< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (46. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
10 pro da TR giris 3.700 TL idi. Hatta kampanya ile 3.300/3500TL alanlar oldu. Ben ocak 2022 komşuma 5800 TL ye satın almıştım. Şuanda 8000 TL
Forumda 1 yillik 6/64 10S satan vardı HB 3.400 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
chrome dan kullanın düzelene kadar
Youtube genel bir sorun.
Bugün internete kısıtlama var ama , xiaomi için bunu cok duyuyorum dh ve çevremde.
Direk uygulamaya atıyor sayfadan açamıyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet doğruda elimde a53 telefonda var yavaşlama olsada açıyor bizimkinde tepki yok güncelleme gelmez ise bu işe at çöpe gitsin olacak bu telefon benim için ..
videoya uzun tıklayıp yeni sekmede aç deyin
Denedim de olmuyor şuan youtube tamamen devredışı , a53 tende giremedim neyse sabah ola hayrola
Taksim patlamasi ( dh ana sayfa haberi var ) internet kısıtlaması var. +bilgine
Selamlar, bu telefondan note 11 pro ya geçmek mantıklı olur mu sizce
Türkiye ve yurtdışı , + fiyat önemli.
Kamera olarak 10s kötü ve NFC yok. Pil , cpu , 8/128GB modeli olması , dizayn olarak güzel bir ürün. Sanırım 60hz olayına da bakarak ihtiyaca göre karar verebilirsin.
Fiyatlar yeni yıl sonrası ne olur bilinmez ama 11pro muhtemelen android 13 alır.
Bence artık bu telefondan sonra birazda diğer markalara şans vermek lazım. Xioami de üstünde kurulu olan sürümden bir sonraki sürüme geçişler hep bir sıkıntılı. O nedenle kendi adıma bu telefondan sonraki değişimimde Samsung denemesi yapacağım. Samsung tarafında telefon için yazılım olarak neler yapıyor bilmiyorum ama Samsung'un S6lite tabletini kullanıyorum. Sürekli harika özellikler geliyor. Model eski ve düşük donanım olmasına rağmen yeni eklenen özellikler hem akıcı, hem dikkat çekici. O nedenle bu sefer Samsung telefon alma planım var.
-
Arkadaşlar merhaba, Redmi Note 10S 6/128 kullanıyorum, 2 problemim var, sizde de var mı merak ediyorum;
1) Android Auto da, telefon bazen konum tespiti yapamıyor, üstteki konum simgesi yanıp yanıp sönüyor, bazen se problemsiz çalışıyor. İki farklı araçta denedim, aynı. Telefonu kablo takmadan navi olarak kullandığımda ise problem yok.
2) WhatsApp ya da Skype aramalarında, arada 10 saniye kadar ses kesiliyor ama görüntü aktarmaya devam ediyor. Bağlantı 100Mbps, başka telefonlarda olmuyor.
Bu problemler sizde de var mıdır ? Teşekkürler
Auto'yu kullanmiyorum ama whatsappdaki genel bir sorun. Sürümle alakali. Guncellemeyle duzelir diye bekliyoruz.
Bunun dışında bir de youtube donma sorunu var. Bunu da herkes yaşıyor
Opera yükleyin reklam da izlemezsiniz
Bu telefonu daha dün aldım ama bataryası çok çabuk tükeniyor. Sadece 5 saat içinde %95'den %35'e düşmüş. Bu normal mi?
-
Eğer 5 saat boyunca aktif kullanmadiysan (oyun, video vs) normal değil.
Bence birkaç gün daha dene. Hala böyleyse pilde sorun olabilir
telefonu 2 gündür kullanıyorum gayet güzel şarj epey hızlı doluyor ama sd kart taktım telefona depolamada sadece sd kart gözüküyor nasıl dahili ile harici depolamayı ayrı ayrı görebilirim ?
çözüldü: sd kartı formatladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 19 Kasım 2022; 18:48:12 > -
5 saat rüya gibi bir değer. Tadını çıkarın.
-
Bu telefonda youtube sorunlu arkadaşlar aktif kullanımda sık sık donma yaşıyorum , kapatıp açma yapmadan da kesinlikle düzelmiyor..Güncelleme gelecek die bekliyoruz ama pek umudum yok sistem kararlılığı açık ara kötü samsung'tan , uygun fiyata aldim ama birazda pişman oldum açıkçası ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X