Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.223
Cevap
57
Favori
107.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pile kalibrasyon yapma şeklinde bir ayar ya da kod var mıdır, ekran süresi kaç saat alıyorsunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mertbey87 M kullanıcısına yanıt

Ortalama her %10 düşüşe 1 saat ekran süresi gibi hesaplayabilirsiniz.Tabi siyah tema ile.

• Arkadaslar selam.

xiaomi almayı planlıyorum tr garantili.

6bin civarı bütçem var.

Tavsiyeniz neler olur.

Gün boyu elimde olsa da sürekli oyun oynayan biri değilim ufak tefek oyunlar olur.

2 senedir mecburiyetten huawei Y6S kullanıyordum iyice yavaşladı.

5-6 bin liraya ne alınablir

• Dr.Ünal kullanıcısına yanıt
    Bunu alma da :) başka önerim maalesef yok

Hocam bence bu bütçe ile alabileceğiniz en fiyat/performans ürün bu telefon. Tamam, memnun olmadığımız yönleri var; fakat fiyatı gözönüne alındığında makul seviyede bence. Onbeş bin TL'ye alacağınız bir telefon da sorunsuz olmayacaktır. Bence bu paraya en iyisi bu. Daha yüksek fiyata daha iyileri var tabi. Ama bu fiyata hem amoled ekran, hem su ve toza karşı dayanıklı, hem stereo hoparlörlü, hem 5000 mAh batarya... İşlemci de gayet güçlü. Bence kullanım için bu fiyata alınabileceklerin en iyisi. Realme'nin de bu çapta bir telefonu mevcut. İkisini karşılaştırıp karar verebilirsiniz. O da güzel bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TGrdL kullanıcısına yanıt

Neden? Zamanında kullanıp çok memnun olduğum bir modeldi. Yazılımsal bir sorun mu olmaya başladı güncellemeler ile?

• MIUI 14 ve Xiaomi 13 tanıtılacak yakın zamanda. Redmi Note 10S için V14.0.0.4.TKLMIXM yapı numarasıyla Android 13 / MIUI 14 sürümü 2023'ün 2. çeyreğinden itibaren kullanıcılara gönderilecek. Redmi Note 10S yaza kadar gelmesi muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 28 Ocak 2023; 3:17:16 >
  • evrenselbarish E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevap için. 6.1 inç ekran kullanıyorum ve daha büyüğü olsun istiyorum. 10c-redmi 10-note 10- 10s arasında gidip geliyorum. sanırım en iyisi 10s oluyor. samsung A23 de var bu fiyatlara ama xiaomi daha çekici geliyor bana

• Bende Kasım 2021 den beri yurt dışı 8-128gb Redmi note 10s kullanıyorum. 2800 tl ye almıştım. Gece fotoğraf ve video çekimi hariç telefondan çok memnum. miu 12.5 ile kullanıyorum. Oled ekran, stereo hoparlör,5.000 mah pili ve güçlü işlemcisi her işimi görüyor. Çok yoğun telefon görüşmesi, ofis programları ve whatsapp programını kullanıyorum. Çok oyun oynamayan birisi olarak ben severek kullanıyorum. Bence hala fiyat performans telefonu.

Birkaç ay evveline kadar bu telefonun yazılımı saç baş yolduruyordu doğrusunu isterseniz. Yukarıda telefonu kötüleyen arkadaşlar da hâlâ onun etkisindedirler diye düşünüyorum. Ama bu telefon için kötü günler geride kaldı bence. Şu anda gayet stabil çalışıyor. En azından bende öyle. "Ulan Xiaomi bir daha senin ürettiğin ürünü alır mıyım" dediğim zamanlar oldu. Bence gayet güzel şimdi. Sorunsuz. Kamerayı kötülüyorlar ama, o da parasına göre. Bu gölde bu balık. Daha iyi para verirseniz, daha iyi kamerası olan telefon alırsınız. Ben şöyle çözdüm kamera meselesini: Benim Canon fotoğraf makinem var. Çok önemli bir fotoğraf çekeceksem onunla çekiyorum. Ama günlük iş icabı veya yakınlarıma göndereceğim sıradan fotoları bu telefonla çekiyorum. Yeterli oluyor. Bence alırsanız pişman olmazsınız. Ama benim gibi 64 GB olanını değil, 128 GB olanını alın mutlaka.

