz yapiyorsaniz imei siliniyormu bir de bu cihazi hala daha tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • afyonlu1977 A kullanıcısına yanıt

Bu cihazı sadece yurt dışı olursa tavsiye ediyorum ben. Yoksa alınacak cihaz değil. Yurt dışı fiyatı ile mükemmel cihaz. İmei sorunu yaşamazsın. Güncelleniyor sorunsuz şekilde.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ediyorum yorumunuz icin.

• 13.0.6 geldi

• Miui 14 geldi ancak temizledim hafızayı yükliyeyim dedi,yeni güncelleme gözükmüyor diyor,xiaomi garip.

• 13.0.6 sürümü gelmiş görünüyor. Bu sürümü kullananlar var mı aramızda stabil midir

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Tr den mi aldınız cihazı hocam? Bana henüz gelmedi

• 13.0.9.0 diye bir güncelleme geldi bana da.İsin garibi eşine 8/128 model almıştım ona 14 geldi bu aksam yukledim.6/64 bendeki ben biraz bekleyecehim galiba

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    13.0.5 sürümünde şebeke ve wifi sorunları vardı şimdi güncelliyorum bakalım nasıl olacak

• Endonezya sürüm kullanan varmı? 14 hâlâ gelmedi.

• kaand12@ kullanıcısına yanıt

Aynen.Geçen yıl sonunda almıştım.İthalatçı garantili,ancak şu an güncelleme görülmüyor.

• froster2006 kullanıcısına yanıt

Hangi sürümdesiniz?

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt

MIUI 13.0.13.0 KARARLI.

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt

TR versiyonunu kullanmaktayım 13.0.6 kurdum. Telefon biraz daha stabil oldu gibi menü geçişleri ve tarayıcı sayfalarında. Youtube ve Whatsup denemedim henüz.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.