< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarabdi -- 21 Ekim 2022; 0:40:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (44. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Pil tasarruf modunu kapat. Ben Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. telefon migros faturalı, yurtdışı ürünlerde daha çok sorun var sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapalı hocam onunla ilgili değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiziksel problem var gibi. ben konuşma yaparken çok yüksek ses geldiği için bazen mikrofon sesini azaltıyorum. benim cihaz 8-128gb yurtdışı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 21 Ekim 2022; 13:19:3 >
Garantiye yollayacam da nasıl olcecekler onu merak ediyorum bunun bir ölçüm metodu yoktur.
Ses geliyor işte diyecek gonderrecek geri
Bu telefonu 6300 e carrefurdan aldim aslinda medimarkttan a33 almak icin gitmistim ama 9000 vermek istemedim , genel olarak cok memnun kaldim (kamerasi biraz patates gibi son telefonum a53 ten sonra )
Sorum şu aradim bulamadim , arama ekranini istedigim bir duvar kagidi yapamiyorum acik ve kapali mod var baska seçenek yok , yöntemi var mi acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturalı, migrostan aldım ben bu telefonu herhangi bir sorunu yok. ydışı ürünlerde sorun daha çok sanırım.
hoparlör konusu ile alakalı mı bilmiyorum ama ben de önceleri hoparlör sesi az duyamıyorum diyordum ama bu telefonun hoparlörü üst kenarın tam ortasında değil. eski telefonlar gibi kullandığımızda hoparlörü kulağımız kapatıyor ve ses cıkmıyor. telefonu sol kulakta kullanıyorsak telefonu ona göre ayarlarsak ( tam ortayı değilde biraz sol tarafı )kulağımıza denk getirirsek sorunsuz kullanıyoruz..
benim telefonu alalı yaklaşık 7_8 ay oluyor ve Allaha şükür ses konusunda bir sıkıntım yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay1 -- 27 Ekim 2022; 22:13:17 > -
Yeminle içimdeki şüpheyi giderdiniz. Teşekkür ederim!
Ben de telefonu sol kulağıma aldığımda ses neden daha az geliyor diye kendime soruyordum. Meğer doğru ayarlamak gerekiyormuş.
Denediniz mi ? Duzeldi mi??
Arkadaşlar selam. Ben bir sorun yaşıyorum vr çözümünü de bulamadım. Tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor hiç kasma dona filan yok. Ama youtube uygulaması ya hiç video açmıyor, yükleme ekranı dönüp duruyor. Ya da bir videoyu açtıktan sonra izlerken başka bir videoya geçersem gene yuvarlak yükleme işareti çıkıyor bekliyor. Bu beklemelerin sonunda video açmıyor zaten sonu yok yani bekle bekle hiç bir şey olmuyor. Bazen donup kalıyor. Yukarı aşağı hareket etmek istiyorum ama etmiyor.
İnternetim stabil. Aynı anda tablet ve diğer cihazlardan deniyorum sorun yaşamıyorum. YouTube uygulamasını kaldırıp verileri temizleyip denedim olmadı. Eski versiyon bir tene bulup yükledim olmadı. Çok sinir bozucu ya, bir çözüm önerisi olan var mı?
Dediğim gibi İnternetim hızlı, başka cihazlarda sorun yok ve uygulamayı da silip yeniden yükledim olmadı. Donma ve bekleme sorunu var. Çözemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Miui 13 mü kullanıyorsunuz?
-
Evet
13 de yaşanan genel sorun bu. Bende o nedenle 12.5.8 e döndüm. 12.5.8 e dönmenizi tavsiye ederim. Yoksa yeni bir sürüm gelene kadar çözüm yok.
-
Tamamdır hocam döneyim gitsin o zaman. Bu çile çekilir mi yahu yemişim yeni android sürümünğ sorun yaşıyorsam
Kesinlikle öyle. Miui 12 de neyi yapamıyorduk ki zaten 13 e geçmeye sebep olsun diyelim :) 12.5.8 Endonezya sürümü tavsiyemdir.
-
Hocam nasıl döndünüz. Adım adım anlatabilirseniz çok sevinirim. Ben de telefonu yurtiçi TR romlu orijinal olarak satın aldım. Mi13'de sıkıntı yaşıyorum ara ara. Bazen sosyal medya platformlarında gezinirken videolar ses açık olmasına rağmen sessizde oynuyor. Panel kaydırıp sessiz moda alıp geri sesliye almadan ses gelmiyor. Sıkıntılı 13. Bana TR 12.5.8'e nasıl döneceğimi anlatabilirseniz sevinirim.
-
Bu linkte çok güzel anlatıyor. İndirme linkleri de mevcut.
miui türkiye forumu
MIUI 12.5 - Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V12.5.8.0.RKLIDXM İndirme Bağlantılarıhttps://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-10s-endonezya-kararli-rom-v12-5-8-0-rklidxm-indirme-baglantilari.126164/
Arkadaşlar aranızdan bugün itibariyle ayrıldım, herkese iyi forumlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X