• Üst hoparlörle, kulaklıkta sol kanaldan ses alamıyorum. Güncelleme kaynaklı olabilir mi acaba? Ses ayarları, test ekranı vs. hepsini denedim ama yine aynı. Xiaomi desteğe mail attım ama geri dönüş yapmadılar. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyeyim mi yoksa servise mi göndereyim arkadaşlar.

• evrenselbarish E kullanıcısına yanıt

yorumların çoğunu okıudum. Sizin dediğiniz gibi kötüleyen çok olmuş lakin güncelleme kaynaklı olmuş hep. tabki 6-7binlik telefondan amiral gemisi beklentim yok, olamaz da. ama F/P olarak çok iyi duruyor. Samsung A13-m13 modelleri var benzer fiyatlara ve bu cihazın daha altında çoğu özelliği. Hızlı şarj vs daha önde hiç bi telefon 33w şarj desteği sunmuyor, puanları da öndeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Bakalım bu aralar alma planım var eğer olursa ilk tercihim 10s olacak. Ama olmazsa note 10 da olabilir . Gönül ister 11T gibi bişeyler alayım ama bütçem yok maalesef.

• Youtube donma sorununa uzun zamandır denk gelmedim. Sanırım güncelleme ile sorun çözüldü. 1 aydır falan hiç donma olmadı.

14 aydır Redmi 10S kullanıyorum.

Telefonun Artıları:

1. Telefon gayet hızlı. Arka planda 10 sekme açık olsa bile telefon hiç yavaşlamıyor.
    2. Arka kamerasından memnunum
    3. Hoparlörü çok iyi.
    4. Ben telefonu kılıfsız kullanıyorum. Telefon geröekten çok sağlam. Bazen öyle sert düşürüyorum ki... Buna rağmen telefon sapasağlam.( Kırılmaz cam tabii ki de taktırdım.)
    5. Ekran kalitesi çok iyi. Amoled farkı...
    6. Parmak izi okuyucu çok hızlı. O kadar hızlı ki şaşırmamak elde değil.

Telefonun eksileri:

1. Ön kamera iyi değil.
    2. Güncellemeler geç geliyor.

Redmi Note 10s [ANA KONU]

• Yurt dışı CE yazan 8gb/128gb note 10s var. Oyunda hemen ısınıyor. Normal mi acaba?

• Arkadaşlar iyi forumlar cihazda mobil paylaşım açıyorum sıkıntı görünmüyor fakat bağlanmayı denediğimde internet yok uyarısı veriyor hâlbuki mobil internet açık ve çekiyor 3g ve 4g denedim birşey değişmedi donanımsal bir problem mi yaşayan varsa yada böyle bir tecrübesi olan paylaşabilir mi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 10s kullanıcıları değerli forumdaşlar bu telefonun sorunu nedir telefon çekiyor gösteriyor fakat arayan ulaşamıyor , şebeke çekmiyor ama çekiyor gösteriyor, şikayetçi olanlar var ama cevam bulanları bulamadım bu soruna

yardımcı olabilirseniz sevinirim

• ali coşkun kullanıcısına yanıt
    Slm.volteti aktif hale getir ve tercih edilen ağ türü LTE 4g öncelikli olsun

• meddah58 kullanıcısına yanıt

volte aktif durumda ve 4g öncelikli mevcut durum o şekilde

• ali coşkun kullanıcısına yanıt
    Hat nedir Türk Telekom mu?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.